opc_loader

Elektrische radiatoren

Elektrische radiatoren worden steeds populairder om uw woning, kantoor of andere ruimtes mee te verwarmen. Of het nu gaat om bij verwarming of als hoofd verwarming van uw ruimte(s) een elektrische radiator verwarmt zuinig en optimaal snel. Door gebruik te maken van elektrische verwarming wordt bij gedragen aan het milieu. Elektriciteit wordt namelijk voortaan op steeds meer milieuvriendelijke manieren verkregen denk hierbij vooral aan zone-energie en windmolenparken.

De elektrische radiatoren werken op een veel andere manier van verwarmen dan u gewend bent van elektrische verwarming. Door innovatieve toepassingen en technieken wordt er optimaal door de elektrische radiators verwarmt tegen minimale energiekosten. Het is daarom verstandig om niet alleen voor het goedkoopste model elektrische verwarming te kiezen maar ook duidelijk te kijken naar de kwaliteit die aangeboden wordt van de elektrische radiatoren. U zult op onze website zien dat kwaliteit met "Made in Germany" niet duur hoeft te zijn.

Door gebruik te maken van nieuwe innovaties zoals het Aerflow systeem in de Elektrische radiatoren worden ruimtes in een mum van tijd verwarmt door elektrische verwarming radiatoren tegen zeer lage verbruikskosten. Een elektrische radiator wordt direct aangesloten op het stopcontact eventueel met thermostaat en kan iedere kamer tot een compleet huis, appartement en kantoor verwarmen.

Energiezuinige elektrische radiatoren

Verwarmingaktie.nl is een toonaangevende Nederlandse leverancier van energiezuinige en vrijstaande elektrische radiatoren. Onze elektrische radiatoren zijn slank, stil, volledig programmeerbaar en betrouwbaar. Ze zijn vervaardigd met lichtgewicht hoogwaardig aluminium en zijn ontworpen om uw huis te complimenteren.

Onze eco elektrische radiatoren zijn geschikt voor huishoudelijke en commerciële eigendommen en zijn eenvoudig te installeren. Ze omvatten het nieuwste Intelligent Control System (ICS) om de energie-efficiëntie te maximaliseren en tegelijkertijd een nauwkeurige kamertemperatuur te regelen en te handhaven. Onze elektrische radiatoren zijn zo energiezuinig dat ze uw verwarmingsrekening tot 50% kunnen verminderen!   Elke radiator heeft een eenvoudig te gebruiken digitale thermostaat met 9 ingebouwde programma's waaronder 4 op maat gemaakte programma's waarmee u het optimale verwarmingsprogramma voor uw huis kunt selecteren.

Aeroflow elektrische radiatoren

Aeroflow Duitse elektrische radiatoren zijn elektrische radiatoren van zeer hoge kwaliteit met de langste garantie van 30 jaar. Intern zijn de elektrische elementen ingekapseld in niet-poreuze vuurvaste warmteplaten. Wanneer het element wordt verwarmd, zet het de warmte over naar de vuurlaag en vervolgens op zijn beurt naar het stralende oppervlak van de radiator. Zodra de kern warm is, wordt koude lucht van de vloer naar boven en door de groeven getrokken om convectiewarmte te creëren.

Aeroflow Duitse verwarming Radiatoren genereren en behouden continu warmte in de kern van de kachel. De warmteopslag wordt bereikt door een reeks vuurvaste warmteplaten in het midden van de radiator. Elke warmteplaat heeft een opgerold verwarmingselement dat volledig erin is ingegraven en een integraal deel van de plaat vormt. Elke warmteplaat heeft een typisch vermogen van 100 - 200 watt. Wanneer het elektrische verwarmingssysteem is ingeschakeld, wordt het element heet en wordt de opslagplaat binnen enkele minuten verwarmd. Eenmaal verwarmd houdt de warmteplaat ruim 30 minuten warmte vast, waardoor warmte wordt overgedragen aan de metalen behuizing en de groeven van de radiator.