opc_loader

Menu

9 / 10 van 113 reviews

Persoonlijk Advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Bereken de besparing
Gratis verzending
Installatie mogelijk
Filters
€ 495
€ 496

1 Artikelen

Mobiele airco

Blijf koel op warme dagen met een mobiele airco. De draagbare airco werkt door warme lucht uit je woonkamer of slaapkamer te halen en deze te vullen met koele, droge lucht. De ingebouwde thermostaat zorgt ervoor dat de ingestelde temperatuur in je kamer constant behouden blijft. Ontdek een breed scala aan mobiele airconditioners van bekende kwaliteitsmerken zoals Eurom, Sendo, Kaisai en Argo. Daarnaast vind je ook andere vormen van luchtbehandeling in onze webshop en showroom.

Kies de juiste luchtbehandeling voor je kamer.

We hebben verschillende luchtbehandelingsapparaten die bij je kamer passen. Je kunt je woning gezellig houden door het te verwarmen of te koelen met verplaatsbare airconditioners. Wanneer je ruimte de juiste temperatuur heeft en geen koeling of verwarming nodig heeft dan kun je de ruimte comfortabeler houden met luchtbevochtigers en luchtreinigers. Bepaalde mobiele airco modellen hebben ook Wi-Fi en smart home-compatibiliteit voor naadloze connectiviteit.

Is een mobiele airconditioner het waard?

Je huishouden en levensstijl bepalen of een mobiele airconditioner geschikt is voor je woning. Ze zijn in de eerste plaats ontworpen voor het snel en gemakkelijk koelen van een bepaalde ruimte. Door de mobiliteit van de portable airco zijn ze flexibel en praktisch omdat je ze gemakkelijk van de ene kamer naar de andere verplaatst. Je kunt dus meerdere kamers koelen met een verplaatsbare airconditioning door de eenvoudige installatie. In tegenstelling tot traditionele split airco systemen of monoblock airconditioners, hebben mobiele airconditioners geen permanente installatie nodig. Dit is een handige en veelzijdige optie voor thuisgebruik. Als je een kleinere ruimte hebt, bijvoorbeeld slaapkamer of kantoor. Of je huurt een woning of appartement dan is een draagbare airconditioner wellicht de beste optie.

Heeft een mobiele airco ventilatie nodig?

Ja. Net als bij andere airconditioningsystemen, hebben mobiele airco's ventilatie nodig om warmte en vochtigheid uit de kamer af te voeren. Ventileren uit het raam is over het algemeen de meest gebruikelijke en handige manier. Als ventileren niet mogelijk is via het raam of gat in de muur dan is een draagbare ventilator wellicht geschikter.

Welke mobiele airconditioner is het beste?

De beste mobiele airconditioner voor jouw toepassing hangt af van je behoeften aan luchtbehandeling. De koelcapaciteit is de belangrijkste overweging bij het kiezen van een mobiele airco. Dit zal je helpen bij het bepalen welke airconditioning vermogen nodig is om de kamer een comfortabel een aangename temperatuur te geven. Een 3,5kW mobiele airco kan bijvoorbeeld een maximale ruimte van 30 m² koelen. In ons assortiment vindt je eenvoudige verplaatsbare modellen maar ook airco's die extra functies hebben om de bediening makkelijker te maken om zo beter aan je behoeften te voldoen. Denk hierbij aan airco modellen die zowel kunnen koelen als verwarmen, stiller en energiezuiniger zijn. Ook hebben veel verplaatsbare airco units een 24 uur timer die je kan programmeren. En natuurlijk is er de optie voor Wifi en afstandsbediening. Al deze functies zijn ervoor bedoeld om je extra comfort en gemak te bieden.

Wat zijn de voordelen van mobiele airconditioners?

Mobiele airconditioners bieden de voordelen van een ingebouwde, split-systeem airconditioner, met het gemak om ze te verplaatsen. Andere voordelen zijn:

  •      Mobiliteit: Ze zijn mobiel en verplaatsbaar van kamer naar kamer. Handige en flexibele draagbare airconditioners zijn geweldig voor gebruik in huis of op kantoor.
  •      Eenvoudig te installeren: voor de installatie is geen professional nodig. Je hebt alleen een raam of afvoer van 100 mm nodig.
  •      Flexibiliteit: Als je een woning of appartement huurt, geen vaste airco systeem kunt installeren, of je airco voor meerdere ruimte wilt gebruiken, dan is een draagbare airco een ideaal alternatief voor koeling.
  •      Extra opties: Sommige mobiele airconditioners bieden tal van handige opties om je comfort te verhogen en je energieverbruik te verlagen, zoals een programmeerbare thermostaat, menu of een slaapstand. Ook hebben sommige portable airco-units een afstandsbediening die het gemak vergroten.
  •      Ontvochtigen: Sommige mobiele airco's doen ook dienst als ontvochtigers en verminderen de luchtvochtigheid in je huis. Dit minimaliseert allergenen in je huis. Wanneer je airco ook ontvochtigt dan is een lekbak een vereiste vanwege de condensatie die wordt gegenereerd door het ontvochtigingsproces.

Zijn draagbare airconditioners goed voor appartementen?

Draagbare airco's zijn een geweldige oplossing om de lucht te koelen wanneer je in een appartement woont. Ze zijn zeer eenvoudig te installeren, zonder dat je daar een gecertificeerde f-gassen monteur voor nodig hebt zoals bij split-systeem airconditioners. Omdat een mobiele airco niet permanent wordt geïnstalleerd, zijn ze ook een geweldige optie voor wanneer je een woning huurt. De gemiddelde verplaatsbare airco heeft een gemiddeld koelvermogen van 2,5 kW tot 4,2 kW, waarmee een ruimte van 25 m² tot 40 m² wordt bestreken.

Heb je wat meer hulp nodig bij het vinden van de beste mobiele airconditioner? Lees onze speciale koopgids voor verplaatsbare airconditioners door.