opc_loader

Infrarood verwarming 700w Sunway

verwarmingaktie voordeel teken Model: SWRE 700
verwarmingaktie voordeel teken Merk: Sunway
verwarmingaktie voordeel teken Vermogen: 700w
verwarmingaktie voordeel teken Oppervlaktestraling: 95 +/-5°C
verwarmingaktie voordeel teken Verwarming oppervlak: tot 20m²
verwarmingaktie voordeel teken Rendement: 95%
verwarmingaktie voordeel teken Garantie: 5 jaar

Hierom besteld u uw Infraroodverwarming paneel 700w bij Verwarmingaktie.nl:
verwarmingaktie voordeel teken De enige echte milieuvriendelijke verwarming
verwarmingaktie voordeel teken Geluidloze verwarming
verwarmingaktie voordeel teken Uit voorraad leverbaar*
verwarmingaktie voordeel teken 100% veilig bestellen 

verwarmingaktie voordeel teken Keuze uit diverse 

230,90
Voetjes
Voorraad
Voorraad:
  0  items

Infrarood verwarming 700w

Dit paneel geeft binnen enkele minuten een directe warmtestraling af van max 95°C! De behuizing bestaat uit een zeer dunne verzinkte stalen plaat, afgewerkt met een gladde poedercoating. De dikte van deze plaat is 14mm, dus de totale afmetingen zijn 1100x470x17mm. Zodoende heb je een zeer compact infrarood verwarmingselement waarmee je een ruimte van 20m² gemakkelijk kunt verwarmen. Het opgegeven aantal m² (zie tabel onderaan) voor de te verwarmen ruimte is wel afhankelijk van meerdere factoren zoals de isolatie norm en wat de functie van de ruimte is. Zo houdt men bij een badkamer rekening met een ander vermogen per m² dan bij een woonkamer of slaapkamer.

Voordelen Infraroodpaneel SWRE700w

Het SWRE700 infrarood verwarmingspaneel bestaat uit een dunne, platte, metalen behuizing die wordt verbonden met het dichtstbijzijnde stopcontact met een geïntegreerd netsnoer. Met de geïntegreerde, digitale SUNWAY-thermostaat kun je de verwarming helemaal volgens jouw behoeften programmeren. Het standaard verwarmingsvermogen is 700W. Het verwarmen van de oppervalk duurt slecht enkele minuten bij vol vermogen!
De comfortabele klokthermostaat maakt een zeer energiezuinige programmering van het infrarood verwarmingspaneel mogelijk. Bovendien is de instelling per persoon afzonderlijk te programmeren. Ook is dit paneel voorzien van kinderbeveiliging waardoor het paneel alleen door volwassenen is te bedienen. Het infrarood verwarming paneel wordt dan volledig uitgeschakeld.
De warmteregeling wordt uitgevoerd met behulp van twee temperatuursensoren. Eén sensor regelt de kamertemperatuur, een tweede sensor bewaakt de oppervlaktetemperatuur van de infraroodverwarming. Om het energieverbruik van het infrarood paneel te minimaliseren, stelt je de temperatuur afzonderlijk in voor elke kamer. De intelligente controller beschermd het infraroodpaneel tegen oververhitting als gevolg van overspanning, bedekking of kanteling van de infraroodverwarming. Bovendien maakt de functie van deze thermostaat het mogelijk om de oppervlaktetemperatuur van het infrarood verwarming paneel in bijvoorbeeld een kinderkamer te beperken.
De gewenste kamertemperatuur wordt door de gebruiker handmatig of via het programma ingesteld. Wanneer de ingestelde temperatuur wordt bereikt zorgt de thermostaat ervoor dat het infraroodpaneel automatisch uitgaat en terug keert naar de gewenste verwarmingstemperatuur. Hierdoor wordt het gebruik van het stroomnetwerk gehalveerd, er wordt namelijk geen 100% maar 50% stroom gevraagd door het verminderen van de warmteafgifte. Een belangrijk ander voordeel van het infrarood verwarmingspaneel is dat deze volledig geruisloos functioneert en zonder radio-interferentie.
De thermostaat bedient zowel het beveiligingscircuit van het infrarood verwarmingspaneel wanneer het wordt ingeschakeld als tijdens het gebruik. Als de aarding wordt onderbroken, geeft de besturing een waarschuwing in het display en een geluidssignaal. Het infraroodpaneel gaat dan naar de normale bedrijfsmodus. De blokkering kan via het menu worden in- en uitgeschakeld.
De belangrijke kenmerken van het infrarood verwarmingspaneel staan voor een lange levensduur, zuinigheid, hoge veiligheid en efficiëntie.
Dit geteste product biedt een garantie van 5 jaar - de levensduur is ongeveer 30 jaar.

