opc_loader

Voordelen AeroFlow radiator:

* Stralingswarmte door AeroFlow toepassing van warmtebuffer(speicher)

* Gelijkmatige warmte verdeling in kamer door AeroFlow toepassing

* Zeer zuinig in gebruik dus lage verbruikskosten, door vermiculiet kern(speicher) warmtebuffer

 

De nieuw Elektrische verwarming radiatoren door AeroFlow toepassing

Door nieuwe productie methoden van de Aeroflow is het mogelijk om de warmte overdarcht naar de lamellen verder te optimaliseren en hierdoor is het rendement van de elektrische radiatoren gestegen. De AeroFlow verwarming radiatoren kenmerken zich door het moderne design en zuinigheid in verbruik.

Door de eenvoudige en gladde vormgeving van de AeroFlow elektrisch radiatoren passen ze fijnloos in het hedendaags interieur en zijn ze daarbij zeer makkelijk schoon te houden.

Door de betere gestroomlijnde lammelen aan AeroFlow radiatoren werken de elektrische AeroFlow verwarming radiatoren effectiever met een hoger verwarming rendement.

Met een AeroFlow radiator bereikt u de gewenste temperatuur met 25% minder vermogen dan met een traditionele radiator. Hierdoor bespaart u flink op uw energiekosten en geeft u een beter binnenklimaat. Dit wordt bereikt door een lagere warme lucht circulatie met een hoger luchtstroom. Daarbij is het gebruik van een elektrische AeroFlow verwarming radiator gezonder doordat stofdeeltjes verminderd worden en de lucht daardoor sneller verwarmt wordt.