opc_loader

Badkamer bijverwarming

Badkamer bijverwarming. In een badkamer komen de verschillende mogelijkheden van elektrisch verwarmen erg goed tot hun recht. Doordat een badkamer op regelmatige tijden, maar niet de hele dag gebruikt wordt, is het voordelig deze te verwarmen met een snel reagerend en onafhankelijk infrarood verwarmingssysteem. Voor de badkamer te verwarmen heeft Verwarmingaktie.nl zeer efficiënte elektrische badkamer verwarmingen in het assortiment die zowel als hoofd- als ook bijverwarming kunnen dienen.

Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1

Verhoog het comfort in de badkamer

Door een elektrische badkamer bijverwarming te installeren zal de badkamer altijd een aangename temperatuur hebben waardoor een hoger leef comfort wordt ervaren. Dit komt doordat de infrarood warmtestraling geen effect heeft op de luchtvochtigheid, wat in een badkamer al snel tot een benauwd gevoel kan geven. De straling van een infrarood straling paneel is direct voelbaar op het lichaam wat als zeer aangenaam wordt ervaren. De dunne infraroodpanelen kunnen prima in een bestaande badkamer geïnstalleerd worden. Bijkomend voordeel van zijn de lage aanschaf en verbruikskosten wat goed is voor de portemonnee en het milieu.

badkamer bijverwarming infrarood paneel plafond

Voordelen van een infrarood badkamer bijverwarming

  • Geen schimmel
  • Stofvrij
  • Geen condens
  • Gezonde straling warmte
  • Optimaal rendement

Kenmerken van een badkamer bijverwarming

  1. Ruimtebesparend door de verschillende montagemogelijkheden van infraroodpanelen. Een infrarood paneel met handdoekbeugels vervult een dubbele functies en zien er daarbij ook nog eens elegant uit in elke badkamer.
  2. Schimmelpreventie: Met name in natte ruimtes zoals badkamers komt schimmel op de muren vrij vaak voor. De conventionele badkamerverwarming verwarmt de lucht en laten de wanden koud waardoor ze nutteloos zijn als schimmelpreventie. Infraroodpanelen daar en tegen verwarmen de wanden cq muren in plaats van de lucht, waardoor ze het perfecte hulpmiddel zijn tegen schimmel.
  3. Eenvoudige installatie: Een infrarood paneel is zeer eenvoudig te installeren tegen wand of plafond. Doordat een installatie niet permanent is, kan deze gemakkelijk worden verwijderd als dat nodig is. Dankzij het plug & play principe kan de infraroodverwarming binnen 15 minuten worden geïnstalleerd zonder ingewikkeld gereedschap of de hulp van een specialist.
  4. Energiebesparend: infraroodradiatoren verbruiken weinig stroom in vergelijking met andere elektrische kachels en kunnen door zijn vermogen om de temperatuur exact te regelen met geavanceerde thermostaten zelfs minder energie verbruiken dan veel andere verwarmingssystemen. Door objecten in een ruimte in plaats van de lucht op te warmen, is er slechts een minimaal warmteverlies wanneer je de ruimte lucht.
  5. Geen onderhoud: een infraroodverwarming vereist geen onderhoud en dus geen extra jaarlijkse kosten voor een verwarmingsloodsgieter.