opc_loader

Badkamer spiegelverwarming 

Wilt u na het douchen gebruik maken van uw spiegel zonder te worden gehinderd door condens? Dan is een spiegelverwarming de oplossing! Dankzij dit handige apparaat van gerenommeerde merken wordt de spiegel dusdanig verwarmd dat u van condens geen last meer heeft. De spiegelverwarming is eenvoudig op het lichtnet aan te sluiten. Met spiegelverwarming is condensvorming verleden tijd!

Nooit meer condens op uw badkamerspiegel dankzij spiegelverwarming. Deze voorkomt dat de spiegel beslaat waardoor u dus altijd zicht in de spiegel hebt. Spiegelverwarming is eenvoudig te bevestigen en zorgt direct voor meer comfort in de badkamer. De verwarming is zelfregulerend waardoor een thermostaat niet nodig is. De spiegelverwarming kan in natte ruimtes gebruikt worden en is niet gevoelig voor spatwater. Binnen enkele minuten is de spiegel condensvrij.

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

Montage badkamer spiegelverwarming

De spiegelverwarming wordt geleverd als sticker. Deze plakt u eenvoudig op de achterzijde van de spiegel. De draden van de spiegelverwarming sluit u aan op een schakelbare voeding van 230 volt. Het snoer is ongeveer 100 centimeter lang.

Levertijd badkamer spiegelverwarming

De levertijd voor spiegelverwarming is 4-7 werkdagen. De spiegelverwarming wordt met een koeriersdienst bij u afgeleverd. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. De verzendkosten voor spiegelverwarming zijn € 6,95. Wij leveren op ieder gewenst adres in Nederland en België. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de specialisten van Verwarmingaktie.nl

Waarom badkamer spiegelverwarming

De uitzonderlijke esthetiek en het ontwerp van onze infrarood spiegelverwarming biedt een economische manier om ruimte te verwarmen terwijl Ledverlichting wordt geïntegreerd, samen met een handdoekdroger, luchtzuivering en andere handige functies. De perfecte combinatie voor luxe in de badkamer.

Naast een verbluffende stijl, een kristalheldere spiegel, zal deze spiegelverwarmer in de badkamerspiegel ook de verwarmingskosten, condensatie en zwarte vlekken in de badkamer en de noodzaak voor constante spiegelreiniging aanzienlijk verminderen.

Onmiddellijke en gezellige verwarming voor de badkamer. In de meeste gevallen is de badkamer een beperkte ruimte. Een apparaat dat meerdere functies combineert, is een welkome aanvulling voor uw badkamer. Elke badkamer heeft een verwarming nodig. Welk beter gevoel is er dan uit een warme douche stappen in een warme, gezellige badkamer? Kleine luxe zoals dit kan vroeg opstaan ​​minder moeilijk maken, vooral op een koude winterdag.