opc_loader

Badkamer spiegelverwarming

Wil je na het douchen gebruik maken van de spiegel zonder te worden gehinderd door condens? Dan is een spiegelverwarming de oplossing! Dankzij dit handige apparaat van gerenommeerde merken, wordt de spiegel dusdanig verwarmd dat je van condens geen last meer hebt. De spiegelverwarming is eenvoudig op het lichtnet aan te sluiten. Met spiegelverwarming is condensvorming verleden tijd!

Nooit meer condens op jouw badkamerspiegel dankzij spiegelverwarming. Deze voorkomt dat de spiegel beslaat waardoor je dus altijd zicht in de spiegel hebt. Spiegelverwarming is eenvoudig te bevestigen en zorgt direct voor meer comfort in de badkamer. De verwarming is zelfregulerend waardoor een thermostaat niet nodig is. De spiegelverwarming kan in natte ruimtes gebruikt worden en is niet gevoelig voor spatwater. Binnen enkele minuten is de spiegel condensvrij.

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

Montage badkamer spiegelverwarming

De spiegelverwarming wordt geleverd als sticker. Deze plak je eenvoudig op de achterzijde van de spiegel. De draden van de spiegelverwarming sluit je aan op een schakelbare voeding van 230 volt. Het snoer is ongeveer 100 centimeter lang.

Levertijd badkamer spiegelverwarming

De levertijd voor spiegelverwarming is 4-7 werkdagen. De spiegelverwarming wordt met een koeriersdienst bij je afgeleverd. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. De verzendkosten voor spiegelverwarming zijn GRATIS. Wij leveren op ieder gewenst adres in Nederland en België. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de specialisten van Verwarmingaktie.nl

Waarom badkamer spiegelverwarming

De uitzonderlijke esthetiek en het ontwerp van onze infrarood spiegelverwarming biedt een economische manier om ruimte te verwarmen terwijl Ledverlichting wordt geïntegreerd, samen met een handdoekdroger, luchtzuivering en andere handige functies. De perfecte combinatie voor luxe in de badkamer.

Naast een verbluffende stijl, een kristalheldere spiegel, zal deze spiegelverwarming in de badkamerspiegel ook de verwarmingskosten, condensatie en zwarte vlekken in de badkamer en de noodzaak voor constante spiegelreiniging aanzienlijk verminderen.

Onmiddellijke en gezellige verwarming voor de badkamer. In de meeste gevallen is de badkamer een beperkte ruimte. Een apparaat dat meerdere functies combineert, is een welkome aanvulling voor jouw badkamer. Elke badkamer heeft een verwarming nodig. Welk beter gevoel is er dan uit een warme douche stappen in een warme, gezellige badkamer? Kleine luxe zoals dit kan vroeg opstaan ​​minder moeilijk maken, vooral op een koude winterdag.

Badkamer spiegelverwarming eenvoudig te installeren

De badkamer spiegelverwarming is eenvoudig te installeren en is zeer efficiënt. Onze innovatieve technologie houdt badkamerspiegels zijn op die manier stoomvrij, wat resulteert in duidelijke reflecties met een druk op de knop. Ze hebben een platte, elektrisch verwarmde spiegelverwarming die zich aan de achterkant van een nieuwe of bestaande badkamerspiegel hecht.

Als je je ochtendroutine beter wil voortzetten, is een verwarmde badkamerspiegel van Verwarmingaktie.nl misschien precies wat je zoekt. Een verwarmde badkamerspiegel geeft je huis niet alleen een moderne, eigentijdse uitstraling, maar transformeert je badkamer en je hele ochtendroutine. Zeg vaarwel tegen scheren of make-up op in een mistige spiegel en zeg hallo tegen een gloednieuwe verlichte, moderne spiegel met spiegelverwarming voor in de badkamer. Bekijk ons assortiment badkamer spiegelverwarming.