opc_loader

Infraroodverwarming techniek

Verwarmen met elektriciteit....... Omdat iedereen hierbij denkt aan de 2000w ventilatoren en kachels die nauwelijks warmte geven en duur in verbruik zijn. Maar dit was vroeger nu is er Infraroodverwarming meer warmte voor lagere kosten. De huidige infraroodverwarming techniek is zo geavanceerd dat een infraroodv warmtepaneel de natuurlijke zonnestralen exact kopieert. Om te weten hoeveel warmte u nodig heeft in uw woning(ruimte) kunt u bij infraroodverwarming uitgaan van de volgende vuistregel 50-90 watt per m² is nodig om een behaaglijke warmte te krijgen. De beste manier om te besparen op uw energie kosten is door goed te isoleren. Wanneer uw huis of ruimte op en top geïsoleerd is kunt u uitgaan van 40 watt per m² bij gebruik van de infrarood warmtepanelen. Natuurlijk mag u meer verwarmen per m², dus meerdere Infrarood warmtepanelen plaatsen in een ruimte is geen probleem.

 

Gezondheid Aspecten

Infraroodverwarming stralen die door het lichaam worden opgenomen worden direct omgezet in warmte dit draagt bij aan de gezondheid van het lichaam. Het lichaam absobeert de warmte van de infraroodverwarming panelen waarbij een sneller genezing van verwondingen zoals kneuzingen, verstuikingen en ontstekingen gerealiseerd wordt. Hierdoor is het menselijk lichaam eerder genezen wat bijdraagt aan de gezondheid aspecten. Voor een nog fitter en gezonder lichaam wordt het gerbuik van infrarood straling en warmte geadviseerd na het sporten om de spieren weer te ontspannen. Door de verbeterde doorbloeding wordt de stofwisseling en bloedsomloop gestimuleerd. Door het grbruik van infrarood warmtepanelen zorgt de warmte hiervan ook voor een betere reiniging van het lichaam, en het lichaam verdraagt de infrarood warmte zeer goed. Een belangrijk gezondheid aspect van infraroodverwarming panelen is dat dit vooral bij reumapatienten verlichting van de pijn brengt.

Voordelen van infrarood warmtepanelen voor uw gezondheid:

- Versterkt het imuunsysteem van het lichaam

- Verhoogd de bloedcirculatie

- Regeneert en ontspant de spieren

- Zeer Hygienisch zonder stof ontwikkeling

- Ontgift het lichaam

Ook Astma patienten en contactlens dragers profiteren van Infrarood verwarming doordat de omgevingslucht constante vochtigheid bevat.