opc_loader
Gratis verzenden
Fysieke showroom
Bespaar energiekosten
Persoonlijk advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters

elektrische verwarmingsmatten

Elektrische verwarmingsmat

De elektrische verwarmingsmat verwarmt veilig onder de meeste tegel en betonvloeren. Hierdoor is de vloerverwarmingsmat ideaal voor toepassing in een keuken, badkamer, garage of andere ruimte met een massieve tegelvloer veilig te verwarmen in combinatie met een geïsoleerde onderlaag.

Het ontwerp van de verwarmingsmatten is eenvoudig te installeren en bevordert gelijkmatige warmte onder de vloer, waardoor problemen met warme en koude plekken worden opgelost. Het kan gemakkelijk worden geïnstalleerd onder de vloerafwerking in zowel droge als natte gebieden zonder de noodzaak van extra aardroosters.

De elektrische verwarmingsmat - voor tegel- en betonvloeren, is een dun elektrisch vloerverwarmingssysteem dat hoofdzakelijk wordt gebruikt onder tegels, beton, en andere massieve vloeren.

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

Voordelen elektrisch verwarmingsmat

Voordelen voor het gebruik van verwarmingsmat:

  • Je hoeft geen zelfnivellering toe te passen;
  • Direct onder de vloer afgewerkt;
  • Geen verhoging van de vloeren
  • Superdunne, volledig geaarde platte verwarmingsmat zal de vloer niet ophogen;
  • Draad gebaseerd systeem, kan worden aangepast om rond objecten te passen, geen ingewikkelde bedrading nodig.

De verwarmingsmat is eenvoudig te installeren en levert een consistente en gelijkmatige warmteverdeling. Verbeterde besparingen kunnen ook worden bereikt door het gebruik van vloerverwarming mat in combinatie met de geïsoleerde onderlaag, omdat dit de opwarmtijd aanzienlijk vermindert met ten minste 50%.

Het is geschikt voor alle toepassingen en biedt primaire of secundaire verwarming in alle kamers of projecten die voldoen aan de bouwvoorschriften. Het elektrische verwarmingssysteem is ideaal voor installatie in regelmatig gevormde kamers, zoals woonkamers en slaapkamers.

De elektrische verwarmingsmat kan direct onder een tegelvloer of betonvloer worden aangebracht. De extreem dunne elektrische verwarmingsmatten (slechts 3 mm!) worden bediend via een thermostaat met een vloersensor. Dit zorgt voor een zeer gelijkmatige opwarming. De vloertemperatuur wordt beperkt tot een specifieke maximumtemperatuur door middel van een vloersensor en thermostaat.

Een geavanceerde digitale thermostaat houdt rekening met de vereiste opwarmperiode, zodat jouw vloer altijd op de juiste temperatuur is wanneer je dat wilt. Het meest energiebesparend is als onder de verwarmingsmat degelijke isolatie wordt geplaatst. Deze isolatie zorgt voor extra warmte-isolatie en heeft tevens ook geluiddempende eigenschappen.

De elektrische verwarmingsmat is heel eenvoudig op maat gemaakt. Veilig, comfortabel en gemakkelijk te gebruiken: verwarmingsmat biedt ook een comfortabel woon- en werkklimaat op droge vloeren!

De elektrische verwarmingsmatten zijn ongelooflijk eenvoudig te installeren, en in grote gebieden kan het een derde van de tijd in beslag nemen om een losse verwarmingskabel toe te passen. De matten kunnen worden gesneden en gedraaid om ervoor te zorgen dat ze perfect in de kamer passen, en voor bijzonder gecompliceerde gebieden kan de kabel van de mat worden gestript en als een losse kabel worden gelegd. De matten hechten gemakkelijk op de vloer met vier stroken dubbelzijdig plakband en het sterke gaas boven de kabel zorgt ervoor dat deze tijdens het betegelen wordt beschermd.

Voordelen van elektrische verwarmingsmat als vloerverwarming

Elektrische verwarmingsmatten geven een comfortabele, gelijkmatige warmte af en wint aan populariteit als een schone, efficiënte verwarmingsoplossing:

  • Warmteverdeling is gelijkmatiger en comfortabeler;
  • Lucht die wordt gecirculeerd door vloerverwarming is schoner;
  • Vrijwel geen onderhoudskosten;
  • Hygiënischer omdat er zich geen stof ophoopt.