opc_loader

Badkamer spiegelverwarming

Wilt u na het douchen gebruik van uw spiegel kunnen maken zonder te worden gehinderd door condens? Dan is een spiegelverwarming van Verwarmingaktie.nl de oplossing! Dankzij dit handige apparaat van gerenommeerde merken wordt de spiegel dusdanig verwarmd dat u van condens geen last meer heeft. De spiegelverwarming is eenvoudig op het lichtnet aan te sluiten. Met spiegelverwarming is condensvorming verleden tijd!

Nooit meer condens op uw badkamerspiegel dankzij spiegelverwarming. Spiegelverwarming voorkomt dat condens op de spiegel komt, waardoor u dus altijd zicht in u spiegel hebt. Spiegelverwarming is eenvoudig te bevestigen en zorg direct voor meer comfort in de badkamer.

Met spiegelverwarming voorkomt u dat uw spiegel in de badkamer beslaat. De verwarming is zelfregulerend waardoor een thermostaat niet nodig is. De spiegelverwarming kan in natte ruimtes gebruikt worden en is niet gevoelig voor spatwater. Binnen enkele minuten is uw spiegel condensvrij.

Montage spiegelverwarming

De spiegelverwarming wordt geleverd als sticker. Deze plakt u eenvoudig op de achterzijde van de spiegel. De draden van de spiegelverwarming sluit u aan op een schakelbare voeding van 230 volt. Het snoer is ongeveer 100 centimeter lang.

Levertijd spiegelverwarming

De levertijd voor spiegelverwarming is 4-7 werkdagen. De spiegelverwarming wordt met een koeriersdienst bij u afgeleverd. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. De verzendkosten voor spiegelverwarming zijn € 6,95. Wij leveren op ieder gewenst adres in Nederland en België. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de specialisten van Verwarmingaktie.nl

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1