opc_loader

Menu

9 / 10 van 113 reviews

Persoonlijk Advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Bereken de besparing
Gratis verzending
Installatie mogelijk
Filters
€ 169
€ 316
Te verwarmen m2
Vermogen
Montage
Materiaal
Afmeting (bxh)
Warmte afgifte
Beschermingsklasse
Thermostaat
Kleur
Aan/Uit schakelaar

8 Artikelen

elektrische convector

Elektrische convector

Een elektrische convector is zeer geschikt om de Nederlandse woningen te verwarmen. Dit heeft alles te maken met de huidige manier van milieuvriendelijk te verwarmen. Als we naar onze maandelijkse energierekening kijken dan betalen we het meeste aan gas. Door elektrisch te gaan verwarmen met convectors bespaar je minimaal 30% of meer. Als men in het bezit is van zonnepanelen dan is het helemaal voordelig verwarmen met elektriciteit. Dit alles tot in tegenstelling tot gas wat steeds schaarser en duurder wordt. Hierdoor wordt overstappen op alternatieve verwarmingsbronnen aangemoedigd door de overheid in de vorm van verschillende subsidies.

Elektrische convector op een duurzame manier wegwerken

Het nadeel van een standaard cv-radiator is het buizensysteem dat door je woning loopt. Deze zijn noodzakelijk om het huis warm te krijgen. Bij elektrisch verwarmen behoort dit tot het verleden omdat men bij elektrische convector verwarming enkel en alleen een stopcontact nodig heeft. Daarom kan men een elektrische convector nagenoeg onopvallend monteren tegen een wand.

Duurzame elektrische design convectoren

Een elektrische convector heeft een vele malen modernere en slanker design dan een standaard radiator. Waardoor het slanke design prachtig weg valt in vrijwel alle kamers zodat je werkelijk overal kan genieten van aangename warmte. Elektrische convectoren zijn standaard voorzien van een ingebouwde elektronische thermostaat. Men stelt dus de gewenste temperatuur direct in op bijvoorbeeld 20 graden. Hierdoor is een elektrische convector zeer geschikt voor ruimtes die apart en op een voordelige manier verwarmd moeten worden zoals een schuur of garage waar geen verdere aansluitingen aanwezig zijn. Door de vorstbeveiliging is het geen probleem om een convector in een geïsoleerde ruimte zoals een tuinhuisje te plaatsen.

Snel warmte creëren

De makkelijkste manier om je woning of de badkamer te verwarmen is met een elektrische convector. De elektrische convectoren van Verwarmingaktie.nl zijn elegant, prachtig ontwerp, welke aan de muur, wand of vrijstaand geplaatst kunnen worden. De warmte verspreidt zich geleidelijk door de kamer waarin je de elektrische convector hebt geplaatst.