opc_loader
Filters
€ 114
€ 367
Te verwarmen m2
Vermogen
Montage
Model
Thermostaat
Kleur
Aan/Uit schakelaar
Snoer met stekker
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

Badkamer bijverwarming

Je badkamer is in de meeste gevallen altijd aangesloten op het centrale verwarming systeem van het huis. De temperatuur regel je d.m.v. een centrale thermostaat, meestal geïnstalleerd in de woonkamer. Omdat de temperatuur gemeten wordt bij de thermostaat is het op de badkamer vaak fris. Daarom is een bijverwarming geen overbodige luxe hier. Badkamer bijverwarming is er in verschillende modellen die een heerlijke warmte geven. Afhankelijk van de grote m3 inhoud bepaal je het vermogen. 

Infraroodpaneel de beste oplossing

Door de directe stralingwarmte die een infraroodpaneel afgeven voel je direct warmte op je lichaam. Naast de directe warmte die je voelt, wordt ook de gehele badkamer op termijn verwarmd, indirecte warmte. Infraroodverwarming is dus een goede oplossing als badkamer bijverwarming omdat in een relatieve korte periode, in 7 - 10 minuten de warmte voelbaar is. Dit alles zonder hoge kosten, want verwarmen met infrarood bespaart op je energiekosten en komt het milieu ten goede.

Accumulatie radiator als bijverwarming

Een andere manier van elektrisch bijverwarmen is met een accumulatie radiator, Aeroflow. Op deze manier verwarm je op een snelle manier je volledige badkamer zonder al te veel stroom te gebruiken. In de elektrische radiator zit een accumulatie steen die de warmte opslaat. Je hebt dus en stralingwarmte en convectie warmte. Je voelt dus de straling op je lichaam, maar daarbij wordt ook de lucht verwarmt. Het is dus een snelle manier zonder dat dit veel kosten met zich meebrengt. Want de accumulatie steen zorgt ervoor dat de Aeroflow radiator maar 2 uur energie verbruikt om voor 4 uur warmte terug te geven aan de ruimte.

Zuinig bijverwarmen

Zoals de naam het al zegt, gaat het om bijverwarmen van een badkamer. Dit is meestal nodig in voor- en najaar wanneer het nog niet nodig is om de hoofdverwarming continu aan te hebben in huis. Belangrijk is dat dit natuurlijk gebeurt zonder een hoge energiekosten. Omdat een badkamer altijd koud is als je 's morgens wakker wordt is het wel zo prettig om het daar warm te hebben als je er moet zijn. Met een badkamer infraroodverwarming kun je dit creëren op een eenvoudige manier zonder hoge kosten.

badkamer bijverwarming infrarood paneel plafond

Voordelen:

  • Geen schimmel
  • Stofvrij
  • Geen condens
  • Gezonde straling warmte
  • Optimaal rendement

De badkamer bijverwarming van Verwarmingaktie.nl zijn:

  1. Ruimtebesparend: Met verschillende ontwerp- en montage mogelijkheden van infraroodpanelen integreren ze discreet in elke badkamer. Spiegelverwarming met handdoekbeugels vervullen dubbele functies en zien er elegant uit in elke badkamer.
  2. Schimmelpreventie: Vooral in natte ruimtes zoals badkamers komt schimmel op de muren voor. Niet met infraroodverwarming, deze verwarmt de massa zoals de muren. 
  3. Eenvoudige installatie: Infraroodpanelen zijn eenvoudig te installeren. Dankzij het plug & play-principe kan de infraroodverwarming binnen 15 minuten worden geïnstalleerd zonder ingewikkeld gereedschap of de hulp van een specialist.
  4. Energiebesparend: Elektrisch infrarood verwarming verbruiken weinig stroom in vergelijking met elektrische ventilator kachels. 
  5. Geen onderhoud: Infraroodverwarming vereist geen onderhoud en dus geen extra jaarlijkse kosten voor een loodgieter of schoorsteenveger.