opc_loader

Infrarood glaspanelen

Voor verantwoord een ruimte verwarmen kun je kiezen voor infrarood glas panelen. De straling van infrarood zorgt voor een aangename warmte. Je kunt deze straling vergelijken met de zon waarbij je de straling niet ziet, maar wel op je huid voelt. Infrarood glaspanelen zorgen niet alleen voor warmte, maar zijn ook goed voor het lichaam. Veel mensen met gewrichtsklachten merken een positieve verbetering van hun klachten door het gebruik van infrarood. Infrarood als verwarmingsoplossing is dus niet eens een heel gek idee. Vooral niet als je het aangenaam warm wilt hebben.

Strak design verwarming met infrarood glaspanelen

Ouderwetse CV verwarming wordt vaak niet als een design trend gezien, maar meer als gemakkelijk en vanzelfsprekend. Maar in het huidige tijdperk van zelfvoorziening en alternatieve warmte oplossing komt ook zeker het design naar voren. Infrarood verwarming glaspanelen hebben van zichzelf een zeer strak en plat design wat minder ruimte in neemt. Hierdoor kan je ze overal in een ruimte monteren zonder dat je veel ruimte verliest en door het modern design vallen ze nauwelijks op.

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

Infraroodpanelen van glas zorgen voor besparing op verwarmingskosten

Infrarood panelen zorgen er voor dat je veel geld kunt besparen op de verwarmingskosten in je woning. Door gebruik te maken van infrarood panelen is de gevoelstemperatuur twee tot drie graden hoger dan vergelijkbaar bij convectie warmte. Hierdoor kun je bij het verwarmen van de ruimte de thermostaat twee tot drie graden lager instellen dan bij een CV verwarming. Daardoor bespaart je aanzienlijk al snel 20-25% op de energiekosten en heb je de investering al snel terug verdiend.  Je kunt vandaag nog investeren om er tijdens de winter voordelig en warm bij te zitten.

Beter voor de gezondheid

Infraroodpanelen zijn niet alleen zeer geschikt voor het verwarmen van een ruimte. De infrarood stralingswarmte werkt ook zeer goed bij bepaalde gezondheidsklachten zoals reuma en andere gewricht en spieraandoeningen. Daarnaast is een infrarood paneel ook zeer geschikt voor mensen met allergieklachten zoals huismijt en stof. Stralingswarmte zorgt namelijk voor een stofvrije verwarming in tegenstelling tot convectie warmte zoals bij CV radiatoren.