opc_loader

Menu

9 / 10 van 113 reviews

Persoonlijk Advies
Meer dan 20 jaar ervaring
Bereken de besparing
Gratis verzending
Installatie mogelijk

Airco's

Houd uw huis koel en comfortabel met een airconditioner van Verwarmingaktie.nl. We hebben een enorm assortiment airconditioners van grote merken. Krijg waar voor uw geld met een hoogwaardige airconditioner en geniet van het gemak van onze snelle, landelijke bezorgservice.

Draagbare airconditioners zijn perfect als u uw huis huurt, omdat ze niet permanent aan een raam of muur hoeven te worden bevestigd. Alle draagbare airconditioners worden geleverd met een set waarmee u het apparaat in elke kamer van het huis kunt plaatsen, op voorwaarde dat er een raam is.

Airconditioners met gesplitst systeem moeten aan een muur worden bevestigd. Ze krijgen de naam 'split-systeem' van de manier waarop ze zijn gebouwd - met de helft van het apparaat in het huis en de andere helft buiten. Deze airconditioners zijn geweldig voor het koelen van grote oppervlakken, en sommige modellen bieden ook allergie-reductie en een stille werking.

Raamairconditioners moeten ook permanent worden geïnstalleerd. Zorg ervoor dat u, voordat u tot aanschaf overgaat, het venster meet dat u wilt gebruiken, zodat uw nieuwe airconditioner past. Met ons grote assortiment merken van topkwaliteit vindt u zeker een airconditioner die aan uw behoeften voldoet.


Airco online bestellen

Een gemiddeld huishouden besteedt 13 procent van zijn jaarlijkse energierekening aan koeling. Het is dus belangrijk om de juiste eenheid te kiezen. Een te kleine airconditioner zal moeite hebben om een ​​kamer te kunnen koelen. Een die te groot is, koelt zo snel dat hij geen tijd heeft om voldoende vocht te verwijderen, waardoor u een koude, klamme ruimte krijgt.

Onze airco’s zijn zo stil, dat het enige geluid dat kunt horen is dat de ventilator draait. Airconditioners die redelijk scoorden voor geluid, kunnen lichte slapers verstoren wanneer ze op laag worden ingesteld en iedereen afleiden wanneer ze op hoog worden ingesteld.

Airconditioners met vensters doen het over het algemeen beter om lucht in één richting te blazen. Dat kan een probleem zijn als uw raam niet op de muur is gecentreerd. Om een ​​ruimte gelijkmatig te koelen, moet u de lucht naar het midden leiden, dus controleer of uw AC lucht naar rechts of naar links moet blazen. Sommige hebben ventilatorarmen die draaien.


Installeren van een airco

Een airco moet correct worden geïnstalleerd. De meeste eenheden zijn bedoeld voor ramen. Als u openslaande ramen hebt, kunt u overwegen om een ​​airconditioner door de muur te kopen. Zorg ervoor dat uw raamunit waterpas staat zodat deze correct leegloopt. En verplaats eventuele warmte-genererende apparaten zoals een tv of lamp uit de buurt van het apparaat.

Zorg ervoor dat u gemakkelijk bij het filter kunt om het schoon te maken, iets dat u regelmatig zult doen om het apparaat in topconditie te houden. U krijgt bij aankoop een uitgebreide handleiding over hoe u de airco kunt installeren. Hebt u andere vragen omtrent ons assortiment? Neem dan contact op.