opc_loader

Verwarmingsfolie

De vewarmingsfolie verwarmt veilig onder de meeste houten en zwevende vloeren. Deze vloerverwarmingsfolie kan ook worden gebruikt om onder tapijt, vinyl en andere veerkrachtige vloeren veilig te verwarmen in combinatie met geïsoleerde onderlaag.

Het ontwerp van de folieverwarmers is eenvoudig te installeren en bevordert gelijkmatige warmte onder uw vloer, waardoor problemen met warme en koude plekken worden opgelost. Het kan gemakkelijk worden geïnstalleerd onder de vloerafwerking in zowel droge als natte gebieden zonder de noodzaak van extra aardroosters. De vloerverwarmingsfolie maakt gebruik van thermische en reflecterende versterkte aluminiumfolie die helpt bij het besparen van verwarmingsenergie.

De verwarmingsfolie - voor laminaat- en tapijtvloeren, is een ultradun elektrisch vloerverwarmingssysteem dat hoofdzakelijk wordt gebruikt onder laminaat, vinyl, bewerkt hout, kurkentapijt en andere zwevende vloeren.

Voordelen verwarmingsfolie

Voordelen voor het gebruik van verwarmingsfolie:

  • U hoeft geen zelfnivellering toe te passen;
  • Direct onder de vloer afgewerkt;
  • Geen verhoging van de vloeren
  • Superdunne, volledig geaarde platte verwarmingsfolie zal de vloer niet ophogen;
  • Draad gebaseerd systeem, kan worden aangepast om rond objecten te passen, geen ingewikkelde bedrading nodig.

De folieverwarmer is eenvoudig te installeren en levert een consistente en gelijkmatige warmteverdeling. Verbeterde besparingen kunnen ook worden bereikt door het gebruik van folievloerverwarming in combinatie met de geïsoleerde onderlaag, omdat dit de opwarmtijd aanzienlijk vermindert met ten minste 50%.

Het is geschikt voor alle toepassingen en biedt primaire of secundaire verwarming in alle kamers of projecten die voldoen aan de bouwvoorschriften. Het folieverwarmingssysteem is ideaal voor installatie in regelmatig gevormde kamers, zoals woonkamers en slaapkamers.

De verwarmingsfolie kan direct onder hout, parket of laminaat worden aangebracht. Het extreem dunne vloerverwarmingssysteem (slechts 3 mm!) Wordt bediend via een digitale klokthermostaat met een vloersensor. Dit zorgt voor een zeer gelijkmatige opwarming. De vloertemperatuur wordt beperkt tot een specifieke maximumtemperatuur door middel van een vloersensor en thermostaat.

De geavanceerde thermostaat houdt rekening met de vereiste opwarmperiode, zodat uw vloer altijd op de juiste temperatuur is wanneer u dat wilt. De folie moet op een 6 mm dunne polystyreen isolatieplaat worden geplaatst. Deze isolatieplaat zorgt voor extra warmte-isolatie en heeft ook geluiddempende eigenschappen.

De verwarmingsfolie is heel eenvoudig op maat gemaakt. Veilig, comfortabel en gemakkelijk te gebruiken: verwarmingsfolie biedt ook een comfortabel woon- en werkklimaat op droge vloeren!