opc_loader

Keramisch infraroodpaneel 750w

verwarmingaktie voordeel teken Model: TCM RA
verwarmingaktie voordeel teken Merk: Teploceramic
verwarmingaktie voordeel teken Vermogen: 750w
verwarmingaktie voordeel teken Oppervlaktestraling: 9°C tot 99,5°C
verwarmingaktie voordeel teken Verwarming oppervlak: tot 12-15m²
verwarmingaktie voordeel teken Garantie: 5 jaar

Hierom besteld u uw keramisch Infraroodverwarming paneel 750w bij Verwarmingaktie.nl:
verwarmingaktie voordeel teken De enige echte milieuvriendelijke verwarming
verwarmingaktie voordeel teken Geluidloze verwarming
verwarmingaktie voordeel teken Uit voorraad leverbaar*
verwarmingaktie voordeel teken 100% veilig bestellenwebwinkelkeur verwarmingaktie.nl

verwarmingaktie voordeel teken Keuze uit diverse 

275,00
Voorraad
Voorraad:
  0  items

Keramisch Infraroodpaneel 750w

Keramisch Infraroodpaneel 750w geeft een directe warmtestraling af van max 95°C aan het oppervlak die bereikt wordt in enkele minuten! Door het natuurlijke materiaal zoals keramiek wordt de warmtestraling extra goed geleidt waardoor er optimale warmtestraling wordt bereikt. De totale dikte van het keramisch infrarood verwarming 750w is 17mm, dus de totale afmetingen zijn 900x600x17mm. U heeft dus een zeer compacte en natuurlijke infrarood verwarming element waarmee u een ruimte van 12-15m² gemakkelijk optimaal kunt verwarmen. Het opgegeven aantal m² (zie tabel onderaan) voor de te verwarmen ruimte met het keramisch infraroodpaneel 750w is wel afhankelijk van meerdere factoren zoals de isolatie norm en wat de functie van de ruimte is. Zo houdt men bij een badkamer rekening met een ander vermogen per m² dan bij een woonkamer of slaapkamer.

Infrarood verwarming 750w voordelen!

Het TCM RA 750w keramisch infraroodpaneel bestaat uit een natuurlijke behuizing die wordt verbonden met het dichtstbijzijnde stopcontact met een geïntegreerd netsnoer.

Met de geïntegreerde, digitale SUNWAY-thermostaat kunt u de keramische elektrische verwarming volgens uw individuele behoeften programmeren.

Het standaard verwarmingsvermogen is 750w. Het verwarmen van de oppervalk duurt slecht enkele minuten bij vol vermogen!

De comfortabele thermostaat maakt een zeer energiezuinige programmering van het keramische infrarood verwarming paneel mogelijk. Daarbij kan men op deze manier individueel aangename warmte te bereiken. Bovendien is in het keramiek infraroodpaneel 750w een kinderbeveiliging systeem geïntegreerd. Hiermee kan het infrarood verwarming paneel volledig uitgeschakeld worden indien nodig.

De warmteregeling wordt uitgevoerd met behulp van twee temperatuursensoren. Eén sensor regelt de kamertemperatuur, een tweede sensor bewaakt de oppervlaktetemperatuur van het keramisch infraroodpaneel. Om het energieverbruik van het keramiek infrarood verwarming 750w paneel te minimaliseren, stelt u de temperatuur afzonderlijk in voor elke kamer. De intelligente controller in het keramisch infraroodpaneel elimineert oververhitting als gevolg van overspanning, bedekking of kanteling van de keramiek infraroodverwarming. Bovendien maakt de functie van deze thermostaat het mogelijk om de oppervlaktetemperatuur van het keramisch infraroodpaneel 750w in bijvoorbeeld een kinderkamer te beperken.

De gewenste kamertemperatuur wordt door de gebruiker handmatig of via het programma ingesteld. Wanneer de ingestelde temperatuur bereikt wordt zorgt de thermostaat ervoor dat het keramisch infraroodpaneel 750w automatisch uitgaat en terug keert naar de gewenste verwarmingstemperatuur. Hierdoor wordt het gebruik van het stroomnetwerk gehalveerd, er wordt namelijk geen 100% maar 50% stroom gevraagd door het verminderen van de warmte. Een belangrijk ander voordeel van het keramisch infraroodpaneel 750w is dat deze volledig geruisloos functioneert en zonder radio-interferentie.

De thermostaat bedient zowel het beveiligingscircuit van het keramiek infraroodpaneel 750w wanneer het wordt ingeschakeld als tijdens het gebruik. Als de aarding wordt onderbroken, geeft de besturing een waarschuwing in het display en een geluidssignaal. Het keramisch infraroodpaneel 750w gaat dan naar de normale bedrijfsmodus. De blokkering kan via het menu worden in- en uitgeschakeld.

De belangrijke kenmerken van het keramisch infraroodpaneel 750w staan voor een lange levensduur, zuinigheid, hoge veiligheid en efficiëntie.

