opc_loader

Hybride 700W infrarood radiator

verwarmingaktie voordeel teken Model: SWH 700
verwarmingaktie voordeel teken Merk: Sunway
verwarmingaktie voordeel teken Vermogen: 700w
verwarmingaktie voordeel teken Oppervlaktestraling: 40°C - 85°+/- 5°C
verwarmingaktie voordeel teken Verwarmingoppervlak: tot 15m²
verwarmingaktie voordeel teken Optie: ingebouwde thermostaat
verwarmingaktie voordeel teken Garantie: 5 jaar

Hierom besteld u uw Hybride infrarood radiator 700w bij Verwarmingaktie.nl:
verwarmingaktie voordeel teken De enige echte milieuvriendelijke verwarming
verwarmingaktie voordeel teken Geluidloze verwarming
verwarmingaktie voordeel teken Uit voorraad leverbaar*
verwarmingaktie voordeel teken 100% veilig bestellenwebwinkelkeur verwarmingaktie.nl

verwarmingaktie voordeel teken Keuze uit diverse 

265,00 239,00 U bespaart: 10%
Voetjes
Thermostaat
Voorraad
Voorraad:
  0  items

Hybride 700W infrarood radiator 2 in 1 oplossing

Hybride 700w infrarood radiator combineert de traditionele convectie warmte met de nieuwste technologie infrarood straling warmte in één radiator. Hierdoor kan je in tegenstelling tot een infraroodverwarming paneel de radiator wel onder een raam monteren. De warme luchtstroom uit de infrarood radiator neemt de kou weg die afgegeven wordt van de raam. Hierdoor verdwijnt deze hinderlijke koudebrug. De warmtestraling van het infraroodstraling oppervlak geeft de vele voordelen van infrarood zoals gelijkmatige warmte waardoor er geen koude brug onder bij de vloer is.

Elektrische infrarood radiator bespaart energiekosten

Door deze combinatie van twee verschillende warmtes uit een elektrische infrarood radiator 700w heeft u zowel de massa verwarming van infraroodstraling en de omgeving warmte bij convectie warmte. Door het plaatsen van een Hybride 700w infrarood radiator bespaart u energie wat resulteert in vele malen lagere energiekosten. Daarbij wordt de ruimte sneller opgewarmd dan enkel alleen met straling warmte, nu heeft men zowel straling als lucht warmte. Om nog meer te besparen op de energiekosten is het belangrijk om iedere kamer apart te regelen voor temperatuur. Dit kan zeer gemakkelijk wanneer men kiest voor de hybride 700w infrarood radiator met digitale thermostaat.

Eenvoudige bediening en montage bij een infrarood hybride radiator

Hybride 700w infrarood radiator heeft een modernere uitstraling dan een cv radiator door de compacte afmetingen. Een Hybride radiator is wel een paar mm dikker dan een standaard infraroodverwarming paneel. Dit komt omdat een hybride radiator dubbelzijdig is waartussen de 2 zijden convectie warmte ontstaat de door de openingen in de bovenzijde verspreid wordt. Bij de 700w infrarood hybride radiator kan men kiezen uit 2 verschillende uitvoeringen, zo is er een handbediende uitvoering met alleen aan/uit. En een radiator met een ingebouwde programmeerbare digitale thermostaat. Deze heeft 2 sensoren waarvan 1 de kamertemperatuur meet en de andere de oppervlaktetemperatuur van het hybride infrarood 700w radiator.

Voordelen van een hybride 700w infrarood radiator:

  • Eenvoudige installatie en flexibel gebruik

De infraroodverwarming is binnen enkele minuten geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Geen grote renovaties of verwarming nodig. De infraroodverwarming kan eenvoudig worden gedemonteerd en elders worden gebruikt.

  • Gezonder binnenklimaat

Hybride infrarood radiatoren verstoren het ecologische evenwicht van uw huis niet. Omdat je geen interne ventilator hebt, wordt er geen stof opgezogen, drogen de verwarmingselementen de lucht niet uit en worden er geen stofdeeltjes verbrand. Daarom zult u met infrarood hybride radiatoren geen droge lucht of vreemde geuren opmerken, alleen gezellige warmte.

  • Stijlvol en ruimtebesparend ontwerp dat perfect in elke kamer past

Conventionele radiatoren zien er niet eigentijds uit en bieden geen aantrekkelijk ontwerp dat zou passen in stijlvol ingerichte ruimtes. Een stijlvolle en elegante oplossing is de Hybride 700w infrarood radiator, die een uniek en modern ontwerp biedt en dus perfect past in een stijlvol interieurontwerp. De infraroodverwarming biedt ook een zeer ruimtebesparend ontwerp en vereist niet veel ruimte vanwege zijn compacte afmetingen: de radiator heeft een dunwandige verwarmingsoppervlak.

  • Premiumkwaliteit en gegarandeerde betrouwbaarheid

SUNWAY is al vele jaren een gerenommeerde fabrikant in de ontwikkeling en productie van infrarood radiatoren en panelen. Het merk SUNWAY staat voor hoogwaardige en eersteklas verwerkte merkproducten met premium kwaliteit. SUNWAY infraroodstralers worden vervaardigd via een modern productieproces waarmee infraroodpanelen tot 30 jaar kunnen werken. Voor de productie van SUNWAY infraroodpanelen en radiatoren worden alleen componenten van hoge kwaliteit gebruikt. De fabrikant garandeert het product gedurende 5 jaar. Alle producten zijn CE-gecertificeerd.

  • Vriendelijke en competente service

Bij ons heeft u een competente servicepartner aan uw zijde, die u graag helpt met vragen en problemen met betrekking tot elektrische infrarood verwarming. Als een bij ons gekochte infraroodverwarming niet naar behoren functioneert, ontvangt u een nieuwe infraroodverwarming binnen de garantieperiode zonder lang wachten en zonder ingewikkelde bediening.

Technische gegevens Hybride 700w radiator:

Spanning: 220 (240) V
Frequentie: 50 Hz
Vermogen: 700 w
Hoog rendement: 60% stralingswarmte, 40% convectie warmte
Straling bereik: 3m
Afmetingen (L x H x D): 950 x 600 x 40 mm
Gewicht: 6,1 kg
Beschermingsklasse: IP20
Verwarmde ruimte: max. tot 14 m²
Volumeverwarming: 30-35 m³
Oppervlaktetemperatuur: 40°C - 95°C
Installatie mogelijkheid: muur/wand
Infrarood golf: lange golf
Oppervlakte behuizing: metaal verzinkt
Kleur: poedercoating wit
Oververhitting bescherming: ja
Bijgeleverd: snoer met stekker 1,6m
Garantie: 5 jaar
Levensduur: tot 30 jaar
Optie:
Thermostaat: digitaal programmeerbaar

Technische gegevens - thermostaat

- Meetbereik temperatuur: 9.5 ° - 99,5 ° C
- Instelbereik kamertemperatuur: - 5 ° - + 35 ° C
- Instelbereik oppervlaktetemperatuur: 40 ° - 95 ° C
- Bedrijfsspanning: (50 Hz) 160-250 V
- Verbruik:1,4 W
- Maximale capaciteit: 2,5 kW

Voor meer informatie over hybride 700w infrarood radiator kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via mail of Tel: NL +31 (0)40 2826082

Bezoek onze showroom voor het beleven van infrarood warmte!

Contact gegevens:
verwarmingaktie.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: 0402826082
Email info@verwarmingaktie.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Laatst bekeken items