opc_loader

Warme voeten matten

Weinige mensen weten dat onze voeten voor een groot gedeelte de warmte van ons lichaam regelen. Als we warme voeten hebben, dan zijn we verzekerd van een warm lichaam. Als u lang stil zit op een werkplek of bureau, dan krijgt u al snel last van koude voeten. Door koude voeten wordt al snel de rest van uw lichaam koud en gaat de verwarming omhoog. Door het verhogen van de verwarming zijn we jaarlijks veel geld kwijt aan stookkosten. Met de warme voeten mat kan de verwarming omlaag en blijft ons lichaam lekker warm.

Warme voeten mat op kantoor.

De warme voeten mat is ideaal voor op kantoor of onze werkplek. U legt de mat eenvoudig bij uw bureaustoel neer om uw voeten te verwarmen op deze manier nooit geen koude voeten meer. De comfortabele warmte drinkt al snel door tot de rest van uw lichaam. Ondanks het formaat is de mat zeer krachtig en kan de mat een tempratuur van wel 60 graden bereiken. Gelukkig is de warmte op kantoor zelf te regelen en voorkomt u zo te warme voeten. Dankzij een handige dimmer regelt u zelf de warmte van de warme voeten mat.De warme voeten mat voor uw huisdier.

Uiteraard zijn wij niet de enige die dol zijn op warme voeten. Huisdieren vinden het heerlijk om op een warmplekje in de huiskamer te liggen. Zo ziet u een huisdier regelmatig in de buurt van een radiator gaan liggen. Uw huisdier gaat lekker comfortabel liggen en slaapt heerlijk op de mat. Doordat de mat waterbestendig is hoeft u niet bang te zijn dat de mat schadelijk is. Met de antislip aan de onderzijde blijft de mat gewoon netjes op zijn plaats. Als u de mat in uw woning legt ziet u al snel dat deze wordt ingepikt door uw huisdier. De mat is in diverse maten verkrijgbaar zodat ieder huisdier welkom is.Maak uw schoenen droog met de warme voeten mat.

De warme voeten mat is tevens ideaal voor het drogen van uw schoenen. Na een heftige regenbui zet u de schoenen neer op de mat om ze snel te laten opdrogen. U kan zo alweer snel op pad zonder dat u in natte schoenen stapt. De mat heeft zo een veelzijdige functie in uw woning.