opc_loader

Special infraroodpanelen/em>

 

Special infraroodpanelen zijn speciale verwarmingssystemen waarvoor geen buizensysteem meer nodig is. Infrarood werkt puur op basis van elektra, waardoor je veel geld op stookkosten kan besparen. Je bespaart al snel tot wel 80% door te kiezen voor special infraroodpanelen. Deze panelen werken namelijk met onzichtbare infraroodstraling die tot diep in onze huid doordringt. De straling zorgt ervoor dat onze huid al snel aangenaam warm aanvoelt. In plaats van de ruimte te verwarmen worden objecten en personen verwarmt. Door te werken met straling verbruikt het paneel veel minder om een ruimte te verwarmen vergeleken met een traditionele verwarming. Daarnaast is stroom een heel stuk goedkoper dan gas, waardoor je veel geld bespaart op jaarbasis.
 

Infraroodpanelen krijtbord.


Ben je opzoek naar een uniek verwarmingssysteem voor de kinderen? Een krijtbord infraroodpaneel is de perfecte oplossing. In dit unieke krijtbord is een infraroodverarming verstopt. Hierdoor valt de verwarming niet op en het enige dat je nodig hebt is een stroomaansluiting. Vanaf nu heb je geen verwarmingsbuizen meer in de kamer en ziet de kamer er vrolijk uit. De infraroodpanelen krijtbord kunnen eventueel ook geplaatst worden in de keuken. Als extra verwarming, maar ook voor het maken van aantekeningen. Plaats je afspraken bijvoorbeeld op het krijtbord of de boodschappen die je nog moet halen.
 

Design special infraroodpanelen..


Van de special infraroodpanelen zijn ook prachtige design panelen gemaakt. Pareltjes die je in de woonkamer kan hangen om van te genieten. Daarnaast nemen ze een stuk minder ruimte in beslag, waardoor er meer ruimte overblijft voor meubels. Zo kan je kiezen voor wit glas infraroodverwarming of zwart glas. Deze glazen verwarmingspanelen zijn ultra dun en afgewerkt met een laagje glas. De afwerking met glas ziet er strak uit en zorgt natuurlijk voor extra warmtegeleiding. Ontdek zelf welke kleuren het beste in je woning staan en experimenteer met special infraroodpanelen. Wil je liever iets anders dan een glaspaneel? Eventueel kan je ook kiezen voor een krystal infraroodverwarming. Deze verwarming verwarmt de woning doormiddel van een spiegel die je een mooi plekje in de woning kan geven. Geniet van de aangename infrarood warmte terwijl je ondertussen je haren borstelt. Deze special infraroodpanelen zijn ook ideaal als vervanging van de designradiator.