opc_loader

Terrasstralers functionaliteit

Ondanks het enorme verwarmingsvermogen van de terrasstralers, dankzij het gepatenteerde en nieuwste koolstoftechnologie en de revolutionaire "LOW-Light" -technologie. Heeft de infrarood terrasstraler een sterk verminderd verblindingseffect en een geminimaliseerd rood lichtgehalte. Dit zorgt voor een aangename en onmiskenbare gezellige sfeer met tegelijkertijd de hoogste warmteafgifte die mogelijk is van een terrasstraler. Hierdoor wordt de functionaliteit van een terrasstraler gecombineerd met een sfeervolle uitstraling tijdens een koele zomeravond. 
 

Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1

Terrasstralers energiezuinig in verbruik

Het verbruik van terrasstralers is ongeveer 34 - 40 cent (afhankelijk van de elektriciteitsaanbieder) het uur (bij volle belasting) 2500 watt. Ter vergelijking, een gasradiator verbruikt ongeveer €1,00 per uur. Dankzij de unieke koolstof-infraroodverwarmingstechnologie en de speciaal gevlochten koolstofvezels is deze infrarood terrasstraler tot 30% efficiënter dan halogeenlampen. Daarom zijn de verbruikkosten voor de werking van de infrarood terrasstraler beneden het gemiddelde.

Infrarood terrasstraler verwarming

De infrarood terrasstraler verwarmt hoofdzakelijk het lichaam, voorwerpen, vloer en de muur. De warmte die men voelt van een infrarood terrasstraler is vergelijkbaar met die van zonnestralen. De infrarood warmte die de ruimte binnendringt maakt gebruik van vaste materialen als opslagmedium en wordt doorgegeven via receptieve materialen. Hierna wordt de infrarood warmte aan de omgeving vrijgegeven. Met deze geavanceerde koolstofvezeltechnologie voelt de lichaamstemperatuur een paar graden hoger aan dan de werkelijke omgevingstemperatuur. Tot de omgevingstemperatuur is opgewarmd, is de lichaamstemperatuur warmer.

Geniet met terrasstraler van een extra lange lente en nazomer.

Het is een mooie zomerdag met 32 ° C en de zon schijnt de hele tijd. 'S Avonds wandel je langs een muur en voel je hoe de muur een bepaalde hoeveelheid warmte uitstraalt. Dit gebeurt omdat de huismuur de zonnestralen gedurende de dag absorbeert en opslaat. Nadat de zon verdwenen is, wordt de opgeslagen stralingswarmte vrijgegeven aan de omgeving. Op deze manier functioneert ook een infrarood terrasstraler