opc_loader

Menu

9 / 10 van 113 reviews

Persoonlijk Advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Bereken de besparing
Gratis verzending
Installatie mogelijk

Badkamer verwarming infrarood

Infrarood spiegelverwarming, infrarood handdoekverwarming of infrarood plafondverwarming? Verwarmingaktie.nl biedt drie verschillende varianten van infrarood badkamerverwarming. Infrarood spiegelverwarming zijn bijzonder praktisch en combineren design met functionaliteit. Omdat infrarood spiegelverwarming vrijwel onmogelijk te herkennen zijn als spiegelverwarming, zijn ze de perfecte oplossing voor kleine badkamers. Ze kunnen optioneel worden uitgerust met handdoekbeugels.

Waar wordt je badkamer koud?

Afhankelijk van de grootte van je badkamer, de kwaliteit van jouw isolatie en het gebruikte materiaal in je vloer, word je badkamer op verschillende plaatsen koud. Sommige badkamers, vooral badkamers met keramische tegelvloeren, hebben last van koude vloeren - en niemand geniet ervan om uit een lekkere warme douche te stappen om op koele tegels te stappen.

Fluctuerend met de seizoenen, met verschillend gebruik van de badkamer en soms gedurende de dag. Dit maakt het moeilijk om koude plekken direct aan te pakken. Infrarood is ook ideaal voor badkamer bijverwarming.

Onze infraroodverwarming combineert design en functionaliteit. Voor zeer kleine badkamers zonder beschikbare ruimte op muren, raden we aan te kiezen voor infrarood plafondverwarming. Deze zijn geschikt voor plafondmontage. Beide series kunnen discreet aan het plafond worden geïnstalleerd en zorgen voor een gelijkmatige stralingswarmte in de kamer.

Een badkamer bestaat meestal uit een beperkte hoeveelheid ruimte: meestal is het installeren van slechts één paneel meer dan voldoende om de hele badkamer op te warmen. Het enige dat je nodig hebt is een stopcontact. Je hoeft niets te bouwen of te installeren: geen buizen en geen forse installatie. Je kunt kiezen of je het infraroodverwarmingspaneel aan het plafond of aan de wand van de badkamer wilt monteren. Een infraroodpaneel is een gezond, voordelig verwarmingssysteem met een garantie van 5 jaar. Als je ooit naar een ander huis verhuist, verwijder je gewoon het paneel om het in je nieuwe huis te installeren.

Badkamerverwarming infrarood - waarom kiezen voor infrarood?

Infraroodverwarming in de badkamer creëert een aangenaam en intens gevoel vergeleken met dezelfde hoeveelheid warmte die wordt geproduceerd met een traditioneel luchtverwarmingssysteem. In tegenstelling tot andere verwarmingsmethoden, verwarmen infraroodverwarming de lucht niet, maar richten ze zich rechtstreeks op objecten en personen. Dit fenomeen wordt stralingswarmte genoemd.

De infraroodstralen verwarmen je lichaam, niet de lucht eromheen, waardoor je een comfortabel warm gevoel hebt, zelfs wanneer je uit de douche moet! Een ontspannende warmte verwelkom je zodra je uit de douche of het bad stapt.

Je zult ook merken dat de badkamer en handdoeken sneller drogen. Infraroodverwarming in de badkamer is dus de perfecte vorm van verwarming voor iedereen die op zoek is naar een milieubewuste, gezonde en comfortabele verwarmingsoplossing. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt!