opc_loader

Menu

9 / 10 van 113 reviews

Persoonlijk Advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Bereken de besparing
Gratis verzending
Installatie mogelijk

Voordelen AeroFlow radiator:

  • Stralingswarmte door AeroFlow toepassing van warmtebuffer
  • Gelijkmatige warmte verdeling in kamer door AeroFlow toepassing
  • Zeer zuinig in gebruik wat resulteert in lage verbruikskosten, door het vermiculiet kern warmtebuffer


De nieuwe elektrische verwarmingsradiatoren met AeroFlow toepassing

Door de nieuwste ontwikkelingen in de techniek van de Aeroflow radiatoren  is het de fabrikanten gelukt om de warmte overdracht nog verder te optimaliseren. De betere gestroomlijnde lamellen aan AeroFlow radiatoren leveren een significant hoger rendement. De AeroFlow verwarmings- radiatoren kenmerken zich door het moderne design en zuinigheid in verbruik.


Door de eenvoudige en gladde vormgeving van de AeroFlow elektrisch radiatoren passen ze feilloos in het hedendaags interieur en zijn ze daarbij heel makkelijk schoon te houden.

Met een AeroFlow radiator bereikt u de gewenste temperatuur met 25% minder vermogen dan met een traditionele radiator. Hierdoor bespaar je flink op de energiekosten en ontwikkel je een beter binnenklimaat. Dit wordt bereikt door een efficiëntere temperatuurverdeling  in de luchtcirculatie in combinatie met een hogere luchtstroom. Daarbij is het gebruik van een elektrische AeroFlow verwarming radiator gezonder doordat stofdeeltjes verminderd worden en de lucht daardoor sneller verwarmt wordt.