opc_loader

Elektrische boiler Aquastic

Hierom bestel je een elektrische boiler bij Verwarmingaktie.nl:

verwarmingaktie icoon 100% veilig bestellen met schaduwdoekkeuze webwinkelkeur logo
verwarmingaktie icoon Diverse veilige betaalmethoden schaduwdoekkeuze betaalinformatie
verwarmingaktie icoon Wij bezorgen GRATIS je schaduwdoek snel thuis in Nederland en België
verwarmingaktie icoon 14 dagen bedenktijd om retourneren

214,29
Kies de inhoud L
Voorraad
Voorraad:
  0  items

Elektrische Boiler Aquastic specificaties:

elektrische boiler aquastic tabel

Kenmerken:

Model:Aquastic
Montage: Verticaal
Nominaal vermogen: 1800w
Aansluiting: 220v
Beschermklasse: IPX4
Isolatie: FCKW vrije polyurethane schuim
Bediening: Handmatig
Watertank: geëmailleerd
Water bescherming: Magnesium anode
Energieklasse: C
Keurmerk: CE
Garantie: 5 jaar op watertank
Garantie: 2 jaar volledig(carry-in/onderdelen)
Stekker en stroomkabel worden niet meegeleverd

Elektrische boiler Aquastic

Elektrische boiler Aquastic is een standaard model dat binnen Europa geproduceerd wordt uit hoogwaardige materialen en is voorzien van een CE keurmerk. Daarnaast beschikt de boiler over een mechanische bediening dmv een draaiknop en een vermogen van 1800w. Door deze eigenschappen kunnen wij een garantie op de Aquastic boilers geven van 5 jaar op de watertank en 2 jaar(carry-in/onderdelen) al gehele garantie.

Zuinig en veilig water verwarmen zonder gas.

Kies dan voor de elektrische boiler Aquastic, deze is voorzien van een ingebouwde actieve magnesium anode die bescherming bied tegen corrosie. Naast de magnesium anode heeft Aquastic de water tank van de elektrische boilers behandeld met een geëmailleerde titanium coating. Door deze twee afzonderlijke beschermingen wordt de  levensduur aanmerkelijk verlengd. Daarnaast is iedere elektrische boiler voorzien van een hoogwaardige FCKW vrije polyurethanen isolatie schuim laag. Hierdoor blijft het water langer warm zonder verspilling van elektriciteit. Hierdoor zijn de Aquastic elektrische boilers zeer zuinig met een laag energie verbruik en hebben het energielabel C.

Wanneer kies ik voor Elektrische boiler Aquastic?

Als je met een gezin van bivoorbeeld 1-3 personen bent is een Elektrische boiler van 50L al geschikt. Men kan met deze boiler zowel 1 als 2 waterpunten bedienen, denk daarbij aan een keukenblok en/of wastafel. Ook is het mogelijk om met de inhoud te douchen, zelfs met 2 personen als men het water tussendoor even op laat warmen. Een elektrische boiler 50 L levert totaal 106L water bij een water temperatuur van 40°C. Normaal verbruikt men bij een douchebeurt 80-90L water. U kan de elektrische boiler Aquastic zowel gebruiken in een woonhuis, appartement, stacaravan of chalet in een keuken, badkamer of als totale warm watervoorziening als u alleen bent. Ook wanneer u een bedrijf, kantoor, werkplaats, winkel of kapsalon heeft dan is een elektrische boiler 50L verticaal zeer geschikt. Dit omdat men bij een bedrijf vaak geen gasaansluiting heeft en genoodzaakt bent voor alternatieve oplossingen.

Contact gegevens:
Verwarmingaktie.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@verwarmingaktie.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

* Alleen ongebruikte en in originele verpakking ongeopende elektrische boilers kunnen retour gestuurd worden aan Verwarmingaktie.nl. Dit heeft te maken met bepaalde hygiënevoorschriften voor de elektrische warm water boilers, omdat die gebruikt worden voor drink en kraan water.

Laatst bekeken items