opc_loader

terrasstralers

Terrasstralers

Terrasstralers hebben een zeer krachtig verwarmingsvermogen dankzij de nieuwste koolstoftechnologie en de revolutionaire "LOW-Light"-technologie. De infrarood terrasstraler heeft een sterk verminderd verblindingseffect door een geminimaliseerd rood lichtgehalte. Dit zorgt voor een aangename en onmiskenbare gezellige sfeer met tegelijkertijd een zo hoog mogelijke warmteafgifte. Hierdoor wordt de functionaliteit van een terrasstraler gecombineerd met een sfeervolle uitstraling tijdens een koele zomeravond.

Terrasstralers energiezuinig in verbruik

Het verbruik van terrasstralers is ongeveer 34 - 40 cent (afhankelijk van de elektriciteitsaanbieder) per uur (bij volle belasting, 2500 watt). Ter vergelijking, een gasradiator verbruikt ongeveer €1,00 per uur. Dankzij de unieke koolstof-infraroodverwarmingstechnologie en de speciaal gevlochten vezels is deze infrarood terrasstraler tot 30% efficiënter dan halogeenlampen. Daarom zijn de verbruik kosten voor de werking van de infrarood terrasstraler ver beneden het gemiddelde.

Infrarood terrasstraler verwarming

De infrarood terrasstraler verwarmt hoofdzakelijk het lichaam, voorwerpen, vloer en de muur. De warmte die u voelt van een infrarood terrasstraler is vergelijkbaar met die van zonnestralen. De infrarood warmte die de ruimte binnendringt maakt gebruik van vaste materialen als opslagmedium. Hierna wordt de infrarood warmte aan de omgeving vrijgegeven. Met deze geavanceerde koolstofvezeltechnologie voelt de lichaamstemperatuur een paar graden hoger aan dan de werkelijke omgevingstemperatuur. Praktijk leert dat het in de buitenlucht 18°C kan zijn maar dat de gevoelstemperatuur 21°C is. Dit komt vooral omdat de straling dieper doordringt dan standaard opgewarmde lucht. Het is het beste dit te vergelijken met een kleine vuurkorf, al is het buiten fris, door de straling die van het vuur af komt voelt het al snel behaaglijk warm.

Geniet met terrasstraler van een extra lange avonden. Het is een mooie zomerdag met 32°C en de zon schijnt de hele tijd. 's-Avonds wandelt u langs een muur en voelt u hoe de muur een bepaalde hoeveelheid warmte uitstraalt. Dit gebeurt omdat de huismuur de zonnestralen gedurende de dag absorbeert en opslaat. Nadat de zon verdwenen is, wordt de opgeslagen stralingswarmte vrijgegeven aan de omgeving. Op deze manier functioneert ook een infrarood terrasstraler.

Vind uw achtertuin opnieuw uit met de comfortabele warmte van een infrarood terrasverwarmer. Infraroodstralers gaan de uitdagingen aan van het verwarmen van buiten met innovatieve technologie die buitenruimtes veel efficiënter verwarmt dan convectieverwarmers. Wat de vereisten van uw buitenruimte ook zijn, het uitgebreide assortiment producten op onze webshop helpt u de perfecte terrasstraler te vinden

Kantoren, restaurants, hotels en magazijnen, allemaal hebben ze baat bij een infrarood terrasstraler. In bedrijven zoals deze is het belangrijk om voor klanten en medewerkers te zorgen, vooral als de temperatuur daalt en de koude winter begint. Met zoveel verwarmingsoplossingen kan het moeilijk zijn om de juiste verwarming te kiezen voor de behoeften van uw bedrijf.

Infraroodverwarming wordt tegenwoordig erkend als een van de meest efficiënte manieren om buitenruimtes te verwarmen, omdat het mensen en objecten direct verwarmt en geen warmte verliest door de beweging van de lucht. Omdat deze kachels de door de lucht verloren warmte niet hoeven te vervangen en een energieconversie van bijna 100% hebben, zijn ze een veel effectiever alternatief dan traditionele buitenverwarmingsmethoden. Infraroodstralers zorgen voor een natuurlijke warmte die perfect is voor buitenomgevingen en biedt maximaal comfort tegen lage kosten. Vele zijn weerbestendig en compatibel met de meeste vormen van regeling van de buitenverwarming, waardoor uw kachels alleen warmte produceren wanneer dat nodig is. Met kachels beschikbaar in een breed scala aan wattages, is er iets om te voldoen aan de warmtebehoefte van buitenruimtes.