opc_loader

Tapijtverwarming

Tapijtverwarming is ideaal en een perfect verwarmingssysteem als vloerverwarming. Vooral elektrische tapijtverwarming is de perfecte oplossing voor onder het tapijt als vloerbedekking.

Vloerverwarming voor onder het tapijt is ideaal. Er zijn veel voordelen op te noemen. Ten eerste is hygiëne belangrijk. Maar met tapijtverwarming zorgt het ervoor dat het objecten verwarmt in plaats van de lucht en dus geen luchtcirculatie veroorzaakt. Op die manier absorbeert het geen stof. We maken daarom gebruik van stralingswarmte, heel erg geschikt voor vloerverwarming voor onder het tapijt.

Artikel 1 tot 14 (van de 14 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 14 (van de 14 artikelen). Resultaat:1

De verwarmingsfolie voor onder het tapijt is geschikt voor grote oppervlakten. De platte verwarmingsfolie is een geweldige oplossing voor renovaties en nieuwbouwwoningen. Het is een elektrisch tapijtverwarmingssysteem, maar kan ook worden gebruikt voor houten vloeren, vinyl vloeren en andere vloerbedekkingen. Hebt u daar uw bedenkingen bij? Dan kunt u ook eerst contact opnemen om zeker te zijn van uw antwoord.

De verwarmingsfolie zorgt voor een volledige aardlaag onder de tapijtconstructie, terwijl de warmte door verwarmingskabels wordt doorgevoerd. Vloerverwarming is een compatibel verwarmingssysteem met tapijt. Elektrische verwarmingskabels en folie zijn perfect geschikte oplossingen voor vloerverwarming voor gebruik onder een vloerbedekking van tapijt.

Belangrijk om rekening te houden met de volgende punten. Bij het installeren van uw vloerverwarming en het kiezen van uw tapijt zijn er een aantal belangrijke punten waarmee u rekening moet houden. Tapijt noch onderlaag zijn geweldige warmtegeleiders, dus hoe lager de tog-waarde, hoe effectiever uw vloerverwarming zal zijn met een hoger rendement en snellere opwarmtijd. De maximaal aanbevolen combinatie van tapijt en onderlaag is 2,5.

Type tapijt vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming is ideaal voor tapijt, zolang de tog-waarden de maximale aanbevolen tog-waarde (zoals hierboven vermeld) niet overschrijden. Tapijten met zachte rug en tapijten met jute, jute of vilt of geweven tapijten, om er maar een paar te noemen, zijn allemaal perfect voor onze verwarmingsfolie.

Maximale vloertemperatuur voor tapijtverwarming

De vloer mag nooit boven 27 ° C worden verwarmd. Alle tapijtverwarming worden geleverd met thermostaten. Verschillende vloerbedekkingen hebben verschillende isolerende eigenschappen waardoor ze met verschillende snelheden warmte afgeven. Om deze reden zou een thermostaat met een enkele vloersonde alleen een gebied met één type vloerbedekking moeten besturen.

Isolatie tapijtverwarming

Geschikte isolatie onder uw elektrische vloerverwarming is essentieel voor het tapijt. Het verhoogt niet alleen de efficiëntie van uw systeem door de opwarmtijd en kosten te verminderen, maar het beschermt de warmtematten ook tegen schade. Hebt u andere vragen? Neem dan contact met ons op.