opc_loader

Elektrische radiator

De elektrische radiator komt steeds vaker voor in Nederlandse woningen. Dit heeft alles te maken met de voordelen die uit de radiator gehaald kunnen worden. Als we naar onze maandelijkse energierekening kijken dan betalen we het meeste geld aan gas. Gas is veel duurder vergeleken met elektra. We weten elektra steeds goedkoper op te wekken dankzij de komst van groene energie. In tegenstelling tot gas waar we steeds minder van hebben. Gasboringen kosten veel geld en op ten duur raakt de gasbel in Nederland op. Reden genoeg om over te stappen op een elektrische radiator. Door gebruik te maken van een elektrische radiator kan je tot wel 80% op de stookkosten besparen.
 

Elektrische radiator op een duurzame manier wegwerken.

Het nadeel van een standaard radiator is het buizensysteem dat door je woning loopt. De buizen nemen veel ruimte in beslag en zijn lastig weg te werken. Gelukkig kan je een elektrische radiator op een duurzame manier wegwerken in je woning. Kies bijvoorbeeld voor een paneel waarbij de radiator rechtstreeks op de muur is weggewerkt. Het is slechts één van de vele oplossingen waarbij je enkel en alleen een stopcontact nodig hebt. Je kan zo het complete buizensysteem uit je woning halen en voordelig gebruik maken van verwarming in je woning.
 

Duurzame elektrische design radiatoren.

Een elektrische radiator hoeft absoluut geen lelijk ding in je woning te zijn. Geniet van duurzaam design door te kiezen voor een wit of zwart paneel. De panelen worden standaard voorzien van een elektrische thermostaat, waardoor je rechtstreeks op de elektrische radiator de temperatuur regelt. Dit maakt de radiator perfect voor in een ruimte waar nog geen aansluitingen zijn. Neem bijvoorbeeld een schuur die je graag voordelig wil verwarmen. Met een constante temperatuur van 20 graden blijven al je spullen aangenaam verwarmt. Dankzij de speciale vorstbeveiliging kan je de elektrische radiator prima in een schuurtje of tuinhuisje plaatsen. Het design valt prachtig weg in vrijwel alle kamers zodat je werkelijk overal kan genieten van aangename warmte. Ontdek nu zelf de duurzame design radiatoren bij onze elektrische radiator.