opc_loader

Menu

9 / 10 van 113 reviews

Persoonlijk Advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Bereken de besparing
Gratis verzending
Installatie mogelijk

Elektrische verwarming kantoor

Het kan best lastig zijn om te kijken naar oplossingen om je bedrijfspand of kantoor te verwarmen. Mar elektrische verwarming voor op het kantoor wordt steeds populairder. Want terwijl onze gedachten naar de herfst gaan, is dit de perfecte tijd om het kantoorverwarmingssysteem te vervangen. Misschien kijk je naar die 30-jarige opslagverwarmer en denk je 'niet weer' of vraag je je af waar je die draagbare plug-inverwarmer hebt opgeslagen die niet echt goed was. Je hoeft niet verder te zoeken dan ons assortiment elektrische radiatoren.

Elektrische verwarming zijn efficiënt voor het verkrijgen van snelle warmte uit een elektrische bron. De voordelen van elektrische verwarming zijn compact en kunnen eenvoudig door het huis of kantoor worden verplaatst om een ​​warmtebron te bieden waar je maar wilt. Verwarming is niet alleen essentieel op het kantoor, het biedt comfort en welzijn, evenals warmte.

Daarom ontwikkelen we geavanceerde elektrische verwarmingssystemen die gemakkelijk geïnstalleerd kunnen worden. We werken er hard aan om perfecte oplossingen te creëren die maximaal comfort en efficiëntie bieden waar alle collega’s van kunnen genieten. Met deze installaties, kun je erop vertrouwen dat wij het warm en gezellig houden.


Infraroodverwarming als kantoorverwarming

Infraroodpanelen gebruiken zachte infraroodwarmte om warmte te creëren. In tegenstelling tot convectieverwarmers verwarmt infrarood de lucht in een kamer niet om de temperatuur te verhogen. In plaats daarvan verwarmt infrarood objecten en mensen direct, waardoor je wordt verwarmd zonder de lucht te verwarmen. Voor op het kantoor is deze methode bijzonder voordelig omdat alle warmte die door het paneel wordt gegenereerd niet wordt verstoord door de luchtstromen of tocht waar deze ruimtes om bekend staan.

Infraroodpanelen zijn een efficiënt verwarmingssysteem, vooral in combinatie met een thermostatische controller - waardoor ze de verstandige keuze zijn als je weet dat je veel tijd op het kantoor doorbrengt. Infraroodverwarming kunnen vrijstaand worden gebruikt of aan de muur of het plafond worden bevestigd. Omdat de meeste gebouwen schuine hellende vlakken hebben, is het mogelijk dat plafondmontage de beste warmtedekking biedt.