opc_loader
Gratis verzenden
Fysieke showroom
Bespaar energiekosten
Persoonlijk advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Artikelen
Filters
€ 430
€ 431
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1

elektrische warme voeten plaat

Warme voeten plaat te koop van Verwarmingaktie.nl

In werkplaatsen is er geen elektrische vloerverwarming en meestal een algemene verwarming waardoor je het individueel vaak fris hebt. De warmte komt vaak van boven of van aan de zijkant geplaatste radiatoren. En in het koude seizoen zijn de temperaturen hier vaak vrij laag. Sta je een langere tijd op een en dezelfde plaats, denk aan een werktafel dan zijn koude voeten niet vreemd. Om dit op te lossen is er de Warme voeten plaat die ervoor zorgt dat je het niet meer koud hebt en verwarmd wordt. De elektrische verwarmingsmatten hebben zich bewezen, en kunnen eenvoudig op een geschikte plaats op iedere vloer worden gelegd. In onze Verwarmingaktie.nl winkel vindt je elektrische Warme voeten platen in diverse afmetingen.

Ideaal toepassingsgebied voor de infrarood verwarmingsmat

Zoals eerder vermeld, zijn werkplaatsen en magazijnen ideale toepassingen voor een elektrische infrarood verwarmingsmat. Het zou zeker onzin zijn om in een werkplaats de hele verdieping of zelfs maar enkele werkplekken van vloerverwarming te voorzien. De inspanning zou veel te groot zijn. Daarnaast verandert de indeling van werkplekken van tijd tot tijd. Vloerverwarming zou flexibel gebruik van de werkplaats in de weg staan. De beste plek voor de elektrische Warme voeten plaat is direct op de werkplek, zodat de werknemer staand of zittend zijn voeten op de mat kan zetten. Zo voorkom je dat je voeten koud worden als je langdurig werkt en je hele lichaam daardoor koud heeft. Dit is niet alleen prettig voor de werknemer, maar beschermt ook tegen verkoudheid en ziekteverzuim van de werknemer. Zo bezien komen de elektrische vloerverwarmingsmatten niet alleen de werknemer ten goede, maar ook het hele bedrijf. Om overmatig stroomverbruik en dus kosten te voorkomen, moet de elektrische Warme voeten plaat bij het verlaten van de werkplek uitgeschakeld worden. Als de medewerker terugkomt en de mat weer aanzet, voelt hij al snel de aangename warmte, omdat de infrarood verwarmingsmat een korte opwarmtijd heeft. Een andere typische plek waar men het vaak koud heeft of koude voeten heeft is buiten, denk hierbij aan braderieën en kerstmarkten. Maar ook in beurshallen is het vaak fris waardoor een Warme voeten plaat een uitkomst biedt.

Hier dient u op te letten bij het kopen van de warme voeten plaat

Een Warme voeten plaat is een elektrisch verwarmingsmat en moet daarom voldoen aan de relevante wettelijke voorschriften. De elektrische verwarmingsmat moet minimaal de CE-markering dragen. In Nederland mag geen elektrisch apparaat worden verkocht zonder de CE-markering. Verder moet de elektrische Warme voeten plaat getest en veilig zijn. Omdat elektrische verwarmingsmatten zonder verdere bevestiging op de vloer worden gelegd, moeten ze stevig en slip vast zijn. Een elektrische verwarmingsmat in vochtige ruimtes dient minimaal beschermingsklasse IP65 te hebben. Dit zorgt ervoor dat het geen kortsluiting of gevaarlijke elektrische schokken kan veroorzaken als het nat wordt. Ten slotte moet u ervoor zorgen dat de Warme voeten plaat voor gemakkelijk kan worden schoongemaakt. In de regel is het stofzuigen van de elektrische vloerverwarmingsmat voldoende.