opc_loader

Hybride 1000W infrarood radiator

verwarmingaktie voordeel teken Model: SWH 1000
verwarmingaktie voordeel teken Merk: Sunway
verwarmingaktie voordeel teken Vermogen: 1000w
verwarmingaktie voordeel teken Oppervlaktestraling: 40°C - 85°+/- 5°C
verwarmingaktie voordeel teken Verwarmingoppervlak: tot 20m²
verwarmingaktie voordeel teken Garantie: 5 jaar

Hierom besteld u uw Hybride infrarood radiator 700w bij Verwarmingaktie.nl:
verwarmingaktie voordeel teken De enige echte milieuvriendelijke verwarming
verwarmingaktie voordeel teken Geluidloze verwarming
verwarmingaktie voordeel teken Uit voorraad leverbaar*
verwarmingaktie voordeel teken 100% veilig bestellenwebwinkelkeur verwarmingaktie.nl

verwarmingaktie voordeel teken Keuze uit diverse 

299,00 275,00 U bespaart: 8%
Voetjes
Thermostaat
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Kenmerken
Te verwarmen m2:
tot 20 m2
Vermogen:
800w tot 1000w
Montage:
Wand
Model:
Hybride
Materiaal:
Metaal
Afmeting (bxh):
95x60cm
Straling warmte:
tot 90 °C
Beschermingsklasse:
IP20
Thermostaat:
Nee
Kleur:
Wit
Aan/Uit schakelaar:
Ja
Snoer met stekker:
Ja

Hybride 1000W infrarood radiator 2 in 1 oplossing

Hybride 1000w infrarood radiator combineert de traditionele convectie warmte met de nieuwste technologie infraroodstraling warmte in één radiator. Hierdoor kan je in tegenstelling tot een infrarood verwarming paneel de radiator wel onder een raam monteren. De warme luchtstroom uit de infrarood radiator neemt de kou weg die afgegeven wordt van de raam. Hierdoor verdwijnt deze hinderlijke koude brug. De warmtestraling van het infraroodstraling oppervlak geeft de vele voordelen van infrarood zoals gelijkmatige warmte waardoor er geen koudebrug onder bij de vloer is.

Elektrische infrarood radiator bespaart energiekosten

Door deze combinatie van twee verschillende warmtes uit een elektrische infrarood radiator 1000w heeft u zowel de massa verwarming van infrarood straling en de omgeving warmte bij convectie warmte. Door het plaatsen van een Hybride 1000w infrarood radiator bespaart u energie wat resulteert in vele malen lagere energiekosten. Daarbij wordt de ruimte sneller opgewarmd dan enkel alleen met straling warmte, nu heeft men zowel straling als lucht warmte. Om nog meer te besparen op de energiekosten is het belangrijk om iedere kamer apart te regelen voor temperatuur. Dit kan zeer gemakkelijk wanneer men kiest voor de hybride 1000w infrarood radiator met digitale thermostaat.

Eenvoudige bediening en montage bij een infrarood hybride radiator

Hybride 1000w infrarood radiator heeft een modernere uitstraling dan een cv radiator door de compacte afmetingen. Een Hybride radiator is wel een paar mm dikker dan een standaard infraroodverwarming paneel. Dit komt omdat een hybride radiator dubbelzijdig is waartussen de 2 zijden convectie warmte ontstaat de door de openingen in de bovenzijde verspreid wordt. Bij de 1000w infrarood hybride radiator kan men kiezen uit 2 verschillende uitvoeringen, zo is er een handbediende uitvoering met alleen aan/uit. En een radiator met een ingebouwde programmeerbare digitale thermostaat. Deze heeft 2 sensoren waarvan 1 de kamertemperatuur meet en de andere de oppervlaktetemperatuur van het hybrideinfrarood 1000w radiator.

Voordelen van een hybride 1000w infrarood radiator:

  • Eenvoudige installatie en flexibel gebruik

De infraroodverwarming is binnen enkele minuten geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Geen grote renovaties of verwarming nodig. De infraroodverwarming kan eenvoudig worden gedemonteerd en elders worden gebruikt.

  • Gezonder binnenklimaat

Hybride infrarood radiatoren verstoren het ecologische evenwicht van uw huis niet. Omdat je geen interne ventilator hebt, wordt er geen stof opgezogen, drogen de verwarmingselementen de lucht niet uit en worden er geen stofdeeltjes verbrand. Daarom zult u met infrarood hybride radiatoren geen droge lucht of vreemde geuren opmerken, alleen gezellige warmte.

  • Stijlvol en ruimtebesparend ontwerp dat perfect in elke kamer past

Conventionele radiatoren zien er niet eigentijds uit en bieden geen aantrekkelijk ontwerp dat zou passen in stijlvol ingerichte ruimtes. Een stijlvolle en elegante oplossing is de Hybride 1000w infrarood radiator, die een uniek en modern ontwerp biedt en dus perfect past in een stijlvol interieurontwerp. De infraroodverwarming biedt ook een zeer ruimtebesparend ontwerp en vereist niet veel ruimte vanwege zijn compacte afmetingen: de radiator heeft een dun wandig verwarmingsoppervlak.

  • Premiumkwaliteit en gegarandeerde betrouwbaarheid

SUNWAY is al vele jaren een gerenommeerde fabrikant in de ontwikkeling en productie van infrarood radiatoren en panelen. Het merk SUNWAY staat voor hoogwaardige en eersteklas verwerkte merkproducten met premium kwaliteit. SUNWAY infraroodstralers worden vervaardigd via een modern productieproces waarmee infraroodpanelen tot 30 jaar kunnen werken. Voor de productie van SUNWAY infraroodpanelen en radiatoren worden alleen componenten van hoge kwaliteit gebruikt. De fabrikant garandeert het product gedurende 5 jaar. Alle producten zijn CE-gecertificeerd.

  • Vriendelijke en competente service

Bij ons heeft u een competente servicepartner aan uw zijde, die u graag helpt met vragen en problemen met betrekking tot elektrische infraroodverwarming. Als een bij ons gekochte infraroodverwarming niet naar behoren functioneert, ontvangt u een nieuwe infraroodverwarming binnen de garantieperiode zonder lang wachten en zonder ingewikkelde bediening.

Technische gegevens Hybride 1000w radiator:

Spanning: 220 (240) V
Frequentie: 50 Hz
Vermogen: 1000 w
Hoog rendement: 60% stralingswarmte, 40% convectie warmte
Straling bereik: 3m
Afmetingen (L x H x D): 950 x 600 x 40 mm
Gewicht: 23 kg
Beschermingsklasse: IP20
Verwarmde ruimte: max. tot 20 m²
Volumeverwarming: 50-54 m³
Oppervlaktetemperatuur: 40°C - 95°C
Installatie mogelijkheid: muur/wand
Infrarood golf: lange golf
Oppervlakte behuizing: metaal verzinkt
Kleur: poedercoating wit
Oververhitting bescherming: ja
Bijgeleverd: snoer met stekker 1,6m
Garantie: 5 jaar
Levensduur: tot 30 jaar
Optie:
Thermostaat: digitaal programmeerbaar

Contact gegevens:
verwarmingaktie.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: 0402826082
Email info@verwarmingaktie.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Laatst bekeken items