opc_loader

Menu

9 / 10 van 106 reviews

Persoonlijk Advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Bereken de besparing
Gratis verzending
Installatie mogelijk

Infraroodverwarming kopen

We zijn steeds vaker opzoek naar een voordelige manier om uw woning te verwarmen. Zo komen elektrische kachels en alternatieve verwarmingsbronnen steeds meer in opkomst. De techniek voor het verwarmen van uw woning heeft dan ook niet stilgestaan. Een infraroodverwarming kopen is waarschijnlijk de nieuwste techniek om uw woning te verwarmen. Het is een gezonde manier om uw woning te verwarmen en u bespaart ook nog eens tot wel 60% op de energierekening met infraroodverwarming.

Infraroodverwarming bestellen

Infraroodverwarming kopen misschien heeft u er nog nooit van gehoord, maar infrarood is een gezonde manier om uw woning te verwarmen. Infraroodstraling kunt u vergelijken met de zon. Het is een aangename warme straling die u niet kunt zien. Veel mensen denken dat infraroodpanelen een rode gloed afgeven, maar dit is niet waar. De straling is onzichtbaar, maar wordt vaak rood afgebeeld om de warmte zichtbaar te maken. Een infraroodverwarming kopen is zo gezond omdat de straling goed is voor spier en gewrichtsklachten. Vooral mensen met reumatische pijn of chronische rugpijn hebben baad bij infraroodpanelen.

Infraroodverwarming bespaart op stookkosten

Infraroodverwarming kopen betekent dat u uitgebreid kunt besparen op uw stookkosten. De besparing kan oplopen tot wel 60% vergeleken met een cv of stookolie. U bespaart als eerste al met de hoogte van uw verwarming. Door de aangename warme straling voelt infrarood al twee tot drie graden warmer aan dan normaal. Uw verwarming kan dus gewoon naar beneden. Infraroodverwarming kopen wordt nog voordeliger doordat u kunt besparen met elektra. Elektra wordt steeds goedkoper en het wordt hierdoor steeds voordeliger om op elektra uw woning te verwarmen. Infraroodverwarming kopen heeft u dus zo terugverdient met een gemiddelde besparing tot wel 60% op uw stookkosten.

Infraroodverwarming: Design in uw woning

Infraroodverwarming kopen betekend tevens dat u de mogelijkheid heeft om design in uw woning te plaatsen. Geen grote installaties meer of verwarmingssystemen. Infrarood panelen zijn kleiner qua formaat hebben een design uiterlijk. Ze passen hierdoor in vrijwel iedere woning. Er bestaan zelfs infrarood glaspanelen, waardoor uw infraroodverwarming verandert in een spiegel. Dit is geweldig als toepassing in een slaapkamer of badkamer. Infraroodverwarming kopen is de investering dus meer dan waard. Vragen? Neem dan contact met ons op.

Infraroodverwarming is een nieuwe en innovatieve vorm van elektrische verwarming. Stralingswarmte, in combinatie met digitale regeling van timers en thermostaten, kan u helpen de energie-efficiëntie te maximaliseren en de bedrijfskosten te verlagen. Stijlvolle en moderne infraroodverwarmers zijn ontworpen om mensen en oppervlakken direct te verwarmen, waarbij het weefsel van het gebouw en objecten in de kamer worden opgewarmd in plaats van de omringende lucht. Verwarmingaktie.nl is de grootste retailer in Nederland voor energie-efficiënte infraroodverwarming en onze missie is om u de beste deals in Nederland te bieden met een serviceniveau dat niet kan worden geëvenaard.