opc_loader

Betalingsmogelijkheden

Wij bieden de volgende betalingsmogelijkheden aan:

* iDeal

Veilig betalen met internetbankieren via je eigen Nederlandse bank.

* MisterCash / BanContact

Veilig betalen met internetbankieren via je eigen Belgische bank.

* Credit Card

100% veilig en verzekerd betalen via je eigen Visa/Mastercard.

* PayPal

100% veilig betalen met je PayPal account.

* Bankoverschrijving

Je ontvangt een extra email met aanwijzingen om de betaling via overschrijving per bank of giro te voldoen.

* Afterpay

Je ontvangt van Afterpay de digitale acceptgiro waarmee je na ontvangst van de bestelling de betaling kunt voldoen. (ik dacht dat jullie deze betalingsoptie niet aanboden?)


Levertermijn

Bestellingen betaald via iDeal, Bancontact, Paypal, Creditcard en Achteraf betalen (Afterpay) worden direct geleverd (kan dit concreet, bijv. binnen 24 uur?) indien product op voorraad is.
Bestellingen betaald via overschrijving worden geleverd nadat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Een betaling via overschrijving neemt meestal een werkdag in beslag.


Betalen via bankoverschrijving

Je kiest in het bestelproces voor "bankoverschrijving", in het scherm zie je alle betaalspecificaties, deze ontvang je na bevestigen ook in de email. Je kunt nu in alle rust de betaling overboeken. Let er wel goed op dat je bij het overboeken duidelijk het bestelnummer (dit heb ik zelf verzonnen, maar wees zo concreet mogelijk om misverstanden te voorkomen) in de omschrijving vermeld zodat wij je betaling kunnen koppelen aan je bestelling. Mocht je 24 uur na betaling geen bevestigingsmail van ons hebben ontvangen neem dan contact met ons op zodat we je betaling kunnen verifiëren.


Betaling achteraf

Met deze manier van betalen ontvang je na het ontvangst van het product een digitale acceptgiro van Afterpay via e-mail. Dit is alleen voor Nederlandse klanten beschikbaar. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert Afterpay een gegevenscontrole uit. Afterpay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kan je natuurlijk het aan te kopen product betalen via Ideal of creditcard. Je kan bij vragen altijd contact opnemen met Afterpay, ook voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van Afterpay.