opc_loader

infrarood bureau verwarming

Kantoorverwarming met infraroodwarmte voor de perfecte werksfeer

Te koud, te warm, te droog? Infraroodverwarming voor op kantoor en thuiskantoor zijn de oplossing!

De ruimtelucht in een kantoor levert een doorslaggevende bijdrage aan het welzijn van medewerkers en een goede werksfeer. Iedereen die op zoek is naar een kosteneffectieve, energiezuinige en individueel regelbare oplossing voor kantoorverwarming, doet er goed aan om de moderne, energiebesparende en flexibele infrarood kantoorverwarmingssystemen te gebruiken.

Infraroodpanelen met infrarood korte- en langegolftechnologie voldoen aan de bijzondere eisen voor een goed productieve werkomgeving!

Onze moderne, milieuvriendelijke infrarood panelen zijn gemaakt voor gebruik in de volgende toepassingsgebieden:

  •      Kantoren
  •      Vergaderzalen
  •      Seminarie- en vergaderruimten
  •      Studeerkamer
  •      Thuiskantoor.
Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1

Geen droge, stoffige kantoorlucht meer met infrarood verwarming

In tegenstelling tot convectiekachels, luchtverhitters of gaskachels, verwarmt infraroodverwarming niet de lucht, maar het verlichte object. Dit betekent dat er geen lucht wordt verplaatst en dat er geen stof of andere deeltjes die de luchtwegen irriteren worden opgewerveld. Kantoorverwarming door infraroodpanelen onttrekt geen vocht uit de lucht, wat ook bijdraagt ​​aan een gezond binnenklimaat. Hierdoor is infraroodverwarming niet alleen een echt alternatief voor conventionele verwarming in huis, maar heeft ook op kantoor aanzienlijke voordelen. Infrarood verwarming op kantoor is een echte aanwinst en zorgt voor een prettige werksfeer. Een infrarood paneel kan in enkele eenvoudige stappen aan de muur of het plafond in in het kantoor worden bevestigd en wordt vervolgens aangesloten op een 230V-stroomkabel. De kantoorverwarming is klaar voor gebruik en kan individueel worden bediend en worden ingesteld met een thermostaat.

Effectieve warmte op kantoor

Kenmerkend voor de problemen bij kantoren zijn de verschillende gevraagde gewenste temperatuur per kantoorunit. Vaak is de temperatuur centraal geregeld en lopen alle kantoorunits mee op de centraal geplaatste cv-ketel, hierdoor is individuele warmte niet mogelijk. Daarom is het vaak in het ene kantoor te warm terwijl een collega klaagt over juist een te koude verwarming. Ook worden bepaalde ruimtes die slechts incidenteel of zelden worden gebruikt onnodig verwarmd. Wanneer een leegstaande ruimte wel snel moet worden verwarmd, vanwege bijvoorbeeld een vergadering, dan lukt het niet deze tijdig op temperatuur te krijgen. Juist vanwege deze problematiek is een infrarood kantoorverwarming ideaal. Niet alleen kan met infraroodverwarming veel zuiniger worden verwarmd doordat infraroodpanelen minder energievragen. Kantoorverwarming kan ook per kantoorruimte worden aangestuurd met een eigen thermostaat.