opc_loader
Gratis verzenden
Fysieke showroom
Bespaar energiekosten
Persoonlijk advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters

wandverwarming

Wandverwarming

Wandverwarming is een ideale verwarming voor grotere oppervlakken en voor gebruik met wanden zoals gips,houtof stenen muur . De folieverwarming is eenvoudig te installeren en levert een consistente warmteverdeling met de thermische eigenschappen van de versterkte aluminiumfolie die in de kachel wordt gebruikt om de warmte gelijkmatig te verspreiden. De wandverwarming kan als primaire of secundaire warmtebron worden gebruikt binnen alle kamers.

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1

Hoe werkt het systeem voor de wandverwarming? 

De wandverwarming fungeert als een continue aardlaag in de wandconstructie, terwijl de warmte ook gelijkmatig en weg van de verwarmingskabel zelf wordt verspreid en omdat deze direct onder de wandafwerking wordt geïnstalleerd, is geen zelfnivellering vereist.

Ideaal voor normaal gevormde ruimtes, de 0,5 m brede foliematten kunnen parallel over de wanden worden uitgerold. In sommige gevallen moet u de mat mogelijk op maat snijden, omdraaien en omdraaien. Voordat u een wandverwarming installeert, moet u altijd controleren of de wand voldoende thermische isolatie heeft. De wandverwarming is makkelijk te installeren door de verwarmingsfolie over de wanden te plaatsen. Rol de folie uit zodat de lijnen zich binnen 20 mm van elkaar en 50 mm van een muur bevinden.

Verwarmingaktie.nl biedt hoogwaardige oplossingen voor wandverwarming. De wandoppervlakken worden gebruikt om warmte of koeling en afhankelijk van wat er nodig is, is wandverwarming de perfecte aanvulling voor alternatieven, zoals vloerverwarming. In plaats dat wandverwarming extra warmte brengt, kan het in de zomer worden toegepast voor koeling.

In nieuwbouwhuizen wordt wandverwarming al vaak toegepast. In huizen met een ouder bouwjaar kan het als renovatie op de planning staan. Steeds vaker gaan huishoudens over op wandverwarming. Ook omdat vloerbedekkingen niet worden gewijzigd en wel de muren, is wandverwarming een goed alternatief voor vloerverwarming. Het is makkelijk te installeren. Het is een thermische folie, die eenvoudig tegen de muur te plaatsen is.

Voordelen wandverwarming 

De voordelen voor wandverwarming zijn:

  • Vooraf geplaatste verwarmingsdraden. Zorgt voor een optimale, consistente warmteafgifte
  • Het is energiezuinig. Verbruikt minder energie dan conventionele verwarmingssystemen.
  • Grootte is evenredig. Ideaal voor normaal gevormde ruimtes, maar het is ook op maat te laten maken.
  • Weinig impact op wandopbouw.
  • Eenvoudig en snel gemonteerd met een laag profielontwerp.