opc_loader

Menu

9 / 10 van 113 reviews

Persoonlijk Advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Bereken de besparing
Gratis verzending
Installatie mogelijk

Infrarood glaspanelen

infrarood paneel glas

Strak design infrarood verwarming

De veel voorkomende cv-verwarming wordt niet bepaald als een designelement gezien in een woning. Infraroodpanelen zijn door hun vele varianten en gebruikte materialen vaak wel een welkome aanvulling in het interieur. Onze glaspanelen zijn ware juweeltjes, ze hebben van zichzelf een zeer strak en plat design en door het glazen voorpaneel hebben ze een chique uitstraling. Ze zijn in iedere ruimte te plaatsen zonder dat er veel ruimte wordt verloren en door het modern design vallen ze nauwelijks op.

Bespaar op je verwarmingskosten

Infraroodpanelen zorgen ervoor dat je veel geld kunt besparen op de verwarmingskosten in jouw woning, appartement of kantoor. Door gebruik te maken van infrarood panelen is de gevoelstemperatuur twee tot drie graden hoger dan vergelijkbaar bij convectie warmte. Hierdoor kun je bij het verwarmen van de ruimte de thermostaat twee tot drie graden lager instellen dan bij een cv-verwarming. Dit in combinatie met de torenhoge gasprijzen maakt dat er flink bespaard kan worden op de energierekening. Onze infrarood glas paneelverwarming voldoet aan de strenge eisen op het gebied van design, technologie en efficiëntie. Hierdoor is hoogwaardige infraroodtechnologie geïntegreerd in deze slanke wandverwarmingen.

Dankzij de innovatieve infraroodtechniek wordt deze serie gekenmerkt door ultieme energie-efficiëntie. Het infrarood glaspaneel is een hoogwaardige en effectieve paneelverwarming voor aangename infraroodwarmte in diverse ruimtes. De glazen panelen zijn de perfecte aanvulling op je badkamer, hal of woonkamer en kunnen zonder problemen worden gebruikt in vochtige ruimtes zonder condensvorming. De combinatie van het 5 mm ESG-veiligheidsglas en de zeer efficiënte infrarood elektronica in de panelen, maakt deze panelen tot de beste infrarood glaspanelen op de markt.

Eenvoudige montage en bediening

Infrarood is de meest moderne, efficiënte en duurzame verwarmingskeuze van vandaag. In tegenstelling tot convectieverwarming, die werkt door de lucht om je heen te verwarmen, verwarmt infraroodstraling direct mensen en objecten. Hierdoor is er minder energie nodig om dezelfde warmte te produceren. De energiebesparende glazen panelen zijn voorzien van een draadloos temperatuurregelsysteem die zeer nauwkeurig de temperatuur in de gaten houdt. De montage is eenvoudig; de panelen kunnen met bouten in de muur bevestigd worden en de stroom kan eenvoudig met een voedingskabel met stekker aan het stroomnet worden aangesloten.

Deze panelen zijn de ideale oplossing voor consumenten die op zoek zijn naar een effectieve bijverwarming met volledige temperatuur regulatie, die ook nog als fraaie wanddecoratie is weggewerkt. Deze glazen infraroodpanelen zijn gemaakt van 12 mm dik gehard glas (bestaande uit een 8 mm spiegel), een verwarmingselement, een thermostaat en een voedingskabel. De panelen kunnen zowel in de breedte als in de hoogte worden opgehangen, de montagebeugels maken deel uit van de verpakking.

Het voordeel van glas is dat het een moderne uitstraling heeft, makkelijk is schoon te maken en tegen een stootje kan. Deze warmtepanelen kunnen overal worden geplaatst, niet alleen in huizen en appartementen, maar ook in formele ruimtes zoals kantoren, hotelkamers, vergaderzalen, praktijken en overheidsgebouwen.

Heb je vragen over deze panelen, neem dan contact met ons op of bel ons op 040-2826082.

Verwarmingaktie.nl is toonaangevende leverancier van elektrische verwarming in Nederland