opc_loader
Gratis verzenden
Fysieke showroom
Bespaar energiekosten
Persoonlijk advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters
Te verwarmen m2
Vermogen
Montage
Model
Materiaal
Afmeting (bxh)
Straling warmte
Beschermingsklasse
Thermostaat
Kleur
Aan/Uit schakelaar
Snoer met stekker
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

infrarood paneel glas

Infrarood glaspanelen

Voor verantwoord een ruimte verwarmen kun je kiezen voor infrarood glaspanelen. De straling van infrarood zorgt voor een aangename warmte. Je kunt deze straling vergelijken met de zon waarbij je de straling niet ziet, maar wel op jouw huid voelt. Infrarood glaspanelen zorgen niet alleen voor warmte, maar zijn ook goed voor het lichaam. Veel mensen met gewrichtsklachten merken een positieve verbetering van hun klachten door het gebruik van infrarood. Infrarood als verwarmingsoplossing is dus niet eens een heel gek idee. Vooral niet als je het aangenaam warm wilt hebben.

Strak design verwarming met infrarood glaspanelen

Ouderwetse cv-verwarming wordt vaak niet als een designtrend gezien, maar meer als gemakkelijk en vanzelfsprekend. Maar in het huidige tijdperk van zelfvoorziening en alternatieve warmte oplossing komt ook zeker het design naar voren. Infrarood verwarming glaspanelen hebben van zichzelf een zeer strak en plat design wat minder ruimte in neemt. Hierdoor kun je ze overal in een ruimte monteren zonder dat je veel ruimte verliest en door het modern design vallen ze nauwelijks op.

Infraroodpanelen van glas zorgen voor besparing op verwarmingskosten

Infrarood panelen zorgen ervoor dat je veel geld kunt besparen op de verwarmingskosten in jouw woning. Door gebruik te maken van infrarood panelen is de gevoelstemperatuur twee tot drie graden hoger dan vergelijkbaar bij convectie warmte. Hierdoor kun je bij het verwarmen van de ruimte de thermostaat twee tot drie graden lager instellen dan bij een cv-verwarming. Daardoor bespaar je aanzienlijk al snel 20-25% op de energiekosten en heb je de investering al snel terugverdiend.  Je kunt vandaag nog investeren om er tijdens de winter voordelig en warm bij te zitten.

Infrarood glaspanelen beter voor de gezondheid

Infraroodpanelen zijn niet alleen zeer geschikt voor het verwarmen van een ruimte. De infrarood stralingswarmte werkt ook zeer goed bij bepaalde gezondheidsklachten zoals reuma en andere gewricht en spieraandoeningen. Daarnaast is een infrarood paneel ook zeer geschikt voor mensen met allergieklachten zoals huismijt en stof. Stralingswarmte zorgt namelijk voor een stofvrije verwarming in tegenstelling tot convectie warmte zoals bij cv-radiatoren.

De glazen panelen zijn de perfecte aanvulling op je badkamer, hal of woonkamer en kunnen in vochtige ruimtes worden gebruikt zonder condensvorming. De combinatie van het 5 mm ESG-veiligheidsglas op onze infraroodstralers en de zeer efficiënte infraroodverwarming van de panelen maakt deze panelen tot de beste infrarood glaspanelen op de markt.

Infrarood is de moderne, efficiënte verwarmingskeuze. In tegenstelling tot convectieverwarming, die werkt door de lucht om je heen te verwarmen, verwarmt infraroodstraling mensen en objecten direct. Dit betekent dat het minder energie nodig heeft om dezelfde output te produceren.

We hebben een groot assortiment infrarood glaspanelen voor elke omgeving. Glas is een zeer esthetisch en tijdloos materiaal en een toevoeging aan elke binnenruimte, en daarom is het niet alleen bedoeld voor de verlichting en verwarming van huizen en appartementen, maar ook voor verschillende formele interieurs, zalen of moderne kantoren.

Glazen infraroodpanelen zijn gemaakt van 12 mm dik gehard glas (bestaande uit 8 mm spiegel), een verwarmingselement, een begrenzende thermostaat en een voedingskabel. Standaard zijn ze bedoeld voor stevige installatie op een muur met de voedingskabel aangesloten op een bedradingskast. De stralingspanelen voor hoge temperaturen kunnen zowel in de breedte als in de hoogte worden opgehangen; montagebeugels maken deel uit van de verpakking. De panelen worden in verschillende kleurenversies geproduceerd. De werking van de verwarmingspanelen moet worden geregeld met behulp van geschikte regelgeving

De energiebesparende stralende glazen panelen zijn voorzien van een draadloos temperatuurregelsysteem door de fabrikant en de voedingskabel heeft een stekker aan het einde. Dergelijke panelen zijn een ideale oplossing voor gebruikers die op zoek zijn naar een handige bijverwarming die onafhankelijk is van hun huidige verwarmingssysteem en beschikt over de optie van eenvoudige doe-het-zelf-installatie zonder speciale wijzigingen aan het elektrische systeem te vereisen, maar biedt toch het volledige gemak van temperatuur regulatie.