opc_loader

Thermostaten

Het perfect regelen van de warmte in een woning doe je natuurlijk met thermostaten. Thermostaten zijn er met een simpele draaiknop. Maar je kan de verwarmingsregeling uitbreiden met diverse verschillende soorten thermostaten met verschillende mogelijkheden. Bijna niets is te gek en er is veel mogelijk voor het verwarmen van je woning. Zo kun je zelfs voor een thermostaat met eco-modus kiezen. Een eco-modus zorgt ervoor dat je nog meer geld kunt besparen op de verwarmingskosten. Deze thermostaten dragen zo bij aan schoner milieu en een besparing op de stookkosten.

Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1

Infraroodpanelen regelen met thermostaten

Wij hebben de kennis in huis om zelfs infraroodpanelen te regelen met thermostaten. Infraroodverwarming is een vrij nieuwe techniek om op een milieubewuste manier geld te besparen op de stookkosten. Uiteraard dienen de infrarood glaspanelen voorzien te zijn van een speciale thermostaat. Wij kunnen deze thermostaten uiteraard regelen zodat je perfect de temperatuur per ruimte kan afstemmen. Je regelt alles centraal en dit kan zelfs in combinatie met je huidige cv-verwarming. Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn, welke modellen het meest geschikt zijn voor jouw ruimtes en hoeveel je kunt gaan besparen op de stookkosten.

Thermostaten voor iedere kamer

Je kan alles centraal regelen met thermostaten, maar je kan ook voor iedere ruimte een oplossing bedenken. Wij helpen je graag naar een oplossing op maat, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren. Je kan zelfs kiezen voor draadloze thermostaten of regelaars met een afstandsbediening. Met de afstandsbediening kun je de temperatuur voor iedere ruimte apart regelen. Je kan het bijvoorbeeld in de badkamer iets warmer instellen voordat je gaat douchen en in de slaapkamer juist weer iets koeler zodat je daarna fris kan gaan slapen. En je kunt de thermostaat weer zo instellen dat hij de bijv. 30 minuten voordat je wekker gaat de slaapkamer weer verwarmt zodat je met een comfortabele temperatuur wakker wordt.

Slimme thermostaten en slimme thuisverwarmingssystemen zijn de afgelopen jaren voor bijna alle huizen gemakkelijk beschikbaar geworden. Hiermee kun je de temperatuur aanpassen en regelen wanneer de verwarming van jouw telefoon aangaat, omdat ze via jouw router met internet zijn verbonden.

Je kunt verbinding maken met een iOS- of Android-apparaat met de eenvoudig te gebruiken App. Deze app kan worden gebruikt om een programma-instellingen te negeren of om de temperatuur van je verwarming handmatig te wijzigen.