opc_loader

Badkamer verwarming

Badkamerverwarming wordt vaak over het hoofd gezien tot de herfst en winter arriveren. Met onze prachtige elektrische kachels en spiegelverwarming kunt u genieten van een warme, droge en warme ruimte na uw douche of bad en het hele jaar door genieten van een aangename temperatuur!

Badkamerverwarming kan veel ruimte innemen in uw badkamer. Het plaatsen van een cv-installatie neemt al snel de ruimte weg voor bijvoorbeeld een prachtige moderne inloopdouche. Uiteraard wilt u de badkamer verwarmd hebben. Als u aan het douchen bent dan wilt u er al niet snel onderuit stappen. Al helemaal niet als de tempraturen in de badkamer koud en laag zijn. Badkamerverwarming is een oplossing om de tempratuur aangenaam warm te houden. Maar als u te weinig ruimte heeft voor badkamerverwarming dan kan dit nog weleens problemen opleveren. Door te kiezen voor elektrische kachels kunt u de badkamer voordelig verwarmen zonder ruimte verlies.

Elektrische kachels plafond

Elektrische kachels kunnen eenvoudig aan het plafond gehangen worden. Het plafond wordt bijna nooit gebruikt in uw badkamer en u kunt zo uw badkamer voordelig verwarmen. U gebruikt de badkamerverwarming in principe alleen als u de badkamer gebruikt. Doordat u slechts een uurtje of twee per dag gebruikt maakt van de badkamer hoeft de verwarming niet continu aan te staan. Elektrische kachels zijn ideaal om een badkamer binnen een kort tijdsbestek warm te krijgen. Daarbij nemen ze weinig ruimte in als u de kachel aan het plafond hangt.

Spiegelverwarming voor de badkamer

Badkamerverwarming hoeft lang niet altijd besparend geplaatst te worden met elektrische kachels. Vrijwel iedereen heeft een spiegel in de badkamer hangen. Infrarood is een nieuwe techniek om goedkoop een ruimte te verwarmen. Met badkamerverwarming verwerkt in uw spiegel als spiegelverwarming bespaart u ruimte verlies en blijft uw spiegel altijd onbeslagen tijdens het douchen. Uw kamer is met infrarood panelen vaak nog sneller verwarmd dan met een gewoon verwarmingspaneel. Badkamerverwarming doormiddel van een spiegel is zo ideaal om op energiekosten te besparen.

Badkamerverwarming kopen 

U kunt online badkamerverwarming kopen om direct uw badkamer te verwarmen. Als u kiest voor infrarood glaspanelen dan worden deze vakkundig bij u thuis geïnstalleerd. U kunt uiteraard ook kiezen voor elektrische kachels om uw badkamer te verwarmen. U kunt deze eenvoudig zelf in uw badkamer monteren. Als u vragen heeft over badkamerverwarming dan kunt u altijd contact opnemen voor vrijblijvend advies. U hebt zo direct een idee wat verwarming in uw badkamer mag gaan kosten.

De ruime keuze aan badkamerverwarming voor comfort en energiebesparing. Makkelijk en energiezuinig uw badkamer bijverwarmen.