opc_loader

Menu

9 / 10 van 113 reviews

Persoonlijk Advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Bereken de besparing
Gratis verzending
Installatie mogelijk

Monoblock airco

De werking van een airconditioner draait in principe om het aangenamer maken van een ruimte. In Monoblock airconditioners worden de twee sets spoelen gecombineerd in dezelfde behuizing. De units zijn ontworpen om in het gebouw te worden geplaatst, maar ze hebben altijd een luchtleiding om naar buiten te koppelen, zodat de verwarmde lucht naar buiten kan worden verspreid.

Vloer gemonteerde Monoblock airconditioners

Op de vloer gemonteerde Monoblock airconditioners worden op dezelfde manier tegen de muur geïnstalleerd als een opslagverwarming en ze hebben doorgaans een vergelijkbare uitstraling en grootte als opslagverwarmers. Dit type airconditioners hebben meestal een warmtepompfaciliteit, waardoor ze in de koudere maanden zeer rendabel worden verwarmd. Deze airconditioners hebben meestal 2 luchtpijpen die rechtstreeks vanaf de achterkant van de unit door de muur lopen, waar de uiteinden meestal worden afgedekt met kleine lamellen.

Aan de muur gemonteerde Monoblock airconditioning

Een nette oplossing voor oudere gebouwen waar de planning de installatie van een externe condensorunit niet toestaat. De wand Monoblock airconditioner moet hoog op de muur en twee luchtleidingen worden gerouteerd vanaf de achterzijde direct door de wand. Ze zijn voorzien van een warmtepomp, zodat de lucht in de winter kan worden verwarmd en in de zomer kan worden gekoeld.

Monoblock zijn airconditioners die zich in één stuk bevinden. Ze moeten een verbinding hebben met de buitenomgeving om warmte te verliezen en hebben daarom vaak een uitlaatkanaal om warme lucht naar buiten te verplaatsen. Onze Monoblock airconditioners zijn er in verschillende formaten en capaciteiten, en omvatten raam-airconditioners, industriële mobiele airconditioners, mobiele airconditioners voor kantoren en thuis.


Gemak Monoblock airconditioners

In essentie zijn Monoblock airconditioners de meest handige en de meest gebruikelijke oplossingen voor airconditioning in huishoudelijke omgevingen, vooral diegenen die niet het hele jaar door een airconditioner nodig hebben.