opc_loader

Menu

9 / 10 van 113 reviews

Persoonlijk Advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Bereken de besparing
Gratis verzending
Installatie mogelijk
Filters
€ 136
€ 275
Te verwarmen m2
Vermogen
Montage
Beschermingsklasse
Kleur

Terrasstralers

Warmte en sfeer op jouw terras

Onze Terrasstralers hebben dankzij nieuwste koolstoftechnologie een zeer krachtig verwarmingsvermogen, in combinatie met een minimaal rood lichtgehalte wat erg prettig is voor de ogen. Dit zorgt voor een aangename en gezellige sfeer met tegelijkertijd een zo hoog mogelijke warmteafgifte. Hierdoor wordt de functionaliteit van een terrasstraler gecombineerd met een sfeervolle uitstraling tijdens een koele zomeravond. Belangrijk detail is dat door de revolutionaire LOW-Light-technologie het rendement maximaal is, wat resulteert in een laag stroomverbruik. In maximale stand verbruikt deze straler 2.500 watt en met de gemiddelde elektriciteitsprijzen van € 0,24 per kWh kom je dan uit op 2,5 x € 0,24 = € 0,60 per uur. Ter vergelijking, een gasradiator verbruikt ongeveer € 1,00 per uur. Dankzij de unieke koolstof-infraroodverwarmingstechnologie en de speciaal gevlochten vezels is deze infrarood terrasstraler tot wel 30% efficiënter dan halogeenlampen.

Energiezuinig in verbruik

De infrarood terrasstraler verwarmt met zijn korte golf stralen alle objecten die in de directe omgeving staan. Niet alleen personen maar ook de tafels, stoelen, vloer, muur, etc. In Terrasstralers worden uitsluitend de infrarood korte golf gebruikt omdat deze een korter en daardoor ook krachtiger bereik heeft. Dit is duidelijk voelbaar, schuif je een halve meter dichter naar de straler, dan voel je dit direct. Deze straling komt het meest overeen met zonnestralen, met als groot voordeel dat hier geen UV straling meegezonden wordt. Doordat de straling dieper in de huid doordringt dan warme lucht kun je met veel minder energie een lichaam op temperatuur houden. Binnen een paar meter van een terrasstraler kun je het bijzonder aangenaam warm hebben, maar als je even opstaat om weg te lopen ben je meteen verbaast dat het meteen zo fris aanvoelt. Dat is de efficiëntie van deze manier van verwarmen. Je verwarmt intens en lokaal en verspild geen energie zoals bij gasbranders. Doordat deze de lucht verwarmen gaat er veel warmte verloren omdat warme lucht stijgt.

Geniet met terrasstraler van een extra lange avonden. Wanneer het fris begint te worden kun je de terrasstraler in een lage stand alvast aanzetten en hoe kouder het wordt, hoe warmer je de straler zet. Als een terrasstraler op vol vermogen een uur de omgeving heeft verwarmd, dan zijn door de korte infraroodgolf alle objecten ook flink verwarmd. Het grote voordeel hiervan is dat als je de straler uit zet je nog steeds in een omgeving zit die flink is opgewarmd. En wanneer deze omgeving is beschermd tegen de wind, zoals een veranda of een serre, dan kun je nog lange tijd nagenieten van de opgeslagen warmte die langzaam wordt vrijgegeven.

Beleef meer plezier in je achtertuin met de comfortabele warmte van een infrarood terrasverwarmer. Infraroodstralers geven een bijzonder aangename, intense warmte, vergelijkbaar met een open haard. Ook het donkeroranje licht van de stralers geeft een bijzonder gezellige sfeer die elke zomeravond tot een geweldige ervaring omtovert. Welke buitenruimte je ook wilt verwarmen, er is altijd een oplossing. Onze stralers worden vaak geplaatst in de horeca, maar ook in bedrijfspanden en magazijnen waar vaak behoefte is aan het enkel verwarmen van de locaties waar werknemers aan het werken zijn, zonder de hele ruimte te hoeven te verwarmen.

Infraroodverwarming wordt tegenwoordig erkend als één van de meest efficiënte manier om buitenruimtes te verwarmen omdat het mensen en objecten direct verwarmt en geen warmte verliest door de beweging van de lucht. Omdat infraroodstraling ongevoelig is voor bewegende lucht zijn ze vele malen efficiënter dan traditionele verwarmingsmethoden. Sta je in een ruimte waar een blazende kachel de lucht verwarmd en sta je in de tocht? Dan voel je de warme direct verdwijnen, terwijl infraroodstraling gewoon door blijft stralen. Het is vergelijkbaar met de zon, als het gaat waaien voel je de wind, maar de zonnestralen houden je warm. Dit concept is precies hetzelfde.

Infraroodstralers zorgen voor een natuurlijke warmte die perfect is voor buitenomgevingen en bieden maximaal comfort tegen lage kosten. Vele zijn weersbestendig en compatibel met de meeste dimmers en timers, waardoor de kachel alleen warmte produceert wanneer dat nodig is. Met diverse soorten terrasstralers, beschikbaar in verschillende wattages, is er altijd een model wat geschikt is om jouw buitenruimte te verwarmen. Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op of bel ons op 040-2826082.

Verwarmingaktie.nl is toonaangevende leverancier van electrische verwarming in Nederland