opc_loader

Hybride infraroodpanelen/em>

 

Hybride infraroodpanelen zijn een nieuwe generatie als het gaat om infrarood verwarming in huis. Met deze nieuwe manier van verwarmen wordt je woning extra snel verwarmt. Hierbij wordt er nagedacht over een duurzame en energievriendelijke manier om je huis of terras te verwarmen. Infrarood straling zorgt ervoor dat objecten in de omgeving verwarmt worden. De lucht zelf wordt dus niet verwarmt maar puur de personen in de buurt. Hierdoor is er minder energie nodig en heb je het sneller aangenaam warm. Met hybride infraroodpanelen kan je dan ook tot wel 80% besparen op je energiekosten. Vooral doordat de panelen werken op elektriciteit in plaats van het dure gas.
 

Doormiddel van convectie wordt een ruimte snel opgewarmd.


Doormiddel van convectie wordt met hybride infraroodpanelen de ruimte snel en eenvoudig opgewarmd. Er ontstaat zo een cocoon van warmte in je woning. Zelfs op de meest lastige plekken kan zo een ruimte verwarmt worden. Neem bijvoorbeeld een ruimte waarbij steeds de deuren open en dicht gaan. In een winkel heb je dit probleem vaak in de winkel en ben je veel geld kwijt aan stookkosten. Met hybride infraroodpanelen is dit probleem verleden tijd doordat de panelen geen warmte verliezen. Je kan ze dus gerust bij een open deur plaatsen zonder aan warmte in te leveren of veel geld kwijt te zijn aan stookkosten.
 

Hybride infraroodpanelen zijn overal te plaatsen..


In tegenstelling tot een normale paneelverwarming kan je de infraroodpanelen overal plaatsen. Doordat ze werken op elektra zijn ze niet afhankelijk van een buizensystemen. De panelen zijn zowel op de muur als op het plafond te monteren. Door ze op het plafond te plaatsen vallen ze niet op en kan je genieten van een aangename warmte. De infraroodpanelen zijn gecertificeerd en kunnen hierdoor zowel in droge als natte ruimtes geplaatst worden. Geniet van een flexibele aangename warmte dankzij deze nieuwe techniek van verwarmen. Daarnaast draagt de verwarming bij aan betere gezondheid en wordt infrarood verwarming aangeraden bij Astma, Bronchitis en patiënten met botziekte. De warme straling kan een positief effect geven op de klachten en de pijn weghalen. Ziekenhuizen experimenteren dan ook al met de hybride infraroodpanelen om de genezing te bevorderen. Deze techniek kan je nu eindelijk zelf in huis halen!

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

Hybride infrarood verwarming panelen is de nieuwe generatie infraroodverwarming voor in uw woonruimte. Met een Enerco Hybride infrarood verwarming paneel heeft u zowel oppervlakte stralingswarmte als convectie warmte. Het is dus verwarming op twee manieren met één infraroodpaneel Hybride. Standaard zijn alle Hybride infrarood verwarming panelen uitgerust met een analoge standen thermostaat zodat u zelf de sterkte van het Hybride paneel in kunt stelen.

 

Met de Enerco Hybride infrarood verwarmingspanelen creëert u dus een zalige wellnes warmte in combinatie met de snelle convectie warmte. Nu dus voortaan in enkele minuten tijd u woonruimte op een aangename manier verwarmt met de Hybride straling panelen.