opc_loader
Gratis verzenden
Fysieke showroom
Bespaar energiekosten
Persoonlijk advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters

infrarood plafond panelen

Plafondverwarming

De hoogtijdagen van plafondverwarming waren de jaren zeventig. Tegenwoordig verkopen we voornamelijk plafondverwarming voor de reparatie, renovatie of uitbreiding van bestaande plafondverwarming.

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1

De verwarmingsfolie is duurzaam, betrouwbaar en extreem dun - slechts 0,3 mm. Het is vrij van halogenen en PVC. Verbind de verwarmingsfolie met dubbel geïsoleerde aansluitkabels en aansluitklemmen. Hiervoor zijn ook tangen nodig. De folie bedekt ongeveer 2/3 van het plafond. De warmte wordt in elke kamer aangepast met behulp van een thermostaat. De voordelen van plafondverwarming zijn dat het geen ruimte inneemt en helemaal niet te zien is. Plafondverwarming heeft geen hete oppervlakken waarop u zich kunt branden.

De plafondverwarmingsfolie straalt infraroodstralen naar beneden naar de vloer uit. De stralen worden geabsorbeerd door objecten (muren, vloer, meubels en gebruikers zelf) en alleen dan worden ze omgezet in warmte-energie. Stralingsverwarming zorgt ervoor dat de warmte altijd wordt gecreëerd waar het meest nodig is. Dit is een van de grote voordelen van stralingsverwarming in vergelijking met convectieverwarming waarbij lucht eerst wordt verhit en vervolgens de warmte op een object overbrengt.

De voordelen van plafondverwarming en verwarmingsfolie:

  • Dun profiel van de folie - slechts 0,3 mm dik. De op het plafond geïnstalleerde verwarmingsfolie behoudt de oorspronkelijke esthetische uitstraling van de kamers.
  • Gemakkelijke, nauwkeurige en snelle installatie. De verwarmingsfolie wordt geproduceerd op rollen van 400 mm, 500 mm en 600 mm breed (inclusief niet-verwarmende randen van 50 mm). Dankzij de speciale constructie kan verwarmingsfolie elke 10 mm worden gesneden om precies de vereiste stroken te krijgen.
  • Stil, onopvallend en geen geuren. De verwarmingsfolie wordt onder het gipsplaat geïnstalleerd, volledig stil en onzichtbaar, waardoor er ruimte ontstaat in ruimtes voor ontwerp- en planningsvrijheid.
  • Stofvrij en comfortabel verwarmingssysteem. Verwarmingsfolie, tegen convectieverwarming, is een comfortabel, groot oppervlakteverwarmingssysteem dat de luchtcirculatie en uitdroging aanzienlijk vermindert, wat gunstige effecten heeft voor mensen met luchtwegaandoeningen.
  • Zachte en veilige warmte voor uw comfort. Wanneer de plafondfolie wordt gebruikt, is de temperatuur van het plafondoppervlak slechts 35-40 ° C.
  • Het bespaart verwarmingskosten en creëert een stabiele en comfortabele omgeving.
  • Door de speciale constructie blijft de functionaliteit van de verwarmingsfolie behouden, zelfs in geval van mechanische schade (bijv. gaten gemaakt met een spijker, boren, enz.)
  • Het product is getest volgens de Europese normen.