opc_loader

Menu

9 / 10 van 113 reviews

Persoonlijk Advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Bereken de besparing
Gratis verzending
Installatie mogelijk

Infraroodverwarming

Wat is infraroodverwarming? Infraroodstralers creëren een hitte die erg lijkt op de zon. Infraroodlicht is niet zichtbaar omdat het buiten het spectrum valt dat we zien. Dat onzichtbare licht wordt geabsorbeerd door onze huid, kleding en andere objecten, waardoor dingen rond een infraroodverwarming warm worden. Wij hebben een groot en divers aanbod infraroodverwarming. Kies een van de geschikte categorieën infraroodverwarming voor meer informatie.

https://www.verwarmingaktie.nl/infraroodverwarming/

Assortiment infraroodverwarming

Het is warmer in direct zonlicht dan in de schaduw omdat de schaduw veel van het licht blokkeert, en net als onze natuurlijke grote buitenverwarmer, zullen infraroodverwarming in jouw huis alleen gebieden direct ervoor verwarmen.

Het is moeilijk om generalisaties over infraroodstralers te maken, omdat er zoveel verschillende specificaties zijn. Infraroodstralers kunnen worden aangedreven door elektriciteit, aardgas of propaan. Verschillende kachels hebben verschillende maximale uitgangsniveaus, verschillende bedieningselementen en verschillende ontwerpen.

De voordelen van infraroodverwarming, is dat ze worden een steeds populairdere manier voor mensen om hun huizen en werkplekken tijdens de koude wintermaanden op te warmen, en het is zeker een verwarmingsoptie die het overwegen waard is.

Infraroodverwarming stralen uit die worden geabsorbeerd door andere items, waardoor de temperatuur van de omgeving van de verwarming zacht wordt verhoogd. Ze werken anders dan de andere soorten verwarming die je mogelijk overweegt voor het huis of kantoor.

Een elektrische draagbare ruimteverwarmer is een populair type verwarming die goed werkt voor kleine ruimtes of specifieke ruimtes. Ze zijn meestal erg veilig in gebruik en de meest populaire soorten zijn met ventilator of met olie gevuld.

De voordelen van infraroodverwarming

De meeste verwarming werken door convectie, verwarmen geleidelijk de omringende lucht en laten deze circuleren totdat deze de hele kamer heeft verwarmd, maar infraroodstralers zenden een precieze warmtestraal uit die je rechtstreeks verwarmt door een gestage stroom warmtedeeltjes weg te gooien.

Met infraroodverwarming hoef je niet te wachten om op te warmen terwijl je uit de kou stapt, zoals bij gewone verwarming. Je warmt snel op, met snelwerkende warmtestralen die de kou verdrijven. Ze zijn ook geweldig als je op de bank of aan je bureau zit omdat hun warmte op jou is gericht en niet op de hele kamer.

Infrarood ruimteverwarmingstoestellen werken stil omdat ze geen ventilator gebruiken - ze stralen alleen licht uit! Ze zijn geweldig voor geluidsgevoelige omgevingen zoals slaapkamers. De warmte wordt gereflecteerd door een gepolijst metaal, zodat het zich enkele meters uitstrekt en een zachte, comfortabele warmtebron creëert.

Infraroodverwarming zijn ook effectiever dan andere type verwarming, omdat ze de luchtvochtigheid of het zuurstofgehalte in de kamer niet verminderen. Omdat deze kachels dezelfde soort warmte produceren als de zon, kun je genieten van de voordelen van natuurlijk zonlicht zonder de gevaarlijke effecten van uv-straling. De infraroodwarmte bevordert zelfs een gezondere bloedcirculatie.

Infraroodverwarming voegt geen vervuilende stoffen in de kamer toe. Ze werken zonder koolstofverbranding, geen giftige bijproducten, geen open vuur en geen brandstofleidingen. In wezen voegen Infraroodverwarming niets toe aan de lucht en nemen ze niets uit de lucht.

Omdat ze alleen specifieke gebieden en objecten verwarmen, verspil je geen energie door een hele kamer te verwarmen. Het is ook niet nodig om een ​​kamer voor te verwarmen, omdat deze kachels onmiddellijk werken. Sommigen gebruiken slechts 300 watt elektriciteit en bijna 100 procent van de gecreëerde warmte wordt overgedragen, dus je kunt tegen zeer lage kosten superefficiënte verwarming krijgen.

Het onderhoud voor Infraroodverwarming is extreem minimaal. Omdat er geen bewegende delen zijn, hoeft er geen motor te slijten, zijn luchtfilters te vervangen of is smering vereist. Het enige wat je hoeft te doen is de reflectoren periodiek reinigen om het apparaat perfect te laten werken. Sommige modellen van infrarood ruimteverwarmingstoestellen zijn eigenlijk ook behoorlijk stijlvol! Velen zijn ook erg compact en draagbaar.