opc_loader

Badkamer verwarming

In een badkamer komen de verschillende mogelijkheden van elektrisch verwarmen erg goed tot hun recht. Doordat een badkamer op regelmatige tijden, maar niet de hele dag gebruikt wordt, is het voordelig deze te verwarmen met een snel reagerend en onafhankelijk verwarmingssysteem. Voor de badkamer verwarming heeft Verwarmingaktie.nl zeer efficiënte elektrische verwarmingen en infraroodverwarmingen in het assortiment.

Beide systemen kunnen als volledige badkamer verwarming worden ingezet, maar ook als bijverwarming. Door een elektrische verwarming te installeren zal de badkamer verwarming altijd een aangename temperatuur hebben. Door deze manier van verwarmen wordt een hoger comfort ervaren. Dit komt doordat de warmtestraling die geen effect heeft op de luchtvochtigheid, wat in een badkamer al snel tot een benauwd gevoel kan geven en de straling is direct voelbaar op de huid wat als zeer aangenaam wordt ervaren.

De dunne systemen van Verwarmingaktie.nl kunnen prima in bestaande badkamer geïnstalleerd worden en zijn zelfs volledig op maat leverbaar. Bijkomend voordeel zijn de lage aanschaf en verbruikskosten wat goed is voor de portemonnee en het milieu.

Overige specificaties zijn:

  • Geen schimmel
  • Stofvrij
  • Geen condens
  • Gezonde straling warmte
  • Optimaal rendement

Met onze badkamer verwarming kun je het hele jaar door genieten! Voor de verschillende modellen en mogelijkheden kijk  in ons assortiment.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de specialisten van Verwarmingaktie.nl

Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1