opc_loader
Gratis verzenden
Fysieke showroom
Bespaar energiekosten
Persoonlijk advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

Staande terrasverwarmers

De krachtige infrarood hitte van staande terrasverwarmers. Ken je de innovatieve verwarmingsmethode al met infraroodlicht? Deze unieke, nieuwe technologie geeft je een heerlijk en behaaglijke warmte die heel dicht de zonneschijn benaderd. Het slimme aan de vrijstaande terrasverwarmer is dat je ze precies daar kunt plaatsen waar de warmte gewenst is waardoor je heel gericht kunt verwarmen. Je verliest dus geen energie aan het onnodig verwarmen van loze ruimtes. Mensen, objecten (bijv. bankstellen en stoelen) en de materialen eromheen worden heel lokaal verwarmd.

De nieuwe manier van verwarmen hebben we speciaal voor je geselecteerd in de categorieën staande infrarood terrasverwarmers. Je vindt hier praktische en flexibele staande terrasstralers voor het verwarmen van alle soorten kamers, terrassen, veranda's, overkappingen en serres.

Staande terrasverwarmer voor efficiënte verwarming

Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige infraroodverwarmingssystemen en bieden behalve staande terrasstralers ook wand terrasverwarmers met uitstekende prestaties. Alle technische details zoals de verwarmingscapaciteit en specifieke producteigenschappen zijn te vinden in de afzonderlijke productweergaven.

Zo sterk als een kachel - modern design

De speciale eigenschap van State-of-the-art vrijstaande terrasverwarmer: iedere staande infrarood terrasverwarmer heeft een perfect ontwerp zodat de nieuwe en moderne verwarmer perfect in elke kamer, terras of tuin past. Efficiënt en economisch kun je elke kamer verwarmen met deze staande terrasheater of het nu de woonkamer, schuur, garage, veranda of zelfs de serre is. Blader door ons aanbod van vrijstaande terrasstralers en vindt de juiste terrasverwarming gemakkelijk online of in onze showroom.

De staande terrasstralers in deze categorie verschillen in ontwerp, constructie en prestaties. Ontdek en vergelijk. Heb je vragen over de technische kenmerken? Neem contact op en wij staan voor je klaar!

Of je nu de voorkeur geeft aan een lange, elegante showstopper voor buitenfeesten of een kortere, meer discreet ontworpen verwarmer, onze selectie elektrische vrijstaande terrasverwarmers zijn ongelooflijk gevarieerd.

Gemaakt van lichtgewicht materialen zoals aluminium, hittebestendig kunststof en roestvrij staalplaat, kunnen de meeste van onze vrijstaande terrasverwarmers  eenvoudig worden gepositioneerd en verplaatst.

Hoewel ze groter en iets zwaarder zijn, deze modellen gemakkelijk te verplaatsen zonder hulp. Uitgerust met een set wielen op de basis, kun je ze over het terras rollen naar waar ze moeten zijn (zorg ervoor dat de verwarmer eerst wordt uitgeschakeld!).

Onze vrijstaande terrasverwarmers zijn bijzonder sterk en gaan lang mee. We willen dat je een leven lang van jouw verwarmer kunt genieten, dus hebben we alleen de meest betrouwbare en vertrouwde verwarmingsmerken op voorraad.