Dit tuv geteste product biedt een garantie van 5 jaar - de levensduur is ongeveer 30 jaar.

Teploceramic tcm ra keramisch infraroodpaneel

Wat doet keramisch infraroodpaneel 750w 

Een keramisch infraroodverwarmer is een stralingsverwarmer waarin de elektrische energie wordt omgezet in infrarode straling. Deze infraroodstralen verwarmen niet alleen rechtstreeks, maar door de objecten in de ruimte waar de infraroodstralen tegenaan botsen, zoals muren, mensen, meubilair, etc. Deze objecten geven stralingswarmte weer terug aan de omgeving. De lucht als een transportmedium voor de warmte, zoals bij conventionele radiatoren, is bij infrarood keramiek verwarming niet nodig. Dit betekent voor u dat u de temperatuur in uw kamers 2 - 3 graden kunt verlagen om hetzelfde warmtesensatie te ervaren als een traditionele verwarming.

Voordelen keramiek Infrarood verwarming 750w paneel

Kosten:

Lage acquisitiekosten: bij de aanschaf van keramische infraroodverwarming ten opzichte van een olie of gas is centrale verwarming veel goedkoper, evenals de onderhoudskosten.

Geen onderhoudskosten: de infraroodstralers zijn absoluut onderhoudsvrij.

Bijzonder zuinig in gebruik: zoals bij een keramiek infraroodpaneel in vergelijking met een convectieverwarming, kan de kamertemperatuur met ongeveer 3-4 ° C worden verlaagd, en verlaging van 1 ° C wat betreft energiebesparing bij kamertemperatuur van 6 tot 7% komt overeen met een infraroodverwarming van ongeveer 20-30 % Energie vergeleken met een normale centrale verwarming kan worden bespaard.

Geen stookruimte of brandstofopslag nodig

Montage:

Gemakkelijke en snelle installatie

Steek de stekker gewoon in een standaard stopcontact en begin met verwarmen

Er is geen structurele verandering nodig - ideaal voor huurappartementen

In een conversie of set eenvoudig en gemakkelijk uit te breiden of weg te nemen

Kan overal worden gebruikt

Technische gegevens - thermostaat:

- Meetbereik temperatuur: 9.5 ° - 99,5 ° C
- Instelbereik kamertemperatuur: - 5 ° - + 35 ° C
- Instelbereik van de oppervlaktetemperatuur: 40 ° - 95 ° C
- Bedrijfsspanning: (50 Hz) 160-250 V
- Verbruik: 1,4 W
- Maximale capaciteit: 2,5 kW

Technische gegevens keramisch infraroodpaneel 750w:

Spanning: 220 (240) V
Frequentie: 50-60 Hz
Vermogen: 750w
Afmetingen (H x B x D): 900 x 600 x 17 mm
Gewicht: 23 kg
Kabellengte: 1,6m
Beschermklasse: IP54
Thermostaat: Digitaal programmeerbare
Verwarmde ruimte: max. tot 12-15 m²
Volumeverwarming: 36-42 m³
Oppervlaktetemperatuur: 0°C - 95°C
Warmteoverdracht: Infrarood 70%; convectie 30%
Installatie mogelijkheid: Muur/Wand, Plafond en vrijstaand verrijdbaar
Infrarood golf: Lange golf
Oppervlakte behuizing: Keramiek
Kleur: Zwart, wit en gemêleerd
Garantie: 5 jaar
Levensduur: Tot 30 jaar

Berekening benodigde vermogen per type woonruimte:

Het berekenen van het vermogen voor infrarood verwarming is afhankelijk van meerder factoren. Zo is het belangrijk om rekening te houden met de isolatiewaarde van de woning, het aantal ramen in een woonruimte en het aantal buiten muren. Daarbij gaan we uit van een plafond hoogte van 250cm, dit is momenteel de standaard norm.

Plafond hoogte 2,5m Goede isolatie Matige isolatie Slecht geïsoleerd
1 buitenmuur 50 w/m2 70 w/m2 90 w/m2
2 buitenmuren 60 w/m2 80 w/m2 100 w/m2
3 buitenmuren 70 w/m2 90 w/m2 110 w/m2
4 buitenmuren 80 w/m2 100 w/m2 120 w /m2

Op de volgende manier kunt u het benodigde vermogen van infrarood verwarming berekenen voor uw ruimte:

Oppervlakte ruimte m2 x vermogen w/m2 = benodigde verwarmingsvermogen W

Voorbeeld ruimte 15m2 met gemiddelde isolatiewaarden en 2 buitenmuren. Komt u op een aanbeveling van 80w/m2. Is 15m2 x 80w/m2 = 1200w

Iedere 5cm dat een plafond hoger is dan 250cm mag u er 5w bijtellen

Voor meer informatie over keramisch infraroodpaneel 750w kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via mail of Tel: NL 040-2826082

Bezoek onze showroom voor het beleven van infrarood warmte!

Contact gegevens:
verwarmingaktie.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: 0402826082
Email info@verwarmingaktie.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Laatst bekeken items