Wat doet infraroodverwarming

Een infraroodverwarmer is een stralingsverwarmer waarin de elektrische energie wordt omgezet in infrarode straling. Deze infraroodstralen verwarmen niet alleen rechtstreeks, maar door de objecten in de ruimte waar de infraroodstralen tegenaan botsen, zoals muren, mensen, meubilair, etc. Deze objecten geven stralingswarmte weer terug aan de omgeving. De lucht als een transportmedium voor de warmte, zoals bij conventionele radiatoren, is bij infraroodverwarming niet nodig. Dit betekent dat je de temperatuur in jouw kamers met twee tot drie graden kunt verlagen om dezelfde warmtesensatie te ervaren als een traditionele verwarming.

Technische gegevens - thermostaat:

- Meetbereik temperatuur: 9.5 ° - 99,5 ° C
- Instelbereik kamertemperatuur: - 5 ° - + 35 ° C
- Instelbereik van de oppervlaktetemperatuur: 40 ° - 95 ° C
- Bedrijfsspanning: (50 Hz) 160-250 V
- Verbruik: 1,4 W
- Maximale capaciteit: 2,5 kW

Technische gegevens Infrarood Verwarming 700w:

Spanning: 220 (240) V
Frequentie: 50-60 Hz
Vermogen: 700 w
Afmetingen (H x B x D): 1100 x 470 x 17 mm
Gewicht: 6 kg
Kabellengte: 1,5m
Beschermklasse: IP54
Thermostaat: Digitaal programmeerbaar
Verwarmde ruimte: max. tot 20 m²
Volumeverwarming: 8 m³
Oppervlaktetemperatuur: 40°C - 95°
Warmteoverdracht: Infrarood 70%; convectie 30%
Installatie mogelijkheid: Muur/Wand en vrijstaand verrijdbaar
Infrarood golf: Lange golf
Oppervlakte behuizing: Metaal verzinkt
Kleur: Poedercoating Wit
Garantie: 5 jaar
Levensduur: Tot 30 jaar
Keurmerk: CE, TUV

Berekening benodigde vermogen per type woonruimte:

Het berekenen van het vermogen voor infrarood verwarming is afhankelijk van meerder factoren. Zo is het belangrijk om rekening te houden met de isolatiewaarde van de woning, het aantal ramen in een woonruimte en het aantal buitenmuren. Daarbij gaan we uit van een plafond hoogte van 250cm, dit is momenteel de standaard norm.

Plafond hoogte 2,5m

Goede isolatie

Matige isolatie

Slecht geïsoleerd

1 buitenmuur

50 w/m2

70 w/m2

90 w/m2

2 buitenmuren

60 w/m2

80 w/m2

100 w/m2

3 buitenmuren

70 w/m2

90 w/m2

110 w/m2

4 buitenmuren

80 w/m2

100 w/m2

120 w /m2

Op de volgende manier kun je het benodigde vermogen van infrarood verwarming berekenen voor jouw ruimte:

Oppervlakte ruimte m2 x vermogen w/m2 = benodigde verwarmingsvermogen W
Voorbeeld: een ruimte van 15m2 met een gemiddelde isolatiewaarde en twee buitenmuren. Dan kom je op een aanbeveling van 80w/m2. Dan kom je uit op: 15m2 x 80w/m2 = 1200w
Iedere 5cm dat een plafond hoger is dan 250cm mag u er 5w bijtellen.

Voor meer informatie over Infrarood Verwarming 700w kun je vrijblijvend contact met ons opnemen via mail of Tel: NL 040-2826082

Bezoek onze showroom voor het beleven van infrarood warmte!

Contact gegevens:
verwarmingaktie.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: 0402826082
Email info@verwarmingaktie.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Laatst bekeken items