opc_loader

Retourneren

Mocht het product je om wat van reden dan ook niet bevallen kun je het binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden retourneren. Na annuleren heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw orderlocatie naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@verwarmingaktie.nl of download het Herroepingsrecht formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding terug storten. Het is wel van belang dat het product in goede orde door ons ontvangen is.


Uitleg Retourbeleid

Je kunt de aankoop zonder opgaaf van reden binnen 14 kalenderdagen retourneren (hier buiten vallen speciaal op maat gemaakte en reeds geïnstalleerde producten). De retour termijn gaat in op de dag na de dag van aflevering. Zorg er te allen tijde voor dat het product wat je wilt retourneren uiterlijk 14 kalenderdagen na het verlopen van de retourtermijn door ons ontvangen is.


Wat te doen om te ruilen en/of te retourneren

Wil je de bestelling retourneren download dan hier het Herroepingsrecht formulier? Volg hiervoor de volgende stappen:


1. Download het Herroepingsrecht formulier.
2. Vul dit compleet in.
3. Stuur het Herroepingsrecht formulier retour per email of per post.
4. Hierna ontvang je van ons een e-mail met verdere instructies.
5. Wij zullen we het volledige aankoopbedrag na ontvangst van het pakket incl. verzendkosten binnen de wettelijke termijn van 14 kalenderdagen retourneren.