opc_loader
Filters
€ 68
€ 69

badkamer vloerverwarming elektrisch

Badkamer vloerverwarming in de badkamer

Geen koude voeten meer als je 's ochtends de badkamer in gaat veel klanten spreken deze wens uit. Elektrische vloerverwarming is de oplossing!  Vloerverwarming is een genot, zeker in de badkamer. Dus bij het renoveren van een badkamer loont het de moeite om na te denken over elektrische vloerverwarming. Elektrische badkamer vloerverwarming kan de juiste keuze zijn, vooral als er maar één badkamer wordt gerenoveerd en niet het hele huis. In moderne lagetemperatuurwoningen is elektrische vloerverwarming in de badkamer voldoende als enige verwarming. Hier lees je welke mogelijkheden er zijn en hoe je de infrarood vloerverwarming het beste kunt bedienen.

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1

Elektrische vloerverwarming

Dankzij de lage opbouwhoogte is deze vorm van vloerverwarming in vrijwel elke badkamer toe te passen. De elektrische vloerverwarming wordt als "mat" in de kamer gelegd en vervolgens afgedekt met een egalisatiemiddel. De mat en egalisatiemassa zijn samen ca. 2 à 3 millimeter aan te brengen. De tegels kunnen vervolgens worden gelegd met flexibele lijm. Een groot voordeel van elektrische vloerverwarming is dat deze ook heel eenvoudig in een betegelde douche of op een stenen zitje kan worden toegepast. De elektrische vloerverwarming wordt geregeld door een thermostaat, deze zijn volledig instelbaar zodat de elektrische vloerverwarming alleen draait wanneer je die nodig hebt. De badkamer vloerverwarming moet ongeveer een half uur voordat je de badkamer gebruikt in werking treden, dan zit je er behaaglijk warm bij.

badkamer elektrische vloerverwarming

Voordelen van elektrische badkamer vloerverwarming

Bij het renoveren van een badkamer wordt over het algemeen de vloer toch verwijderd en worden er nieuwe tegels gelegd. Moderne elektrische vloerverwarming kan eenvoudig onder de nieuwe vloer geplaatst worden. Bovendien kan de huidige elektrische badkamer vloerverwarming eenvoudig worden aangepast aan de vorm en grootte van elke ruimte. Sommige elementen kunnen ook rechtstreeks in de tegellijm worden aangebracht, zelfs door doe-het-zelvers.

elektrische vloerverwarming opbouw