opc_loader

Warme voeten matten

Weinige mensen weten dat onze voeten voor een groot gedeelte de warmte van ons lichaam regelen. Als we warme voeten hebben, dan zijn we verzekerd van een warm lichaam. Als je lang stil zit op een werkplek of bureau, dan krijgt je al snel last van koude voeten. Door koude voeten wordt al snel de rest van het lichaam koud met als resultaat dat in de praktijk de verwarming één of meerdere graden hoger gezet wordt. Door het onnodig verhogen van de verwarming zijn we jaarlijks veel geld kwijt aan stookkosten. Met de warme voeten mat kan de verwarming omlaag en blijft ons lichaam lekker warm.

Warme voeten mat op kantoor

Behalve voor thuis is de warme voeten mat ideaal voor op kantoor of werkplek. Je legt de mat eenvoudig bij je bureaustoel neer om je voeten te verwarmen en op deze manier heb je nooit meer last van koude voeten. De comfortabele warmte drinkt al snel door tot de rest van je lichaam. Ondanks het bescheiden formaat is de mat erg krachtig en kan de mat een temperatuur van wel 60°C bereiken. Je kunt de warmte zelf instellen naar de temperatuur die je prettig vindt. Dankzij een handige dimmer regel je zelf traploos deze instelling.

De warme voeten mat voor uw huisdier

Uiteraard zijn wij niet de enige die dol zijn op warme voeten. Huisdieren vinden het heerlijk om op een warm plekje in de huiskamer te liggen. Zo zie je een huisdier regelmatig in de buurt van een radiator liggen. Jouw huisdier zal na een nieuwsgierig onderzoek al snel tot de ontdekking komen dat dit het beste plekje is in huis en hier maar al te graag op gaan liggen. Doordat de mat waterbestendig is hoef je niet bang te zijn dat de mat beschadigd raakt wanneer de kat of hond met een kletsnatte vacht hierop gat liggen. De mat is ook erg makkelijk te reinigen met een spons en een warm sopje. 

Met de antislip aan de onderzijde blijft de mat netjes op zijn plaats. De mat is in diverse maten verkrijgbaar zodat ieder huisdier welkom is.


Maak uw schoenen droog met de warme voeten mat

De warme voeten mat is ook ideaal voor het drogen van schoenen. Na een heftige regenbui zet je de schoenen neer op de mat om ze snel te laten opdrogen. Je kan zo al weer snel op pad zonder dat je in natte schoenen stapt. De mat heeft zo een veelzijdige functie in je woning.