opc_loader

Badkamer bijverwarming

Badkamer bijverwarming. In een badkamer komen de verschillende mogelijkheden van elektrisch verwarmen erg goed tot hun recht. Doordat een badkamer op regelmatige tijden, maar niet de hele dag gebruikt wordt, is het voordelig deze te verwarmen met een snel reagerend en onafhankelijk verwarmingssysteem. Voor de badkamer verwarming heeft Verwarmingaktie.nl zeer efficiënte elektrische verwarmingen en infraroodverwarmingen in het assortiment.

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

Beide systemen kunnen als volledige badkamer verwarming worden ingezet, maar ook als bijverwarming. Door een elektrische verwarming te installeren zal de badkamer verwarming altijd een aangename temperatuur hebben. Door deze manier van verwarmen wordt een hoger comfort ervaren. Dit komt doordat de warmtestraling die geen effect heeft op de luchtvochtigheid, wat in een badkamer al snel tot een benauwd gevoel kan geven en de straling is direct voelbaar op de huid wat als zeer aangenaam wordt ervaren.

De dunne systemen van Verwarmingaktie.nl kunnen prima in bestaande badkamer geïnstalleerd worden en zijn zelfs volledig op maat leverbaar. Bijkomend voordeel zijn de lage aanschaf en verbruikskosten wat goed is voor de portemonnee en het milieu.

badkamer bijverwarming infrarood paneel plafond

Overige specificaties zijn:

  • Geen schimmel
  • Stofvrij
  • Geen condens
  • Gezonde straling warmte
  • Optimaal rendement

Met onze badkamer verwarming kun je het hele jaar door genieten! Voor de verschillende modellen en mogelijkheden kijk in ons assortiment.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de specialisten van Verwarmingaktie.nl.

In plaats van dat je de hele centrale verwarming in het huis moet inschakelen, kun je een badkamerverwarming installeren zodat je jouw badkamer warm kunt houden zonder de rest van het huis verspillend op te warmen. Je zult merken dat je energierekening daalt.

De badkamer bijverwarming van Verwarmingaktie.nl zijn:

  1. Ruimtebesparend: met verschillende ontwerp- en montagemogelijkheden van infraroodpaneelverwarmers integreren ze discreet in elke badkamer. Spiegelverwarming met handdoekbeugels vervullen dubbele functies en zien er elegant uit in elke badkamer.
  2. Schimmelpreventie: met name in natte ruimtes zoals badkamers komt schimmel op de muren vrij vaak voor. Badkamer verwarming verwarmt de lucht en laten de wanden koud waardoor ze nutteloos zijn voor schimmelpreventie. Infraroodstralers verwarmen en drogen de wanden in plaats van de lucht, waardoor ze het perfecte hulpmiddel zijn voor schimmelpreventie.
  3. Eenvoudige installatie: Infraroodstralers zijn zeer eenvoudig te installeren en omdat de installatie niet permanent is, kan deze gemakkelijk worden ingepakt en meegenomen tijdens het verplaatsen. Dankzij het plug & play-principe kan de infraroodverwarming binnen 15 minuten worden geïnstalleerd zonder ingewikkeld gereedschap of de hulp van een specialist.
  4. Energiebesparend: infraroodradiatoren verbruiken weinig stroom in vergelijking met andere elektrische kachels en kunnen door zijn vermogen om de temperatuur exact te regelen met geavanceerde thermostaten zelfs minder energie verbruiken dan veel andere verwarmingssystemen. Door objecten in een ruimte in plaats van de lucht op te warmen, is er slechts een minimaal warmteverlies wanneer je de ruimte lucht.
  5. Geen onderhoud: een infraroodverwarming vereist geen onderhoud en dus geen extra jaarlijkse kosten voor een verwarmingsloodgieter.