opc_loader

Hoge kwaliteit kwaliteit elektrische boilers

Elektrische boilers verwarmen op een milieuvriendelijke en duurzame manier direct het warmwater voor in de keuken, douce of bad. Door de sterk toegenomen interesse naar op een groene manier duurzaam te verwarmen is ook de vraag naar elektrische boilers de laatste jaren sterk toegenomen. Zeker ook dat steeds meer mensen zonnepanelen plaatsen heeft er toe bijgedragen dat er steeds meer elektrische boilers geinstalleerd worden. Doordat er steeds meer vraag naar zuinige elektrische boilers is worden ook steeds zuiniger en efficienter. Waar men vroeger nog moest wachten op warm water wanneer het gevraagd werd leveren de hedendaagse elektrische boilers direct warmwater. 

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

Meer rendement uit een elektrische boiler

Wij doen er alles aan om u de hoogste kwaliteit duurzame elektrische boilers te leveren. Verwarmingaktie.nl levert elektrische boilers van o.a. Eldom en Thermex. Beide merken hebben de elektrische boilers voorzien van een sterke isolatiewand om te voorkomen dat koude lucht de boiler inkomt of warme lucht uit de boiler ontsnapt. De isolatiewand is opgebouwd uit verschillende lagen zodat de isolatie op optimale wijze kan worden uitgevoerd. De modellen zijn bijzonder gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren. U kunt deze eventueel zonder hulp van een monteur installeren. Het verstellen van de temperatuur is digitaal uit te voeren zodat u de boiler warmer of kouder kunt zetten. Met handige drukknoppen stelt u de boiler warmer of kouder in.

Eigenschappen van elektrische boilers

  • Verschillende inhoud 30 t/m 500L;
  • Direct te installeren;
  • Geschikt voor grote en kleine systemen van keuken tot badkamer;
  • Handgeschakeld of Digitaal uw temperatuur instellen.

Elektrische boiler bestellen

Met een verscheidenheid aan gas-, tankless- en elektrische boilers om uit te kiezen, hebben huiseigenaren veel opties als het gaat om het verwarmen van hun water. Verwarmingaktie.nl kan u helpen bij het vinden van grote capaciteit, compacte elektrische boilerboilers om aan uw behoeften te voldoen.

Elektrische warmwatertoestellen stellen huiseigenaren in staat af te zien van een extra aansluiting op aardgas - wat een minder gaslek is om zich zorgen over te maken. Sommige tanks voor elektrisch warm water zijn zelfs gemaakt van plastic en hebben minder kans te corroderen, zodat ze langer meegaan dan hun tegenhangers van gas.

Inzicht in de voordelen die huiseigenaren realiseren met elektrische boilers, is het belangrijk op te merken dat elektrische eenheden meestal duurder zijn om te werken dan gaseenheden. Om huiseigenaren te helpen die de voorkeur geven aan boilers om energie-efficiëntie te bereiken, heeft Verwarmingaktie.nl ook elektrische boilers. Meer informatie of heeft u andere vragen? Neem dan contact op.