opc_loader
Gratis verzenden
Fysieke showroom
Bespaar energiekosten
Persoonlijk advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Artikelen
Filters
€ 285
€ 333
Te verwarmen m2
Vermogen
Montage
Model
Materiaal
Afmeting (bxh)
Warmte afgifte
Beschermingsklasse
Thermostaat
Kleur
Aan/Uit schakelaar
Snoer met stekker

Keramische infraroodpanelen

Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1

Infrarood en design in één

Keramische infraroodpanelen worden gezien als design infrarood verwarming systemen. Ze hebben het uiterlijk van natuurlijk steen zoals marmer, graniet en keramiek. Door het natuurlijke uiterlijk passen ze in ieder interieur, modern of klassiek. Daarbij heeft natuursteen het voordeel dat het beter en langer de warmte vasthoudt. Wanneer het keramisch infraroodpaneel wordt uitgeschakeld is er veel warmte opgeslagen in het steen wat nog lange tijd warmte afgeeft.

Keramische panelen als hoofd- of bijverwarming

Bepaal zelf de hoeveelheid warmte die je wenst met elektrische keramische panelen. Door de diversiteit in verschillende modellen en werkingen van keramische verwarming heb je volop keuze. Zo kan je kiezen om de panelen in te zetten als extra warmtebron, hierdoor kun je de cv-installatie al snel een paar graden lager zetten. Wil je dat deze panelen het hele cv-systeem overnemen? Dat kan ook! Er zijn dan verschillende opties, je kan kiezen voor meerdere panelen die samen veel infraroodwarmte afgeven, bijvoorbeeld twee aan weerszijden aan de muur en een aan het plafond. Je kan ook kiezen voor de combinatie van de straling en convectie (lucht) verwarming. Het voorpaneel is keramisch en geeft infrarood stralingswarmte af en daarachter zit een radiator waar warme lucht uit komt.

Comfortabele warmte tegen lagere kosten

Wanneer je gebruik maakt van keramische infraroodverwarming krijg je extra warmte tegen minder kosten. Je bespaart aanzienlijk op je energiekosten omdat je veel minder energie verbruikt in vergelijking met elektrische convectoren of cv-radiatoren. Met de huidige gasprijzen kunnen de besparingen flink oplopen. Een keramisch warmtepaneel kan overal geplaatst worden, door de slanke vormgeving en prachtige ontwerp is dit paneel een verrijking in ieder interieur. Ze zijn eenvoudig te monteren aan een muur of plafond.

Echt natuursteen

Echte natuursteen oogt veel indrukwekkender doordat de structuur niet helemaal egaal is en kan worden gezien als ware decoratie aan iedere wand. Bijkomend voordeel is dat steen langer warmte vasthoudt, dus wanneer het infraroodpaneel wordt uitgeschakeld zal deze nog geruime tijd warmte af blijven geven. Keramiek (natuursteen) heeft ook als voordeel dat het niet krast en een harde beschermlaag biedt zodat het infraroodpaneel zelf nooit beschadigd kan raken als er per ongeluk een hard voorwerp tegenaan komt. De keramiek infraroodpanelen zijn ideaal als vervanging van de designradiator.

Wil je liever iets anders dan een keramiek verwarmingspaneel? Dan kun je ook kiezen voor een standaard metaal infrarood verwarmingspaneel.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op of bel ons op 040-2826082.

Verwarmingaktie.nl is toonaangevende leverancier van elektrische verwarming in Nederland