opc_loader
Filters
€ 194
€ 542

Plaats uw bio-ethanol haard vrijstaand op een veilige plaats.

Zorg altijd dat de bio-ethanol haard vrijstaand op een veilige en stabiele ondergrond wordt geplaatst. Daarnaast is het belangrijk dat de locatie waar de vrijstaande biohaard staat brandvrij is, dus niet in de buurt van gordijnen of andere brandbare materialen. Neem ruim voldoende afstand rondom de bio-ethanol sfeerhaard. Bij normaal veilig gebruik van een bio-ethanol haard vrijstaand heb je er veel plezier en warmte van. Neem daar bij het gezellige vuur en je merkt geen verschil met een openhaard of gashaard.

Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1

Staande bio- ethanol haarden, ontdek de variëteit!

Bijna elke kamer heeft ruimte voor één van de stijlvolle vrijstaande bio-ethanol haarden. Vrijstaande biohaarden verkrijgbaar in traditionele vormen, van de rustieke landhuisstijl tot de elegante koloniale stijl. Als ook in modern design in strak rvs, want de ethanol haarden zijn perfect voor experimenten met vorm en kleur, ontdek de bijna oneindige variatie. Van de eenvoudige kubus of cilinder vorm in het wit tot de ​​klassieke of moderne open haard, roomdivider of op maat gemaakt product volgens jou wensen als ervaren vakhandelaar voor sfeerhaarden adviseren wij je uitgebreid en hebben op elke vraag een antwoord.

Het voordeel van vrijstaande bio-ethanol haarden voor elke ruimte.

Het grote voordeel van vrijstaande bio-ethanol haarden is de brandstof. Ethanol wordt gemaakt van planten, is vrij van schadelijke stoffen en verbrandt zonder roet. In de biohaard wordt ethanol ontstoken in een veilige brander. De bio sfeerhaard bestaat uit een voetsteun, een bio-ethanolbrander, een veiligheidsbak. Dankzij de eenvoudige manier waarop ze werken, is niet alleen het ontwerp van de bio-ethanol haard vrijstaand zo divers, maar er zijn ook veel voordelen bij het kiezen van de juiste bio-ethanol haard:

  • Een ethanolhaard werkt zonder schoorsteen.
  • Je hebtt geen vergunning nodig om u te plaatsen.
  • Je kan een vrijstaande biohaard dus overal neerzetten.

In tegenstelling tot een vast geïnstalleerde houthaard of gashaard geeft een staande bio-ethanol haard zoveel vrijheid. Waar u de biohaard wilt plaatsen, is aan jezelf. Daarnaast kan de biohaard indien nodig snel naar een andere locatie worden verplaatst. Er is natuurlijk de beperking dat de vrijstaande biohaard altijd volledig afgekoeld moet zijn en niet in gebruik is voordat deze verplaatst wordt. Ook is het belangrijk dat er geen vloeibare bio-ethanol meer in de brander aanwezig is, dit om te voorkomen dat het eruit morst.

Waar plaats ik een bio-ethanol haard vrijstaand?

Of het nu in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer is je kunt de bio-ethanol haard vrijstaand op iedere gewenste plek neerzetten. Je moet echter altijd de aanbevolen minimale veiligheidsafstand tussen de vlam en de meubels of aanhouden:

  • 50 centimeter naar voren
  • 20-50 centimeter opzij
  • 60-100 centimeter naar boven

Afhankelijk van het model kan de afstand tussen muur en opstelling van de biohaard variëren. Meer gedetailleerde informatie vindt je ook in de gebruiksaanwijzing van de vrijstaande bio-ethanol haard. Ook de grootte van de ruimte is doorslaggevend, aangezien bio-ethanol haarden zuurstof verbruiken en tegelijkertijd warmte afgeven. De aanbevolen minimale grootte van de ruimte voor bio-ethanol haarden is gebaseerd op de warmteafgifte van de haard.