opc_loader

badkamer verwarming

Badkamer verwarming het mobiele infraroodpaneel voor in de badkamer

Droom je van lekker warme badkamer? Wilt u direct bij het opstaan ​​een aangenaam warme badkamer? Het hoeft niet altijd een onhandige radiator in de badkamer te zijn - onze elektrische infraroodpanelen bewijzen precies het tegenovergestelde. Lees hier wat je moet weten over infraroodverwarming in de badkamer en welke verschillende modellen bij Verwarmingaktie verkrijgbaar zijn.

Efficiënt verwarmen - wij bieden deze badkamer verwarming aan

Niet iedereen heeft dezelfde badkamerbehoeften. Daarom bieden wij je een ruim assortiment elektrische badkamer verwarmingen aan. De verschillende designs en montagemogelijkheden laten niets te wensen over. We zijn er dus zeker van dat je bij ons het favoriete infrarood paneel zult vinden. Je hebt de keuze uit de verschillende infrarood plafond- en wandpanelen.

Badkamer verwarming aan het plafond

In de badkamer is vaak een ruimtebesparende verwarming nodig. Wat is er mooier dan montage aan het plafond? Onze infraroodpanelen voor het plafond zijn bijzonder vlak en onopvallend - ze passen dus naadloos in het badkamerontwerp. De installatie van badkamer infrarood plafond panelen is heel eenvoudig - volg gewoon de onderstaande stappen:

  • Zoek een plek in de badkamer waar je het infrarood paneel wilt bevestigen. Let er vooral op dat er een stroomaansluiting is. Geen warmte zonder elektriciteit!
  • Lijm onze sjabloon uit het de montageset op de door jou gekozen plek op het plafond.
  • Boor op de aangegeven plaatsen vier gaten in het plafond, waar je vervolgens een plug en of schroef in steekt.
  • Schroef de montage beugels vast aan het plafond en schuif het infrarood paneel erin en schuif de lip dicht zodat de badkamer verwarming vastzit.
  • Stel nu de thermostaat in op de gewenste temperatuur. Je zult zien dat al na enkele minuten je een aangename warmte voelt.

Badkamer verwarming aan de wand

Bij Verwarmingaktie vind je niet alleen praktische infraroodpanelen voor aan het plafond, maar ook elektrische infraroodverwarming die aan de muur gemonteerd kunnen worden. Je kunt ze heel gemakkelijk en gewoon als een decoartie ophangen. We bieden het volgende infrarood wandpaneel voor elke smaak en elke behoefte. Onze infrarood wandpanelen zijn zo simpel als het klinkt! Door de neutrale vorm en kleur is een infrarood paneel een bijzonder onopvallende accessoire in iedere badkamer. Infrarood verwarming is dus zeker de moeite waard als de verwarming niet meteen ieders aandacht hoeft te trekken.