opc_loader

Terrasstralers

 

Zodra de avond valt kan het in Nederland al snel afkoelen. U mist al snel het zonnetje aan de hemel en uw gasten willen al snel naar binnen vertrekken. U kunt er voor zorgen dat de avond nog lang doorgaat door te kiezen voor terrasstralers. Terrasstralers zijn een voordelige optie om uw terras te verwarmen. Ze zijn energiezuinig en halen een hoog rendement dankzij het gebruik van speciale lampen. De terrasstralers geven tegenwoordig minder licht af en u krijgt meer warmte door de straling.
 

Halogeen terrasstralers


Halogeen terrasstralers zijn de beste keuze voor uw terras. Het bereik van Halogeen is veel hoger dan van andere terrasstralers. U kunt kiezen uit twee soorten lampen de Halogeen en de Halogeen Golden lampen. Gewone Halogeen lampen hebben een bereik tot drie meter. Halogeen Golden lampen gaan nog een stapje verder met een bereik tot wel vier meter. Uw gasten hebben het zo binnen een paar minuten aangenaam warm op uw terras. Dankzij het grote bereik van Halogeen hoeft u minder lampen op te hangen om het complete terras van warmte te voorzien.
 

Quartz terrasstralers.


Quartz terrasstralers hebben het minste bereik van de drie lampen. Deze lampen hebben slechts een bereik van twee meter, maar zijn extra voordelig in de aanschaf. Als u geen groot terras heeft dan is het natuurlijk zonde van uw geld om vier meter te verwarmen. U verwarmt direct het juiste oppervlakte door Quartz te gebruiken. Een voordeel van Quartz terrasstralers is dat er in het midden een infrarood lamp bevestigd is. Infrarood geeft aangename warmtestralen en is ook nog eens goed voor de gezondheid. Verschillende fysieke klachten worden behandeld doormiddel van infrarood straling. U kunt zo aangenaam genieten van de warmte in uw eigen achtertuin.

Genieten van een extra lange lente en nazomer.

Met terrasstralers kunt u extra lang genieten van een lange lente en nazomer. Ruim de helft van Nederland neemt in het voorjaar en najaar niet meer plaats op het terras. Dit is natuurlijk doodzonde want met simpele terrasstralers kunt u het lekker aangenaam warm maken. Wie weet is uw tuin nu zelfs geschrikt voor een echte winter barbecue. Alles is mogelijk door uw gasten te voorzien van een lekker warm terras. 

Artikel 1 tot 28 (van de 28 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 28 (van de 28 artikelen). Resultaat:1