opc_loader
Gratis verzenden
Fysieke showroom
Bespaar energiekosten
Persoonlijk advies
Meer dan 20 jaar ervaring

Cook N Fire Coni

Hierom bestel je jouw barbecue bij Verwarmingaktie.nl:

verwarmingaktie icoon 100% veilig bestellen met schaduwdoekkeuze webwinkelkeur logo
verwarmingaktie icoon Diverse veilige betaalmethoden schaduwdoekkeuze betaalinformatie
verwarmingaktie icoon Wij bezorgen GRATIS je schaduwdoek snel thuis in Nederland en België
verwarmingaktie icoon 14 dagen bedenktijd om retourneren

1.259,95
Heb je vragen over dit product?
Voorraad
Voorraad:
  0  items

Cook N Fire Coni

Barbecueën op een Cook N Fire Coni vuurschaal, de nieuwste trend van buitenkoken. Door de tepanyaki rvs bakplaat maak je heerlijke gerechten met de natuurlijk hout rook smaak. Wanneer je de bbq goed stookt wordt er een temperatuur bereikt van wel 300 graden Celsius. Door het vlees of vis te verplaatsen van het midden naar de buitenkant van de bakplaat kies je tussen direct of indirect grillen. De cortenstaal plancha is een sfeervol object je tuin en kan naast een grillplaat ook gebruikt worden als buitenhaard. Onder de vuurschaal van de Cook N Fire Coni is een hout opslagplaats.

Allround blij met de vuurschaal met grillring

Een gezellige avond buiten, een warm haardvuur, een lekker glas wijn en zinderende grillgerechten. Mist je hier iets? Wij vinden van niet. De vuurschaal N Fire Coni met grillring biedt werkelijk alles wat je nodig hebt voor een geslaagde avond. Probeer het!

Bbq en haard in één: de vuurschaal met grillring

Geniet van een kampvuur terwijl je ontspant en een paar steaks, worstjes, vis of groenten grilt op de Bbq. De massieve stalen grillring inclusief grillrooster biedt je voldoende grilloppervlak om de gegrilde gerechten naar wens te bereiden. Daarnaast is er genoeg ruimte voor brandhout in de onderbouw van de cortenstalen vuurschaal, zodat je er altijd makkelijk meer bij kunt zetten. Zit comfortabel met je vrienden of familie rond de vuurkachel N Fire Coni terwijl iedereen zijn eigen eten kan bereiden.

Cook N Fire Coni inspireert niet alleen design fans

De Cook N Fire Coni vuurschaal met grillring is gemaakt van cortenstaal. Dit vormt een beschermende patinalaag aan de buitenzijde. Deze roestlaag geeft enerzijds de vuurkachel met grillring zijn bijzondere uitstraling en voorkomt anderzijds verdere corrosie. Omdat de laatste patinalaag zich maar langzaam ontwikkelt, duurt het even voordat het barbecue de juiste "roestige look" krijgt. Dat het uiterlijk in het begin een beetje verandert, is dan ook geheel opzettelijk. Met de edele "Rusty Look" haal je een heel bijzondere blikvanger in je tuin die sfeer creëert.

Specificaties:

  • Materiaal: Cortenstaal
  • Kleur: Geroest
  • Afmetingen (lxbxh):  50 x 90 x 107 cm
  • Gewicht: 75 kg

Op welke manier stook ik het beste mijn barbecue?

Zorg ervoor dat je om het vuur de eerste keer aan te maken kleine stukjes hout hebt. Maak het vuur aan op een veilige manier met aanmaakblokjes. Leg daarna de kleine stukje hout daar boven op. Zorg altijd voor goed gedroogd hout. Wanneer het een volledig hout vuur is leg je er iedere keer hout bij. Maar niet meer dan max. 1,5 kg per keer.

Contactgegevens:
Verwarmingaktie.nl
Wolfshoek 1a
5511 KH Knegsel
Tel: (+31) 0402826082
Email info@verwarmingaktie.nl

Klik voor de openingstijden

Laatst bekeken items
1.259,95