opc_loader
Gratis verzenden
Fysieke showroom
Bespaar energiekosten
Persoonlijk advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters
Te verwarmen m2
Vermogen
Montage
Model
Materiaal
Afmeting (bxh)
Straling warmte
Beschermingsklasse
Thermostaat
Kleur
Aan/Uit schakelaar
Snoer met stekker
Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1

Keramische infraroodpanelen

Keramische infraroodpanelen worden gezien als design infrarood verwarming systemen. Deze hebben het uiterlijk van natuurlijke steen materialen zoals marmer, graniet en keramiek. Door het natuurlijke uiterlijk passen ze in ieder interieur, modern of klassiek het maakt niet uit. Daarbij heeft natuursteen het voordeel dat het beter en langer de warmte vast houdt en weer uitstraalt. Ook wanneer het keramisch infraroodpaneel uitgeschakeld wordt houdt het nog steeds de warmte vast.

Keramische panelen als hoofd- of bijverwarming

Bepaal zelf de warmte die je nodig hebt met het monteren van elektrische keramische verwarming. Door de diversiteit in verschillende modellen en werkingen van keramische verwarming heb je volop keuze. Zoek je een directe verwarming dan monteer je een keramisch infrarood paneel aan de muur of op het plafond. Heb je meer behoefte aan indirecte verwarming, dus je wilt de volledige ruimte verwarmen. Dan kies je de combinatie van een straling warmtepaneel met convectie (lucht) verwarming. Het voorpaneel is dan keramisch en geeft stralingwarmte en daarachter zit een radiator gebouwd waar warme lucht uitkomt.

Extra warmte met minder kosten

Wanneer je gebruik maakt van keramische infraroodverwarming krijg je extra warmte tegen minder kosten. Je bespaart dus aanzienlijk op je energiekosten omdat je veel minder energie verbruikt in vergelijking met elektrische convectoren of cv radiatoren voor dezelfde warmte. Iedereen kan overal een keramisch warmtepaneel plaatsen. Door de slanke vormgeving is een keramisch warmtepaneel eenvoudig te monteren aan een muur.

Echt natuursteen of keramische look

Je kan kiezen voor keramisch natuursteen verwarming of een keramische look infraroodpaneel. Een echte natuursteen plaat heeft de natuurlijke uitstraling en is nooit egaal en heeft alle voordelen van natuurlijke warmte. Daarnaast heb je ook een natuursteen look infraroodpaneel. Dit heeft niet dezelfde voordelen alleen is makkelijker schoon te houden, maar geeft minder warmte en houdt deze ook minder lang vast. Door het gladde en glanzend oppervlak neemt het minder warmte straling op. Beide uitvoeringen hebben wel dezelfde voordelen van onderhoud. Keramiek heeft als voordeel dat het niet krast, makkelijk is schoon te maken en bestand is tegen zuren. Wil je liever iets anders dan een keramiek verwarmingspaneel? Dan kun je ook kiezen voor een standaard metaal infrarood verwarmingspaneel. De keramiek infraroodpanelen zijn ideaal als vervanging van de designradiator.