opc_loader

Close-in boiler TO

Hierom bestel je een elektrische Close-in boiler bij Verwarmingaktie.nl:

verwarmingaktie icoon 100% veilig bestellen met schaduwdoekkeuze webwinkelkeur logo
verwarmingaktie icoon Diverse veilige betaalmethoden schaduwdoekkeuze betaalinformatie
verwarmingaktie icoon Wij bezorgen GRATIS je schaduwdoek snel thuis in Nederland en België
verwarmingaktie icoon 14 dagen bedenktijd om retourneren

192,40
Kies de inhoud L
Montage
Voorraad
Voorraad:
  0  items

Close-in boiler TO

Close-in boiler TO is de oplossing voor in een keuken of badkamer bij een wastafel. U kunt de Close-in elektrische boiler zowel boven als onder een wastafel of spoelbak monteren bijvoorbeeld in een keukenkastje. Door de compacte behuizing van TO Close-in neemt deze weinig plaats in. Het voordeel van een 5 L of 10 L elektrische boiler zoals de TO is dat u een voorraad warm water heeft. U draait de kraan open en er komt meteen warmwater uit.

Zuinig met warm water met elektrische Close-in boiler

Kwaliteit staat bij de TO elektrische Close-in boiler hoog in het vaandel. Zo hebben alle TO boilers energie label A met 2 - 5 jaar garantie. Daarnaast is de Close-in elektrische boiler zuinig in verbruik door de nieuwste isolatie technieken. Doordat het een 5 L of 10 L water voorraad tank heeft wordt er niet veel energie verbruikt voor het verwarmen van het water. Het water heeft een opwarmtijd van 15 minuten nodig voordat het op temperatuur is. Naast de zeer goede isolatie wordt het water in de Close-in boiler elektrisch verwarmt door een vermogen van 1,5Kw.

Close-in Boiler TO:
Model: Close in boiler
Inhoud: 5 L of 10 L
Nominaal vermogen: 1500w
Bediening: Handmatig
Energieklasse A
CE keurmerk

Close-in boiler TO zijn geschikt om direct als inbouw of opbouw bij een keuken of in een badkamer. Standaard voorzien van een 1/2 inch aansluiting. Bij het inbouw model zit de aansluiting aan de boven kant en bij opbouw aan de onderkant. Door deze 2 uitvoering is het altijd mogelijk om de elektrische Close-in elektrische boiler te plaatsen in een woonhuis, chalet, stacaravan, kantine, kantoor of winkel.

* Alleen ongebruikte en in originele verpakking ongeopende Close-in TO elektrische boilers kunnen retour gestuurd worden aan Verwarmingaktie.nl. Dit heeft te maken met bepaalde hygiënevoorschriften voor de elektrische warm water boilers, omdat die gebruikt worden voor drink en kraan water.

Contact gegevens:
Verwarmingaktie.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@verwarmingaktie.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Laatst bekeken items