opc_loader
Gratis verzenden
Fysieke showroom
Bespaar energiekosten
Persoonlijk advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Artikelen
Filters
€ 34
€ 100
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

laminaat vloerverwarming

Laminaatverwarming voor in huis de basis van moderne infrarood vloerverwarming

Wil je een verwarming die aangenaam warm is en ook nog eens uiterst efficiënt? Dan kunnen wij onze laminaatverwarming aanbevelen. De laminaat verwarmingsfolie die je bij ons vindt, vormt de basis van moderne infrarood laminaat vloerverwarming. Bij deze verwarmingstechniek zorgen de elektromagnetische golven voor een aangename warmte. Als je besluit deze te bestellen dan ontvang je de laminaatverwarming kant-en-klaar geleverd. Hij kan flexibel in elke ruimte worden geïnstalleerd, is gebruiksvriendelijk en kenmerkt zich door een hoog rendement.

Vind de ideale laminaat verwarmingsfolie voor in huis

Je kunt bij ons de laminaat verwarmingsfolie in verschillende wattages bestellen. Je kan kiezen uit de volgende modellen met 65, 85, 100, 120 of 140 watt. Ook hebben wij alle materialen in ons assortiment die nodig zijn voor de juiste plaatsing van de verwarmingsfolie. Geniet van het gemak van een moderne verwarmingsfolie. We hebben de aluminium verwarmingsfolie zelf getest op zijn effectiviteit en we zijn absoluut verheugd. Naast gebruik in slaapkamers en woon- en eetkamers kan de verwarmingsfolie ook perfect in een kantoor of zelfs badkamer gebruikt worden. Dit betekent dat je vanaf nu kunt genieten van de warmte en het comfort die alleen elektrische vloerverwarming kan bieden.

Leg de verwarmingsfolie onder verschillende vloeren

Bij de keuze voor vloerverwarming is het natuurlijk niet alleen de techniek die telt, maar ook welke vloer je kiest. Met de laminaatverwarming geniet je van een voorheen onvoorstelbare kwaliteit. Je kunt de aluminium verwarmingsmatten combineren met bijna alle vloeren. Ze zijn ideaal voor plaatsing onder laminaat, maar kunnen ook gebruikt worden onder houtenplanken, vinyl, parket, pvc en tapijt. Hierdoor hoef je met name in de woonkamer geen compromissen te sluiten bij het kiezen van een vloer.