opc_loader

Laminaatverwarming

De laminaatverwarming is geschikt voor gebruik onder houten en laminaatvloeren. Een folieverwarming voor onder het laminaat en parketvloeren. Geschikt voor gebruik met vloeren tot 18 mm dik. Kitmaten van 1m / sq tot 24m / sq uit voorraad leverbaar voor levering de volgende dag.

Verwarmingsfolie is ons elektrische vloerverwarmingssysteem met folie, ontworpen voor hoge prestaties onder houten, tapijt- en vinylvloeren. Ons foliesysteem is perfect voor slaapkamers, woon- en eetkamers, wat betekent dat u nu kunt genieten van de warmte en het comfort die alleen elektrische vloerverwarming kan bieden, niet alleen in uw keuken en badkamer maar in alle kamers van uw huis.

Dit type laminaatverwarming past qua innovatie bij onze andere vloerverwarmingsproducten. De meest geavanceerde verwarmingsfolie - elektrische vloerverwarming is een slijtvaste folie ontworpen voor een langdurige installatie met efficiënte warmteoverdracht. De dubbele laag folie is speciaal ontworpen om het verwarmingselement te beschermen en een gelijkmatige warmteverspreiding naar de bovenliggende vloer te bereiken.

De laminaatverwarming is even veilig als efficiënt en robuust. Elektrische veiligheid staat voorop. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat dit laminaatverwarming een continue aardingsvlechtbescherming heeft die over de gehele lengte van de verwarmingskabel loopt. U kunt het dus eenvoudig en zonder zorgen installeren.

Laminaatverwarming eenvoudige installatie

Innovatief ontwerp voor een eenvoudigere installatie. Uitgerust met een dempende onderlaag, is de verwarmingsfolie ingebed om volledig beschermd te blijven tegen slijtage. Toegankelijke kabellussen vereenvoudigen de snij- en retourinstallatie en bieden bescherming voor het verwarmingselement nadat de installatie is voltooid. Het is ontworpen voor elke kamer en elke vloerafwerking. Onze revolutionaire verwarmingsfolie is ontworpen om de perfecte verspreiding van warmte te geven bij installatie in elke ruimte onder hout, tapijt of laminaat.