opc_loader

Thermostaten

Het perfect regelen van de warmte in uw woning doet u natuurlijk met thermostaten. Thermostaten zijn er met een simpele draaiknop. Maar je kan de verwarmingsregeling uitbreiden met diverse verschillende soorten thermostaten met verschillende mogelijkheden. Bijna niets is te gek en er is veel mogelijk voor het verwarmen van je woning. Zo kun je zelfs voor een thermostaat met eco-modus kiezen. Een eco-modus zorgt ervoor dat je nog meer geld kunt besparen op de verwarmingskosten. Deze thermostaten dragen zo bij aan schoner milieu en een besparing op de stookkosten.

Infrarood panelen regelen met thermostaten.

Wij hebben de kennis in huis om zelfs infraroodpanelen te regelen met thermostaten. Infraroodverwarming is een vrij nieuwe techniek om op een milieu bewuste manier geld te besparen op de stookkosten. Uiteraard dienen de infrarood glaspanelen voorzien te zijn van een speciale thermostaat. Wij kunnen deze thermostaten uiteraard regelen zodat je perfect de temperatuur per ruimte kan afstemmen. Je regelt alles centraal en dit kan zelfs in combinatie met je huidige CV verwarming. Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn, welke modellen het meest geschikt zijn voor jouw ruimtes en hoeveel je kunt gaan besparen op de stookkosten.

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

Thermostaten voor iedere kamer.

Je kan alles centraal regelen met thermostaten, maar je kan ook voor iedere ruimte een oplossing bedenken. Wij helpen je graag naar een oplossing op maat, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren. Je kan zelfs kiezen voor draadloze thermostaten of regelaars met een afstandsbediening. Met de afstandsbediening kun je de temperatuur voor iedere ruimte apart regelen. Je kan het bijvoorbeeld in de badkamer iets warmer instellen voordat je gaat douchen en in de slaapkamer juist weer iets koeler zodat je daarna fris kan gaan slapen. En je kunt de thermostaat weer zo instellen dat hij de bijv. 30 minuten voordat je wekker gaat de slaapkamer weer verwarmt zodat je met een comfortabele temperatuur wakker wordt.

Met thermostaten kun je dus veel regelen en bespaar je uiteindelijk bijna altijd op de stookkosten. Vooral als je kiest voor biologische thermostaten waarbij de temepratuur in de nacht automatisch omlaag gaat. Je kan er ook voor kiezen om de temperatuur tijdens kantooruren laag te houden als je buitenshuis aan het werk bent en dat deze het huis langzaam aan verwarmt zodat je niet in een koud huis binnen stapt. Ook zijn er mogelijkheden om thermostaten via een app op je mobiele telefoon te regelen zodat je bijv. in de winter wanneer je onderweg bent naar huis op afstand je verwarming alvast aan kan zetten. 


Direct online te bestellen.
Je kan de thermostaten direct online bestellen en bij je thuis laten bezorgen en installeren. Zo bent je snel voorzien van een nieuwe thermostaat in je eigen woning.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op!

040-2826082

of

info@verwarmingaktie.nl