opc_loader

Badkamer bijverwarming

In een badkamer bijverwarming komen de verschillende mogelijke manieren van elektrisch verwarmen uitstekend tot hun recht. Doordat een badkamer op regelmatige tijden, maar niet de gehele dag gebruikt wordt, is het voordelig deze te verwarmen met een snel reagerend, onafhankelijk verwarmingssysteem. Voor de badkamer bijverwarming heeft Verwarmingaktie.nl elektrische bijverwarming en infraroodverwarming in het assortiment.

Beide systemen kunnen als algehele badkamer verwarming worden ingezet, maar ook als bijverwarming. Door elektrische verwarming te installeren zal de badkamer bijverwarming altijd een aangename temperatuur hebben. Door deze aangename badkamer verwarming wordt een hoger comfort ervaren. De zeer dunne systemen van Verwarmingaktie.nl kunnen prima in bestaande badkamer geïnstalleerd worden en zijn zelfs volledig op maat leverbaar.   Een hoog comfort wordt ook bereikt middels een infrarood verwarming in de badkamer bijverwarming.

Er wordt ons aangeleerd zuinig te zijn met energie. Overige specificaties zijn:

  • Geen schimmel
  • Stofvrij
  • Geen condens
  • Gezonde straling warmte
  • Optimaal rendement

Met onze badkamer bijverwarming kunt u het hele jaar door genieten! Voor meer bijverwarming kijkt u in ons assortiment. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de specialisten van Verwarmingaktie.nl

Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1