opc_loader

Elektrische radiator 

De elektrische radiator komt steeds vaker voor in Nederlandse woningen. Dit heeft alles te maken met de voordelen die uit de radiator gehaald kunnen worden. Als we naar onze maandelijkse energierekening kijken dan betalen we het meeste aan gas. Gas is duurder dan elektriciteit. We weten elektriciteit steeds milieubewuster en goedkoper op te wekken dankzij de komst van groene energie. In tegenstelling tot gas wat steeds schaarser wordt. Gasboringen kosten veel geld en op ten duur raakt de gasbel in Nederland op. Reden genoeg om over te stappen op een elektrische radiator. Door gebruik te maken van een elektrische radiator kan je tot wel 80% op de stookkosten besparen.

Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1

Elektrische radiator op een duurzame manier wegwerken

Het nadeel van een standaard radiator is het buizensysteem dat door je woning loopt. De buizen nemen veel ruimte in beslag en zijn lastig weg te werken. Gelukkig kan je een elektrische radiator op een onopvallende manier wegwerken in je woning. Kies bijvoorbeeld voor een paneel waarbij de radiator rechtstreeks op de muur is weggewerkt. Het is slechts één van de vele oplossingen waarbij je enkel en alleen een stopcontact nodig hebt. Je kan zo het complete buizensysteem uit je woning halen en voordelig gebruik maken van verwarming in je woning.

Duurzame elektrische design radiatoren

De moderne elektrische radiator hebben een stijlvol, modern en trendy design. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een wit of een zwart paneel. Deze panelen worden standaard voorzien van een elektrische thermostaat, waardoor je rechtstreeks op de elektrische radiator de temperatuur regelt. Dit maakt de radiator perfect voor in een ruimte waar nog geen aansluitingen zijn. Neem bijvoorbeeld een schuur die je graag voordelig wil verwarmen. Met een constante temperatuur van 20 graden blijven al je spullen aangenaam verwarmt. Dankzij de speciale vorstbeveiliging kan je de elektrische radiator prima in een schuurtje of tuinhuisje plaatsen. Het design valt prachtig weg in vrijwel alle kamers zodat je overal kan genieten van aangename warmte. Ontdek nu zelf de duurzame design radiatoren bij onze elektrische radiator.

Voordelen elektrische radiatoren

Verwarmingaktie.nl levert energiezuinige elektrische radiatoren. We zijn voorstander van elektrische verwarming als de verwarmingsoplossing van de toekomst omdat deze koolstofvrij is, ideaal voor gebruik met duurzame energie en perfect aangepast om te profiteren van de elektronische technologie.

Niet alle huiseigenaren beseffen echter dat elektrische verwarming de afgelopen decennia is geëvolueerd en nu bieden elektrische radiatoren een eenvoudig te installeren, onderhoudsvrije verwarmingsoptie met bedrijfskosten voor concurrerende gasverwarming.

Elektrische radiatoren zijn een fantastische, toekomstgerichte verwarmingsoplossing omdat ze even goed werken, of de elektriciteit nu wordt opgewekt door fossiele brandstoffen te verbranden of door duurzame bronnen te benutten. Naarmate fossiele brandstoffen schaarser worden en hernieuwbare energie in toenemende mate de energiesector domineert, bieden elektrische radiatoren een aanpasbare verwarmingsoptie dan gelijke tred houden met de veranderende tijden.

Elektrisch centraal verwarmingssysteem. Elektrische radiatoren zijn een sensationeel innovatieve verwarmingsoplossing voor hoe we onze huizen verwarmen. Bovendien hebben ze de capaciteit om volledig te profiteren van duurzame hernieuwbare energie die koolstofvrije verwarming levert.

Eenvoudig te installeren, aan de muur gemonteerde elektrische radiatoren. Onze elektrische radiatoren zijn ontworpen voor wandmontage, met bevestigingen en beugels die als onderdeel van het product worden geleverd. We hebben ook een handige sjabloon voor eenvoudige positionering.

Ze zijn gemakkelijk in en uit hun bevestiging te schuiven. De radiator die voor een bepaalde ruimte is bemeten, mag echter niet in een andere worden geïnstalleerd, tenzij de omstandigheden tussen de kamers erg op elkaar lijken. We raden aan dat onze elektrische radiatoren verticaal worden geplaatst, maar nooit onder een raam. Dit zou van invloed zijn op de waarde van de thermostaat en mogelijk overmatig verbruik veroorzaken. Het is ook recyclebaar, dus een duurzaam materiaal om te gebruiken. Daarom gebruiken onze radiatoren aluminium met een hoge zuiverheidsgraad voor hun buitenschaal.