opc_loader

Elektrische boiler Z ERP

Hierom bestel je een elektrische boiler bij Verwarmingaktie.nl:

verwarmingaktie icoon 100% veilig bestellen met schaduwdoekkeuze webwinkelkeur logo
verwarmingaktie icoon Diverse veilige betaalmethoden schaduwdoekkeuze betaalinformatie
verwarmingaktie icoon Wij bezorgen GRATIS je schaduwdoek snel thuis in Nederland en België
verwarmingaktie icoon 14 dagen bedenktijd om retourneren

219,54
Kies de inhoud L
Voorraad
Voorraad:
  0  items

Elektrische Boiler Z ERP specificaties:

elektrische boiler z erp tabel

Kenmerken:

Montage: Verticaal
Aansluiting: 220v
Beschermklasse: IPX4
Isolatie: Freon vrije polyurethane schuim
Bediening: Handmatig
Watertank: geëmailleerd met titanum coating
Water bescherming: Magnesium anode
Energieklasse: C
Keurmerk: CE
Garantie: 7 jaar op watertank
Garantie: 2 jaar volledig(carry-in/onderdelen)
Stekker en stroomkabel worden niet meegeleverd

Elektrische boiler Z ERP verticaal

Elektrische boiler Z ERP is een standaard model dat binnen Europa geproduceerd wordt uit hoogwaardige materialen en is voorzien van een CE keurmerk. De watertank is speciaal behandeld met een titanium emaillen en de schuimisolatie is freon vrij. Daarnaast beschikt de boiler over een mechanische bediening dmv een draaiknop en een vermogen van 1200w.

Zuinig en veilig water verwarmen zonder gas.

Kies dan voor een elektrische boiler Z ERP die men zowel links als rechts op een muur kan monteren. De Z serie boilers zijn voorzien van een ingebouwde actieve magnesium anode die extra bescherming bied tegen corrosie. In combinatie met de titanium geëmailleerde coating is het mogelijk om bij meerdere kranen tegelijk water te vragen. Door deze twee afzonderlijke beschermingen wordt de levensduur aanmerkelijk verlengd waardoor er een garantie gegeven wordt van 7 jaar op de watertank. Betreft de isolatie zijn de elektrische boilers voorzien van een freon vrije schuimisolatie waardoor het water langer warm blijft zonder verspilling van elektriciteit. De elektrische boilers hebben het  energielabel C wat inhoudt dat ze weinig energie verbruiken.

Wanneer kies ik voor Elektrische boiler Z ERP?

Als je bijvoorbeeld met een gezin van 2-4 personen bent is 80L boiler geschikt. Men kan zowel 3 verschillende waterpunten bedienen, denk daarbij aan een keukenblok, wastafel en douche. Het is zelfs mogelijk om met dit volume een bad te vullen. Een 80L elektrische boiler levert totaal 157L water bij een water temperatuur van 40°C. Normaal verbruikt men bij een douchebeurt 80-90L water. Elektrische boilers Z ERP zijn geschikt in een woonhuis, appartement, stacaravan of chalet voor in een keuken, badkamer of als totale warm watervoorziening. Ook wanneer je een bedrijf, kantoor, werkplaats, winkel of kapsalon heeft dan is een elektrische boiler Z ERP geschikt. Dit omdat men bij een bedrijf vaak geen gasaansluiting heeft en genoodzaakt bent voor alternatieve oplossingen.

Contact gegevens:
Verwarmingaktie.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@verwarmingaktie.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

* Alleen ongebruikte en in originele verpakking ongeopende elektrische boilers kunnen retour gestuurd worden aan Verwarmingaktie.nl. Dit heeft te maken met bepaalde hygiënevoorschriften voor de elektrische warm water boilers, omdat die gebruikt worden voor drink en kraan water.

Laatst bekeken items