opc_loader
Gratis verzenden
Fysieke showroom
Bespaar energiekosten
Persoonlijk advies
Meer dan 20 jaar ervaring

Grill ring barbecue base 2

Hierom bestel je jouw barbecue bij Verwarmingaktie.nl:

verwarmingaktie icoon 100% veilig bestellen met schaduwdoekkeuze webwinkelkeur logo
verwarmingaktie icoon Diverse veilige betaalmethoden schaduwdoekkeuze betaalinformatie
verwarmingaktie icoon Wij bezorgen GRATIS je schaduwdoek snel thuis in Nederland en België
verwarmingaktie icoon 14 dagen bedenktijd om retourneren

1.139,95
Heb je vragen over dit product?
Voorraad
Voorraad:
  0  items

Grill ring barbecue base 2

Buiten zitten en tegelijkertijd buitenkoken in de tuin of op het terras met familie en vrienden is gewoon heerlijk, maar helaas kunnen de avonden behoorlijk kil en oncomfortabel worden. Met onze Grill ring barbecue base 2 verleng je het tuinseizoen en creëer je gezellige culinaire warmte. Onze cortenstaal barbecue kachel is het alternatief voor enkel een vuurschaal.

Waarom kiezen voor een stalen vuurplaat bbq

Een stalen vuurplaat belooft talloze voordelen ten opzichte van conventioneel grillen met een grillrooster. Door de bijzondere vorm van de vuurschaal in combinatie met de massieve stalen plaat, kan een Forno haard grillen op verschillende temperaturen van 100°C tot 350°C, aangezien de plaat niet gelijkmatig opwarmt, maar vanuit het midden lagere temperaturen heeft naar de rand.

De highlights van de Grill ring barbecue base 2:

  • Hoge kwaliteit zware stalen constructie, 3 mm dik
  • Oppervlakteafwerking door natuurlijk corrosieproces
  • Massief stalen vuurplaat met ideale warmteverdeling, incl. RVS grillrooster
  • Verschillende temperatuurzones op de staalplaat, van 100°C tot 350°C
  • Direct en indirect grillen tegelijk mogelijk
  • Talloze bereidingswijzen
  • Tegelijkertijd gezellige open haard voor een kampvuur
  • incl. traploos instelbare luchttoevoer

Met zijn vele features is een Forno haard niet alleen een bijzonder hoogwaardige, maar ook een efficiënte grill en vuurschaal in een.

De Forno barbecue haard zorgt voor een gezellig kampvuur sfeer

De grill ring barbecue vuurplaat biedt niet alleen ongelooflijk veel culinaire mogelijkheden, maar ook als exclusieve haard voor een gezellig kampvuur is de Forno Grill de perfecte basis. Voeg na het barbecueën gewoon meer brandhout toe en geniet van de gezellige kampvuur sfeer met de cortenstaal terrashaard als middelpunt van je gezellige bijeenkomst.

Reiniging en onderhoud van de Grill ring barbecue

De stalen grill ring plaat moet voor dat deze het eerste gebruikt wordt, worden in gebakken. Dit kan het beste met voldoende olie, zoals zonnebloemolie, olijfolie of frituurolie. De plaat wordt voor het verhitten royaal geolied en vervolgens bij hoge temperaturen goed verhit. De olie brandt in de plaat en zorgt zo voor een beschermend patina, die dan ook voorkomt dat het eten bij verder gebruik blijft plakken. Na elke barbecue moet de plaat opnieuw goed geolied worden. De cortenstalen oppervlakte verfijning van de voet en de vuurschaal zorgen niet alleen voor een rustieke uitstraling, maar dienen ook als natuurlijke bescherming tegen doorroesten. Toch is het raadzaam om de haard te beschermen tegen weersinvloeden met een geschikte hoes. Zo voorkom je vervuiling van de grill ring en voorkom je roestplekken op de plaat. Mocht er echter roest op de plaat ontstaan, dan is deze in warme toestand eenvoudig te verwijderen. Breng eenvoudig olie aan op het bord en verwijder het met keukenpapier.

Op welke manier stook ik het beste mijn barbecue?

Zorg ervoor dat je om het vuur de eerste keer aan te maken kleine stukjes hout hebt. Maak het vuur aan op een veilige manier met aanmaakblokjes. Leg daarna de kleine stukje hout daar boven op. Zorg altijd voor goed gedroogd hout. Wanneer het een volledig hout vuur is leg je er iedere keer hout bij. Maar niet meer dan max. 1,5 kg per keer.

Contactgegevens:
Verwarmingaktie.nl
Wolfshoek 1a
5511 KH Knegsel
Tel: (+31) 0402826082
Email info@verwarmingaktie.nl

Klik voor de openingstijden

Laatst bekeken items