opc_loader
Filters
€ 345
€ 1079

Bio-ethanol hang haarden op een veilige manier gebruiken.

Zorg altijd dat je de bio-ethanol hang haarden op een brandvrije locatie worden gemonteerd. Ook wanneer je een bio-ethanol haard niet aan de wand of muur monteert zorg dan ook voor een veilieg brandvrije locatie. Is de achterwand niet brandvrij plaats dan vooraf een brandwerend materiaal tussen de bio-ethanol sfeerhaard en de bestaande muur, denk hierbij aan een vuurvaste deken of een promatec plaat.

Het bedienen van een Bio-ethanol hanghaard.

Bedien de bio brander van de bio-ethanol hanghaard altijd met de bijgeleverde hendel/stang om het vuur in de brander te doven. Met deze hendel kun je de vlammenschuif van de biobrander open en dicht te trekken. Belangrijk is dat je de vallemnschuif in een vloeiende en snelle beweging dicht trekt. Het kan gebeuren ondanks deze handeling dat de vlammenschuif niet altijd direct de vlammen dooft wanneer u deze dicht trekt. Raak hierdoor niet in paniek maar laat de bio-ethanol hang haard rustig leeg branden, waardoor het vuur uit zich zelf dooft. Mocht er onverhoopt iets fout gaan met de biohaard gebruik dan in geen geval water! Hierom adviseren wij ook om de bio-ethanol brander in de hang sfeerhaard nooit helemaal vol te doen.

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

Bio-ethanol hanghaarden een visueel hoogtepunt voor uw huis.

Onze bio-ethanol haarden voor montage aan de muur of wand combineren modern design met comfort. Zo kun je jouw huis visueel verfraaien met de elegante biohaard en tegelijkertijd een gezellige sfeer creëren. Voor de ruimtebesparende wandhaarden is altijd plaats. Verschillende bio-ethanol hang haarden om direct op te hangen of in de wand te monteren als inbouw maken individuele oplossingen mogelijk. Om de haard optimaal aan de ruimtelijke omstandigheden aan te passen of naar eigen smaak vorm te geven, hebben wij diverse afmetingen biohaarden. Ontdek hier hoe u uw perfecte wandhaard met ethanol vindt, hoe deze aan de muur wordt gemonteerd en waar je op moet letten bij het gebruik van de haard!

Zo krijg je jouw uw perfecte wandhaard

Heb je besloten om een ​​bio-ethanol wandhaard in je huis op te hangen? Dan is de volgende stap het kiezen van het perfecte model. Uiteraard is je persoonlijke smaak hier primair doorslaggevend, maar ook andere criteria hebben onvermijdelijk invloed op uw beslissing. Wij van Verwarmingaktie.nl helpen je bij het kiezen van de juiste bio-ethanol hang haard:

  • Modern, eenvoudig of opvallend kies de stijl die bij je past.
  • Meet de beschikbare ruimte en vergelijk de afmetingen met de haard.
  • Je bent geheel vrij om hem op te hangen bio-ethanol haarden hebben geen schoorsteen nodig.
  • Wij adviseren je graag over de afzonderlijke modellen.

Met onze bio-ethanol hang haarden voor aan de muur zit je altijd goed, de biohaarden zijn ontworpen om aan de muur te hangen. Dienovereenkomstig worden de aanbevolen veiligheidsafstanden tussen de biohaard en de muur automatisch in acht genomen bij het ophangen.

Hoe werkt een bio-ethanol hang haard?

Wie droomt er niet van een knusse, knapperende open haard die aangename warmte verspreidt in de woonkamer? Bij de traditionele houthaard komt echter altijd het veiligheidsrisico van rook. Bio-ethanol hang haarden zijn een veilig alternatief. In plaats van een echte verbranding met rook en roet geven de biohaarden geen afvalstoffen alleen waterdamp.