opc_loader

Infrarood glaspanelen

Infrarood is een unieke oplossing om een ruimte voordelig te verwarmen. Het maakt niet uit of u nu een slaapkamer of hobbykamer wilt verwarmen. Infrarood is een voordelige manier om de verwarming in een ruimte mogelijk te maken. Infrarood glaspanelen worden dan ook steeds vaker gebruikt om de CV te vervangen. Infrarood glaspanelen zorgen niet alleen voor een aangename warme tempratuur, maar hebben ook nog eens een sfeervol design. U kunt de glaspanelen gebruiken als spiegel in de badkamer terwijl de badkamer aangenaam verwarmd wordt.
 

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

Besparen op uw energiekosten met infrarood glas verwarming.

Infrarood glaspanelen zien er niet alleen veel mooier uit dan een CV installatie in uw slaapkamer, maar besparen u ook aanzienlijk veel geld. De gevoelstemperatuur met infrarood ligt een stuk hoger dan bij een CV. Dit heeft te maken met de straling van infrarood. De straling van infrarood is vergelijkbaar met de straling van de zon. De straling is niet met het blote oog zichtbaar, maar bereikt uw lichaam wel. Het wordt hierdoor aangenaam warm. De verwarming kan hierdoor met infrarood tot wel drie graden naar beneden. Hierdoor bespaart u geld en natuurlijk door de goedkopere brandstof van elektra. Elektra wordt steeds goedkoper en na verwachting gaat deze trend nog wel even door. Door te kiezen voor Infrarood glaspanelen bespaart u al snel zestig procent op uw stookkosten.
 

Glas verwarming met design.

Het maakt niet uit wat u precies met uw CV installatie doet het wordt er niet mooier op. Infrarood glaspanelen verdient u niet alleen zeer snel terug dankzij de grote besparing, maar het ziet er ook nog eens prachtig uit. Als u kiest voor glas dan kunt u de panelen prachtig wegwerken in de vorm van een spiegel. De verwarmingsinstallatie neemt ook nog eens een stuk minder ruimte in beslag, waardoor u een prachtige ruimtebesparing heeft. Door het toepassen van panelen brengt u design veel sneller in huis dan met een CV installatie. Infrarood glaspanelen zijn overal toe te passen zelfs in scholen of op u werk. Als u wilt kiezen voor design, aangename warmte en een besparing op uw onkosten dan kunt u al snel investeren in Infrarood glaspanelen.